No to wieczorem będę zaglądać, czy już coś wstawiłaś. Za miłe słowa ślicznie dziękuję, tym bardziej, że nie do końca byłam przekonana do efektu końcowego.
Tych błękitów będzie więcej. takie ubrane lampiony mam 4 i one idą do dekoracji ogrodowej.
Frajdę z pieczenia mamy oboje, ale sprzątanie mam sama.
Ja też do tego roku nie miałam pojęcia, że dinozaury to świąteczny wzór, muszę mu upiec i ładnie polukrować dinozaury na choinkę do jego pokoju. W razie głodu będzie mógł się posilić w każdym momencie, tylko on prawie nigdy nie jest głodny.
To prawda, ja przed świętami Bożego Narodzenia zawsze jestem w swoim żywiole.
Lubię zajmować się wnukiem, z nim można już różne rzeczy wymyślać. Dodam, że jest bardzo kreatywny w swoich pomysłach. Nawet dziadek czasem mówi, że tym razem to z pomysłami babcię przeskoczył.
Chcę Cię jeszcze trochę pomeczyć, jakbyś mogła mi napisać , jaką szerokość ma ta rabata z trzmielinami, bardzo ładnie proszę. Tam jest żywopłot z cisa plus lizaki i trawki, to mi da jakiś obraz ile szerokości musi mieć taka rabata, a że jest piękna, to wiesz
Dzień dobry Yoko Pepi Delbard chyba ,jeszcze szperam w notatkach czy oby na pewno ,ale chyba tak .Pytasz o liście w jakim sensie ?ta roza na zdjęciu ma takie
To prawda, zagladają do nas Ci co i my do Nich zagladamy....ale nie koniecznie. Ja w czasie sezonu często nie mam czasu wszystkich poodwiedzać, aż mi czasem głupio, ale nie wyrabiam. A i tak sporo osób nie odpuszcza i jest i czeka to bardzo miłe
To m. 'Evereste' ale 'Red Sentinel' byłyby lepsze. Ale te nie smakują one ptakom. Ptaki uwielbiają 'Dolgo', 'Comtesse de Paris', 'Wintergold, 'Adirondack'.
Oto 'Red Sentinel'. U mnie nie ma gałęzi do cięcia.
A w bukiecie to irga z takimi drobnymi biało-zielonymi liśćmi (taka drobna), częściowo zimozielona. Na roboczo:
Matko, jaki ten Bolesławiec cudny...! Uwielbiam tę ceramikę
A szklarnia i pracownia florystyczna normalnie pełna profeska - oj, wyjdą z tego cuda, psze Pani