Witam wszystkich Serdecznie. Mam pytanie dotyczące płożacych iglaków. Wiosną planujemy zrobić schody od domku do furtki. Zaraz zdjęcie pokażę. Patrząc na zdjęcie po lewej stronie rosną iglaki. Pytanie mam następujące- czy iglaki usunąć? Czy je przyciąć i próbować je formować. Dziękuję za wszelkie sugestie.
Była ogromna pustka, pamietam ze ten świerk rósł całe moje dotychczasowe życie. Przyszedł wiec czas na mozolne sprzątanie i wyrównywanie rabaty. Wywiozłam kilkanaście taczek igieł, korzeni i kawałków drzewa po ścince. W między czasie rośliny zaczęły budzić się do życia
Widziałam u dziewczyn podsumowanie sezonu, też naszła mnie na takie ochota
Ten rok był niesamowity i wiele zmian nastąpiło, zrobiłam rzeczy które były w odległych planach. Niektórych nie zrobiłam, ale przecież się nie rozdwoję, jest kolejny sezon od tego
To zaczynamy:
Była piękna zima, świerk był otulony śniegiem, wszystko wyglądało magicznie
Wiadomo zaprawiona jestem w ćwiczeniu cierpliwości....
Ze wspólnego tematu:
W tym roku pozbyłam się starych śliw. Jedna z nich wisiała nad różami Artemis i psuła je, zawsze pełno mszyc było ze słodkiego soku. Teraz jestem ciekawa co róże pokażą w sezonie. A w tym roku były już bardziej rozbudowane. Cięłam nisko w tym roku.
Bardzo podoba mi się to zestawienie. Czy Alstroemerię przechowujesz przez zimę? Widziałam, że miałaś ja w donicy.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i może uda nam się spotkać w Poznaniu!
Ale fajny widoczek, przecież grudniowy a z rybkami.
Marzą mi się te czerwone rybki w moim stawie..
Ale ..jest jak jest.
Elu,Życzę wszystkiego co najlepsze,zdrówka, radości i wszystkiego co dobre w Nowym Roku!
Masz sporo różnych liliowców.
Wszystkie przepiękne.
Ja też je bardzo lubię i mam ich sporo.
Życzę zdrówka, radości i wszystkiego co dobre w Nowym Roku!
Fantastyczne zdjęcia Aniu! I te z ptaszkami też
Mam nadzieję, że już perypetie chorobowe za wami..
Życzę dużo zdrówka i radości i pomyślności w Nowym Roku!!