a ja a ja jak tylko siły pozwalają mam ten przywilej że ogród za drzwiami ...lecę i już posiałam koper i pietruszkę i cebulę wetkałam w ziemię i budleje obcięłam aaa i róze pewnie za słabo ciachłam ale jak tu ciachać jak tyle liści ?
Hanusia pisz i wstawiaj co się da pooglądamy sobie popiszemy damy radę ciężki to czas ale polak potrafi wytrzymać wszystko uściskuję gorąco ciebie i piesia buziaki
Dziękuję Ja jak sroka ciągle coś gromadzę, uwielbiam przydasie. Chociaż niektóre nigdy jeszcze nie były wykorzystane, ale wierzę że przyjdzie na nie czas.
z takim osobnikiem chodzilam przedwczoraj na ręce, nie wiem czy nie zdazył przed chlodem sie schowac, czy byl taki bardzo opity, czy nie daj jakis dekiel pryskal ale znalazlam biedaka jak niemrawo sie poruszal po trawie. wzielam biednego na rece i zanioslam w najcieplejsze miejsce pod iglaka gdzie jest kora i patyczki, dolożyłam suchej trawki. moze przezyl noc. to juz ktorys raz gdy takiego bączka pod wieczor z trawki zbieram. i zawsze sobie mysle jak biore takiego owada czy ptaka do reki co on sobie mysli o mnie czy jest jak w Pszczolce Mai - muzyka i groza czy raczej spokoj. Chyba jestem szurnieta
To trochę obiecanych zdjęć Rabatki na razie pustkami świecą w większości, bo u mnie bylinówki typowe, trochę zaczynam na nie drzewa i krzewy wprowadzać, ale jeszcze mi trochę zajmie zanim całkowicie zapełnię
Witam planuje rabatka pod oknem i wzdłuż chodnika .Niestety jestem raczkujaca jeżeli chodzi o ogrod . Nie mam pojęcia jaki kształt nadać tej rabacie. Rośliny mogą być byliny coś z drzewek które nie wymagają duzo pracy i są trwałe. Podobaja mi się hortensje Żurawki berberys trawy ale nie mam pojęcia jak to zaczac.Za każdą poradę będę wdzięczna. Pozdrawiam