Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Miłkowo - sezon 2016-2022 05:53, 12 gru 2019

Do góry
Ja psiara, a moje dzieci mają koty.
Ostatnio u córy zamieszkała kicia, śliczna i malutka, rasy ragdoll.

Pianka, ma śliczne umaszczenie

Nadira, brytjczyk
Ogrodowy spektakl trwa ... 00:21, 12 gru 2019

Do góry
mira napisał(a)
robię sporo zdjęć, za kilka dni pojadę na wyprawę ogrodową do Anglii, coś mnie w ogrodzie minie ale kierunek ogrodowej przygody w ogrodowym towarzystwie to coś więcej, jadę do Anglii - ach jak bardzo chciałam tam być

tymczasem - no to jeszcze u mnie

Oj Miro! Gdybyś nie napisała: tymczasem - no to jeszcze u mnie to można by sie pogubić która to fotka z Twojego ogrodu a która ze znanego angielskiego... bo u Ciebie tak pięknie jak w najpiękniejszych ogrodach angielskich

Czytam, oglądam, chłonę... Myślę, że zasługujesz na miano Ogrodnika (przez duże O)
Widać Twoją pasję i miłość do ogrodu i roślin. Widać też spokój i radość,chęć doświadczania ale i godzenia się, że nie zawsze idzie wszystko po naszej myśli. No i oczywiście niesamowite wyczucie i talent kompozycji

Piękne podsumowanie pięknego ogrodniczkowania
Za drzwiami do ogrodu... 23:40, 11 gru 2019

Do góry
anpi napisał(a)
U mnie na razie mało zaawansowane przygotowania do Świąt.Pewnie w ostatni tydzień będzie gonitwa!Przygotowałam jedynie doniczkową dekorację,a raczej zrobiłam próbę bo jeszcze dostanie jakieś akcenty świateczne
Ale wynalazłam tutaj cudną inpirację i usiłowałam zrobić kopię
Wykonałam te jakby stelaże też z tamborków do haftowania tak jak w tym podlinkowanym filmiku. Będą dwie takie dekoracje,ale dziś czasu starczyło na jedną.Potem latałam z nią by dobrze wypadła na zdjęciu A, docelowo jeszcze nie wiem...,jak będą obie to zadecyduję...może przy wejściu do domu!?

Aniu, no tak mi się podobają, że zaraz sprawdzę tamborki na Allegro. Ciekawe ile mogą kosztować?
Za drzwiami do ogrodu... 23:37, 11 gru 2019

Do góry
anpi napisał(a)
Basiu,ja swoje młodziutkie New Dawn w tamtym roku okryłam takimi większymi gałązkami świerku,opierając je o pergolę. one chronią przed zimnym wiatrem,wiosennymi przymrozkami też.Nic mi nie zmarzły róże, wszystkie gałązki przetrwały. I oczywiście miały kopczyki z kompostu.W tym roku zrobię tak samo,planuję pod koniec tygodnia.Stroisz już mam nacięty.Wszystkie róże pnące na białym płotku też tak poobstawiam gałązkami. większość róż jeszcze nie pogubiła liści ,i może to jeszcze za wcześnie je opatulać ,ale stroisz jest przewiewny i myślę że nie zaszkodzi wcześniejsze zabezpieczenie nim.A póżniej nie wiadomo jak pozwoli pogoda i czas?
Za pochwały dziękuję Tak, ogród taki inny,ale teraz widać co daje mu jakoś wyglądać także późna jesienią i zimą

Na górze pergoli róży New Dawn nie będę zabezpieczała,najwyżej potem przytnę.Teraz tak wygląda:

Aniu, róża jednoroczna? tzn w ubiegłym roku posadzona? Przecież to giganty. Co im dałaś pod korzonki, że tak rosną? Piękne są.

Ta dekoracja, którą pokazałaś jest cudna. Obejrzałam filmik z zapartym tchem. Jak ja takie rzeczy lubię.Jejku. Może kiedyś bym i ja zrobiła? To z tamborków do haftów? A jaką średnicę wzięłaś? W tym roku to chyba nie da rady. Od 3 tygodni nie mogę się wyleczyć, jakiś wirus mnie dopadł zatokowo-oczno-uszno-gardłowy. I wnusio też chory więc razem sobie chorujemy.
Pa.
Casa Verde..W Leśnym Ogrodzie 23:27, 11 gru 2019

Do góry
KasiaLangier napisał(a)

Ślicznie mieniło się srebrem i złotem

O tak, widoki piękne ale zimy nie lubię. No chyba, że taka jak Grand Canarie
Dwa ogrody 23:12, 11 gru 2019

Do góry
paniprzyroda napisał(a)

"Muzyczny" Anioł - zabieram
Dwa ogrody 22:55, 11 gru 2019

Do góry
paniprzyroda napisał(a)

Ależ cudne te grzybki!!! Muchomorki też urocze!Tu dopiero manufaktura...
Fajne wykorzystanie baniek ogniowych!?
Dwa ogrody 22:34, 11 gru 2019

Do góry

Dobrej nocy

Dwa ogrody 22:31, 11 gru 2019

Do góry

Dwa ogrody 22:26, 11 gru 2019

Do góry

Dwa ogrody 22:22, 11 gru 2019

Do góry
Mała Mi, Basiu, Joku, Karola, Aganiu, Goniu, Vivo - dzięki dziewczyny za dobre słowo
Trochę mało mnie tutaj, zwariowany czas... skutecznie ogranicza moją przyjemność przebywania na forum, jednak w międzyczasie coś niecoś zielonego do domu przytargałam, wieczorami coś tam dziergam, a co zdążę to zrobię, tu przymusu ani konkursu nie ma
Także luzik, powoli coś zaczyna się dziać

Przedziwny Ogród 22:22, 11 gru 2019

Do góry
AgataM napisał(a)

Witaj AniuBardzo lubię dekorować dom i jego otoczenie na święta.Wtedy jest ten niezapomniany klimat dla domowników i gości Na razie kompletuję wszystko.Później w ciągu popołudnia wszystko składam w całość

To tylko niewielka część jednej z dekoracji....

Ważne żeby mieć jakiś pomysł, koncepcję...i oczywiście chęci U mnie dopiero zaczynają klarować się pomysły, a na realizacje coraz mniej czasu
Przedziwny Ogród 22:18, 11 gru 2019

Do góry
anabuko1 napisał(a)
Brawo !!przepiękne dekoracje tworzysz Agatko

Dziękuję To pierwsza skończona dekoracja

Przedziwny Ogród 22:12, 11 gru 2019

Do góry
basia3012 napisał(a)
No piękne, zdolna jesteś. A czy to będzie razem z tymi kulami?

Kule są do całkiem innej dekoracji.Tutaj różne elementu do ogrodu.

Przedziwny Ogród 22:02, 11 gru 2019

Do góry
anabuko1 napisał(a)
No, no zaglądam i widzę ,że dużo już elementów dekoracyjnych zrobione masz.
Fajnie,Zapowiada się już ciekawie.I na pewno będzie pięknie.

Troszkę już mamZawsze mam taką nadziej, że moja dekoracja będzie się podobać bliskim i znajomym

Za drzwiami do ogrodu... 21:58, 11 gru 2019

Do góry

Przedziwny Ogród 21:55, 11 gru 2019

Do góry
anpi napisał(a)
Ciekawie zapowiadają się Twoje dekoracje świąteczne

Witaj AniuBardzo lubię dekorować dom i jego otoczenie na święta.Wtedy jest ten niezapomniany klimat dla domowników i gości Na razie kompletuję wszystko.Później w ciągu popołudnia wszystko składam w całość

To tylko niewielka część jednej z dekoracji....

Casa Verde..W Leśnym Ogrodzie 21:33, 11 gru 2019

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale polukrowało

Ślicznie mieniło się srebrem i złotem
Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki 21:14, 11 gru 2019

Do góry

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :) 21:11, 11 gru 2019

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies