Jutro (jeśli uda mi się wyjść) zrobię zdjęcie mojej trawki Ice Dance. Ostatnio moja sunia swoje problemy żołądkowe zaczęła leczyć właśnie nią, dosłownie, poodgryzała ją dokładnie. Dziś eM stwierdził że ona zakwitła, muszę to zobaczyć. Ciekawa jestem jak wygląda poobgryzana kwitnąca trawka.
Też mam Ice Dance od tego sezonu u siebie W paczce już miała paki a po tygodniu zaczęła kwitnąć Sunia leczy sobie nią problemy żołądkowe ? dobre Ja w tamtym roku posadziłem miłkę okazałą i co odrosła to Mrówka ją zjadła Musiała być chyba smaczna Przez to podgryzanie mam nadzieję że poszła w korzeń
Historia podobna do mojej wisterii Tyle, że moje nie zostały złamane przez psa ale zjedzone przez niego
No sama ciekawa jestem.. Fajnie byłoby zobaczyć choć jeden kwiatek.. Dla swojej Pani mogłaby się postarać troszeczkę i wytężyć siły
Ice dance fajnie kwitniemmoja też w kwiatach tylko nie obgryziona Może sunia chce cię zastąpić i podgryza tylko przemarznięte końcowki ktore ja samodzielnie musiałam obcinać?
Miłka okazała? muszę sprawdzić co to bo pierwszy raz słyszę tą nazwę.
Wygląda na to że nasze psy lubią zieleninę Moja sunia uwielbia też mlecze, zwłaszcza korzonki.