He he, miałabym lepsze porównanie do pisania w telefonie na mini klawiaturce
Czy znasz odmianę tego jarząba? Ile czasu go masz? Czy jesienią ładnie wybarwiają mu się liście?
Widzę, że barwinek od Joli pięknie wpisał się w cieniste miejsce pod dachem
To połączenie nowoczesności z rustykalnym wychwyciłaś idealnie, a ja zapomniałam dodać. W salonie mam nowocześnie i połączenie ze starym odnowionym ponad stuletnim kredensem, pamiątka rodzinna męża Każdy kto nas odwiedza właśnie zachwyca się tym połączeniem
Lustro teraz też jest przymocowane, bo zaliczyło kiedyś wywrotkę, musi być zwrócone w tą stronę, ale ustawione może być inaczej. W drugą byłoby skierowane na południowe i popołudniowe słońce, na wprost widzielibyśmy siebie siedzących na tarasie To jest do rozkminki i się zobaczy Było tak:
pomożecie w jednej kwestii? Mam na terenie domku letniskowego, który wynajmuję dwa drzewa. Generalnie wyglądają na zdrowe, ale za bardzo się nie znam. Jest tylko taki szkopuł, że od góry są mocno przechylone. Czy to naturalne dla tego rodzaju drzew? Wydaje mi się, że wygląda to tak od kilku lat, mimo wszystko nie chciałbym, żeby kiedyś się zawaliło całe lub jego fragment.
Załączam zdjęcie, mam na myśli drzewo w centralnej części zdjęcia, przy tarasie i porośniętej szopce.
Starsze pierwsze.
Quatre Saisons, Felicite Parmentier, Alba Maxima (w końcu nieuszkodzone kwiaty się otwierają). Ritausma już w fazie takiej jak lubię najbardziej