Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Malutki pod lasem 18:38, 11 paź 2019

Do góry
W sobotę miałyśmy dłuższą trasę, prawie 21 km.
Zaczęłyśmy od Zamku w Ojcowie, później Maczuga Herkulesa i Zamek w Pieskowej Skale, a wracałyśmy przepiękną Doliną Sąspowską. Wszystko byłoby cudnie, gdyby nie całodzienny deszcz, co sprawiło, że po kolana byłyśmy w błocie
Mimo wszystko zakochałam się w tych miejscach i już kombinuję kiedy zabrać rodzinkę
Malutki pod lasem 18:35, 11 paź 2019

Do góry
W poprzedni piątek skoro świt udałam się na pociąg do Krakowa. Z wielkim plecakiem na plecach, jak za starych czasów Zapowiadał się super, doroczny, babski wyjazd i tak też było. Trzeci rok z rzędu z koleżankami zostawiamy dzieci i mężów i śmigamy gdzieś sobie. Tym razem nie szło nam od początku, do tego powoli się ekipa wykruszała i suma summarum pojechałyśmy we trzy. Punkt zbiórki - dworzec w Krakowie, a potem bus do Ojcowa. Noclegi zamówione w samym Parku Narodowym.
Na miejscu byłyśmy już około południa, piątek był cudny słoneczny. Zrobiłyśmy małą trasę na rozgrzewkę, około 11 km. Zwiedziłyśmy Jaskinię Łokietka i wieczorem popijałyśmy rum w drinkach
Przedziwny Ogród 18:31, 11 paź 2019

Do góry

Malutki pod lasem 18:29, 11 paź 2019
Do góry
AnnaCh napisał(a)

Fajna rabatka będzie, też lubię takie linie Tata super, brawo dla niego
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 18:24, 11 paź 2019

Do góry
Johanka77 napisał(a)
Pamięta ktoś ten widok? ❤️❤️❤️

Ach.. ale bajunia... Cudownie na tej Twojej skarpie
Przedziwny Ogród 18:24, 11 paź 2019

Do góry
Dziś pokręciłam się trochę po pięknym, jesiennym ogrodzie Agatki.

Życie w wiejskim ogrodzie 18:14, 11 paź 2019

Do góry
Agania napisał(a)
Jak Ty to robisz, że Twój ogród zawsze pełen słońca, można czerpać wiele energii patrząc na energetyczne zdjęcia
Ogród piękny w całokształcie, w donicach i jak zawsze niezwykle kolorowo
Warzywnik aż kipi od wszelkiego dobra

Twój ogród to beststeller w swojej klasie

Pozdrawiam Przemku

Agatko staram się zawsze robić zdjęcia przed zachodem słońca, zabawa światłem i cieniem. Niestety nie zawsze mam przy sobie aparat by uchwycić chwile a te jak wiadomo są ulotne, obrazy zostają w pamięci lecz na krótko. Lubię robić zdjęcia ale brakuje mi dobrego sprzętu i wykształcenia w tym kierunku więc pstrykam amatorsko.

Dziękuję za piękne słowa. Flirt liści na murawie ...

Wzgórze chaosu 17:58, 11 paź 2019

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Bardzo dziękujemy za miłe towarzystwo i piękne prezenty
Jesteście super, buziaki

Gosiu wycieczka do Was była niesamowita Stęskniło mi się za Ogrodowym towarzystwem i Muszkieterkami! Jak zwykle złapałyśmy fazę i śmiechom w podróży nie było końca. Pogoda nam sprzyjała, tak słonecznej i ciepłej niedzieli dawno nie było o tej porze roku. Wasz ogród na żywo urzeka jeszcze bardziej niż na najładniejszych zdjęciach. A określenie Sylwii, że to bombonierka wykwintnych pralinek jest jak najbardziej trafne!
Daliśmy ciała jedynie z grupowymi fociami na pamiątkę Tak to jest jak się człowiek "zagada" i "zaogląda". Wspomnienia w głowie zostają i to najważniejsze!

Kilka fotek, Kondzio i Gospodarze. Gosia i Krzysiu zafundowali nam niesamowitą ucztę nie tylko dla ducha, ale też żołądka Stół uginał się od pyszności. A eMuś raz jeszcze dziękuje za paczkę żywnościową

Odpoczynek po uczcie. Łasuch Kondzio zjadł najwięcej pierogów Nie dziwię się, były rewelacyjne! Siedziałam obok niego i też podjadałam ile się dało

Ogrodowe dysputy z Anitką - jej rady jak zawsze dla mnie bezcenne. Każdy wyjazd to oprócz przyjemności ogromna lekcja, w jakim kierunku podążać bez większych potknięć

Moje ulubione kadry okiem... no nie pamiętam... Fotografie wybacz! Ale zapisuję bo piękne i inspirujące!

Cała relacja ze spotkania u Gosi:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6115-ogrod-cioci-cz-3?page=1326
W cieniu - zacieniona 17:50, 11 paź 2019

Do góry
...i grzybki "jak malowane"...
Zielony zakątek z Antonówką 17:48, 11 paź 2019

Do góry
Nowe nabytki : we czwartek dokupiłam hosty trzy jednakowe - 'Golden Waffles' po niecałe 7zł. a dzisiaj trawki:

-pierwsza sztuk 1, pójdzie za bordową krzewuszkę
-druga sztuk 2, będzie rosła za obiedką
W cieniu - zacieniona 17:44, 11 paź 2019

Do góry
Wysoko,na skarpie jest Z.,
Życie w wiejskim ogrodzie 17:41, 11 paź 2019

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Widzę, że masz teraz dużo różnych miejsc do posiedzenia, masz czas przysiąść na nich?

Sylwia rzadko siedzę na tych ławkach, raczej je kolekcjonuję. Stoły służą do wyeksponowania doniczek z sezonowymi roślinami. Najczęściej zdarza mi się latem wyciągnąć na leżakach.

Przerwa na kawę... 17:41, 11 paź 2019

Do góry
inka74 napisał(a)
Dla Kasi_CS

To Jubelee Celebration - kwiaty w dół. Małe młode listki. Po rozwinięciu pokazuje środek.

Iwonko, a Twoja to nie przypadkiem Royal Jubilee? Bo Jubilee Celebration na zdjęciach wydaje się nieco bardziej brzoskiwniowa w swoim różu.
Zielony zakątek z Antonówką 17:39, 11 paź 2019

Do góry
Aniu anpi, mam w końcu dla Ciebie fotki listków tej paprotki

Listki różniste: pojedyncze, rozwidlone, pokręcone i pierzaste na końcówkach
W cieniu - zacieniona 17:34, 11 paź 2019

Do góry
Życie w wiejskim ogrodzie 17:30, 11 paź 2019

Do góry
Dominika11 napisał(a)
O jacie Twój ogród jak zawsze zachwyca

przepiekne masz ozdobiony ogród - bosko to wyglada

a jesień w ogrodzie bezcenna

po prostu cudowności - poza tym przepieknie robisz zdjęcia i uchwycasz wszystko, bardzo mi sie podoba , ale w takim ogrodzie to tylko proforma - wszystko zachwyca

W ramach podziękowania za tyle dobroci jesienne bratki dla Ciebie ...

W cieniu - zacieniona 17:27, 11 paź 2019

Do góry
Jesień nad jeziorem.
Życie w wiejskim ogrodzie 17:20, 11 paź 2019

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Musiałam dziś jeszcze wrócić do Twoich zdjęć. Przepiękne masz ozdoby jesienne, zwłaszcza te dynie i chryzantemki Ogrodem warzywnym jestem nieustannie zachwycona. Za każdym razem i o każdej porze robi na mnie wielkie wrażenie. Bardzo jestem ciekawa, co namalujesz na tej czystej karcie. Nie wierzą, że długo będziesz z tym zwlekał

Ewo, nie mam jeszcze planów na nową część. Obecnie rosną tam jedynie świerki z którymi coś musiałem zrobić bo przeżyły zimę na zewnątrz w donicach czego się nie spodziewałem. Być może przez zimę urodzi się jakiś plan, czas pokaże ...

Życie w wiejskim ogrodzie 17:11, 11 paź 2019

Do góry
Magleska napisał(a)
Przemek ....Jak zawsze pięknie u Ciebie z przyjemnością obrazki obejrzałam
masz idealnie

Dziękuję Madziu

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies