To trzeba poszukać niższej trawki do berberysów. Tylko ja się nie znam. Ola (Moja codzienność - ogród Oli) podała komuś ostatnio fajny link do średnich trawek. Poproś ją
U mnie chodziło o zasłonięcie od tarasu czymś zwiewnym i wyższym.
Raczej tak mam nadzieje że beda zdrowe choć Luki nigdy nie narzekał na zurawki z Bylinowego Raju to może też mi się uda kupić zdrowe, ale to i tak dopiero w połowie maja tak mi radził Łukasz.
Iwonko pokazałam i się spodobało Te Twoje berberyski śliczne jednak inne od moich i się zastanawiam czy gracki nie będą dla nich za wysokie ? Moje to takie typowe krzaczki, jak kupowałam w ub roku nie miałam pojęcia że są również kolumnowe. U Beatki "od zmian" widziałam chyba takie same jak Twoje więc nazwa by się zgadzała
Ja jestem wychowawcą trzeciej, więc mam komisję wyjazdową, dwa dni w pobliskiej szkole. Gorączka zeszła, a kaszel, aż dudni i nie wiem, czy jutro nie zarejestrować się do lekarza. Choćby po leki jakieś .
Gosiu, umbry śliczne kupiliście. Co do posadzenia magnolii dobrze się zastanów, aby miała fajne miejsce, bo one nie lubią przesadzania. Kiedyś Danusia tak pisała. Buziaki ślę
Pięknie podciąłeś bukszpana. Po egzaminach zapraszam do mnie nacięcie, bo ja tak nie potrafię. A jutro wszystkiego dobrego na egzaminie. Z czego się najbardziej obawiasz? Tylko się postaraj wyspać