no dla mnie tez cudne, dziś wkopuję resztę , tylko musze wykopać 10 tui
i jakoś zabezpieczyć bo koleżanka może je wsadzić za kilka dni ale myślę że jeśli wykopię z grubą bryłą - tylko w co je zapakowac bo w worek foliowy chyba nie powinnam ?
Włączyłam czajnik, w nowej kuchni Mus drugą kawkę zaparzyć. Czy też tak macie, jak w tv jest reklama kawy, natychmiast udaję się celem nalania wody w kawę? Nawet jeśli jest 22:30?
Z miłą chęcią podzielę się Jolu ze wszystkimi swoją wiedzą i doświadczeniem w tym temacie.Czasami przymknijcie jedno oko na to co będę pisał bo ja perfekcjonistą jestem i mogę czepiać się do szczegółów. Z drugiej strony piękno przyszłego trawnika w największym stopniu zależy właśnie od tych szczegółów.
Robota Ci sie pali w rekach co tam postanowiłas z trawnikiem? Ja sie nie znam ale czytałam tak.....zeby odchascic odczekac do trzech tygodni , co wylezie usunac i siac . Jeszcze czytałam inaczej połozyc po odchwaszczeniu mate która pomoze przydusic chwasciory i po dwóch tygodniach siac. Nie znam sie nie probowałam ....
chcialam zapytac czy moj milorzab ma objawy chorobowe czy to norma. Galazki sa ciemniejsze brazowe a reszta szarawa. Dwie barwy na drzewku co to moze byc?