Witam Pani Danusiu darzę Panią ogromnym szacunkiem i dlatego zwracam sie do Pani z prośbą o pomoc w zaprojektowaniu tej rabaty.
Myślałam o posadzeniu drzew nad hortensjami by odsłonić się od ulicy ale też nie całkowicie myślałam o wisni osobliwej ale nie wiem czy to dobry pomysł?. Po prawej stronie wsadziłam szmaragdy aby szybko odsłonić się od sąsiadów ale nie wiem co z lewą stroną. Mam wykopane tuje danici i tawuły princes gold mogła bym je wykorzystać.
Z lewej strony są 2 szmaragdy ale myślę ze do wykopania.Proszę o dobrą radę będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Ewa
Danusiu kochana bardzo dziękuję Ci za dzisiejszą wizytę . To była wielka przyjemność i zarazem zaszczyt móc się poznać . Tak jak się spodziewałam jesteś kochaną i przesympatyczną osobą, od której bije serdeczność . Twoje słowa dodały skrzydeł i dały powera do dalszego działania . Dziękuję. Zapraszam do nas kiedy tylko będziesz miała ochotę. Zostawiam na pamiątkę
Dziś spotkała mnie wielka niespodzianka i zarazem zaszczyt, gdyż miałam przyjemność gościć naszą Danusię
Danusiu bardzo dziękuję Ci za przemiłą wizytę. Wspaniale było Cię gościć. Zawsze bardzo chciałam Cię osobiście poznać, a to, że stało się to w moim własnym ogrodzie to już pełnia szczęścia .
Iga dostaje lekcję fotografii
Witaj, Aniu! Jak miło, ze do mnie zajrzałaś!
Te hosty pachną nieziemsko, prawda? Ja też od jakiegoś czasu - jak dotarło do mnie, że mogę je u siebie mieć - baaardzo je lubię.
Ogród Gosiu masz bardzo ładny i kolorowo kwitnący.
Jeżówek zgromadziłaś sporo.I wszystkie śliczne.
A na 4 fotce , co to za odmiana ??
Hortensje piękne
Trawa może jeszcze się odbuduje.
Powoli nostalgia mnie ogarnęla bo jutro do pracy czas wracać a dziś jeszcze mieliśmy u żony mały zabieg i jeszcze trzy tygodnie musimy czekać na wynik, wprawdzie doktor mówi że jest ok ale...
Gosiu ja słucham starszych rzeczy niż Metallica, jesli chcesz poznać albo sobie posłuchac to daj znać. Nagram ci parę płyt, Led Zeppelin, Budgie, Black Sabbath, Grand Funk, Mountain
Dzięki za pozdrowienia
Bardzo spodobały mi się twoje dalie..
Wszystkie , a widzę masz ich sporo .I wszystkie sa piękne, ciekawe kształty
A i mieczyki ładne kolorki.
I hortensje pięknie się prezentują.
I ogólne widoczki pięknie się prezentują.Ogród masz kolorowo kwitnący
Fajne te małe pieski