Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:37, 26 kwi 2016

Do góry

Ogród z uśmiechem 21:57, 26 kwi 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
nie wstydz się !!! chwal sie strzyżeniem

Pochwalę się, a co tam, porobię jutro trochę fotek, dzisiaj byłam robiąca za pielęgniarkę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:58, 26 kwi 2016

Do góry
ana_art napisał(a)

Będę wdzieczna z pomoc i każdą sugestię

pamietam jak zaczynałaś dziś sobie to pooglądałam w spokoju i jak tu nei wierzyć w słowa "dla chcącego nic trudnego"
Ogród z koniczynką 07:27, 26 kwi 2016

Do góry
cześć, przyszłaś do mnie z takim pytaniem
Rumianka napisał(a)
Mam pytanie w sprawie hortensji, a może z doświadczenia wiesz, czy hortensja bukietowa Unique pokłada się w czasie kwitnienia....Mam okazję je kupić, ale nie mogę znaleźć informacji na ten temat,,,Jeżeli możesz odpowiedz u mnie..

niestety nie znam tej odmiany
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:27, 26 kwi 2016

Do góry
Rumianka napisał(a)
Mam pytanie w sprawie hortensji, a może z doświadczenia wiesz, czy hortensja bukietowa Unique pokłada się w czasie kwitnienia....Mam okazję je kupić, ale nie mogę znaleźć informacji na ten temat,,,Jeżeli możesz odpowiedz u mnie..
niestety nie znam tej odmiany
Ogród z uśmiechem 07:26, 26 kwi 2016

Do góry
nie wstydz się !!! chwal sie strzyżeniem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:25, 26 kwi 2016

Do góry
jolanka napisał(a)
Też będę podglądać. Sama próbowałam ale stydałam sie zrobić zdjęcia. Przed i po Ale może... Stożki i kulki są.
nie wstydaj się pokazuj, przecież nikt się nie urodził z umiejętnością strzyżenia bukszpanów, nawet Danusia mistrzyni kiedyś przycinała pierwszy raz
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:20, 25 kwi 2016

Do góry
_Martini_ napisał(a)

Dzis eM kupił sprzęt, więc zabieram się zaraz do pracy. Pierwszy raz, to mam stresa. Najwyżej je zmasakruję mam też takie maciupkie buksiki, co to dopiero mają być formowane i to dopiero będzie jazda.
spokojnie, kochana tnij powolutku bez paniki,a a nawet jak coś Ci nie pójdzie to pamiętaj że one szybko odrosną
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:13, 25 kwi 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
nie ważne, jakiej są wielkości

Dzis eM kupił sprzęt, więc zabieram się zaraz do pracy. Pierwszy raz, to mam stresa. Najwyżej je zmasakruję mam też takie maciupkie buksiki, co to dopiero mają być formowane i to dopiero będzie jazda.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:05, 25 kwi 2016

Do góry
_Martini_ napisał(a)
Kokesz, dzięki wielkie. No tylko ja mam o wiele mniejsze "okazy" do cięcia
nie ważne, jakiej są wielkości
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:39, 25 kwi 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Ana moje tulipany z poprzedniego sezonu też całe porażone grzyba,i Wszystkie stare do wywalenia...
ja mówie nawet o tegorocznych...przykre to jest bo jesienią się napracujesz (nie wspominając o poranionych dłoniach, ze nie można ich wyprostować)a potem się okazuje że efekt nie jest taki jak zamierzony... ot tyle mojego co sobie ponarzekam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:19, 25 kwi 2016

Do góry
Aska napisał(a)
Aneto chcę Ci bardzo podziękować, bo dzięki Tobie w końcu cięcie bukszpanów (formowanie w kulkę) jest dla mnie przyjemnością. Rewelacyjnie wytłumaczyłaś Kokesz ( Renacie) jak się za nie zabrać(nacinanie skórki pomarańczaWyszło idealnie. Taka mała rzecz a cieszy, tym bardziej, że do cięcia bukszpanów podchodziłam jak pies do jeża A jak tniesz stożki? bo wychodzą Ci jak spod igły, są bardzo dopracowane.
identycznie, staje za stożkiem i tnę od góry, czasami mozna sobie pomóc, cienkim kijkiem bambusowym
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:39, 25 kwi 2016

Do góry
świetne te narcyzy, ja mam z nimi problem trzy lata z rzędu sadzę i NIC... jakiś strajk prowadzą, wychodzą jakieś pojedyncze, a pewnie w ziemi uzbierałoby się grubo ponad pięćset... zawsze wiosną odgrażam się ze nie sadze już więcej, a jesienią kapituluję....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:32, 25 kwi 2016

Do góry
katarzyna_lukasiewicz napisał(a)
Jak tu u Ciebie PRZEPIĘKNIE i jak to dobrze, że tu trafiłam. Na razie jestem na etapie czytania całego wątku, chłonę wszystkie informacje i podziwiam niesamowite połączenia roślin, a przede wszystkim Twoją pracę.
No i oczywiście wpadam w popłoch, bo ja już zupełnie nie wiem jak się zabrać za mój własny ogród. Czy Ty też tak miałaś? Przeglądam zdjęcia kolejnych ogrodów, notuję zestawy roślin, staram się wybrać coś dla siebie i nadal mam mnóstwo wątpliwości.
Chciałam nieśmiało zapytać, czy mogę wysłać do Ciebie kilka pytań na PW, bo nie chcę zaśmiecać wątku tematami, które już się zapewne pojawiały? Postaram się nie zarzucić Cie całym gradem pytań, choć nie obiecuję ))
Jeszcze raz gratuluję pięknego miejsca na ziemi, jakim jest Twój ogród!

Pozdrowionka
Witaj

Pytaj tu, moze komus innemu tez sie przyda odpowiedź i z niej skorzysta
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:04, 25 kwi 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
Mam u siebie w tym roku też taką obserwację że tulipany sa dużo niższe, nawet te nowo posadzone cebulki, być może zimno je stopuje.

tak mysle bo moje też niskie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:21, 24 kwi 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)

Nic mnie nie zaskoczy nawet śnieg 3 maja - jak 4 lata temu gdy sadziłam lawendę

dzień wcześniej posieliśmy trawę pamiętam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:18, 24 kwi 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)

Znalzłabym sposób an wydanie kaski .... podatki, eh... Rok temu po zrobieniu pita zaniemówiłam na kilka godzi. W tym roku byłam na to przygotowana...ale M zaniemówił...
jak zaniemówiliście to znaczy że i na zmiany i na roślinki i na urlop jest...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:06, 24 kwi 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
NOOO Pani kochana, drzewka jak malowane
AM bym nie cięła w tej chwili chyba, żeby nie uszkodzić tych nowych przyrostów. Ja w tym roku chyba żegnam się z FC i AM, mam dość odsadzania corocznego

Powoli natura już je maluje na biało
Z AM poczekam w takim razie ... A na co wymieniasz AM?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:15, 24 kwi 2016

Do góry
ana_art napisał(a)

hahaha uwielbiam teksty "aż tak źle nie jest"
Marzenko kolor szary jest świetny!!!!

Ana dziękuje. Potem czas na odnowienie tarasów....

I czekamy na lilaki Palibin
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:57, 24 kwi 2016

Do góry
ana_art napisał(a)

A dlaczego i czym zabezpieczyłaś lizaczki?
Dokonałas niesamowitych zmian jestem mega ciekawa czy coś zaplanowałaś wewnątrz tego cudnego wgłębnika?
Zazdroszczę Ci tego cudnego ogrodu... jest moc

Cześć Ania ... Lizaczki zabiezpieczyłam ponieważ koty sąsiadów harcują po moim ogrodzie i ścierają sobie paznokietki ... Inne drzewa również dostaną osłony ale takie inne - czarne ... Te zielone były akurat wysokościowo ok i nie musiałam docinać - są na chwilkę . Wymienię jak uda mi sie dokupić jeszcze trochę czarnych.

Wewnątrz wglębnika będą montowane dechy takie jak w altanie i na tarasie

Ty mi zazdrościsz ? no proszę Cię .......buziak
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies