Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 22:05, 25 kwi 2016

_Martini_ napisał(a)
Kokesz, dzięki wielkie. No tylko ja mam o wiele mniejsze "okazy" do cięcia
nie ważne, jakiej są wielkości
_Martini_ 22:13, 25 kwi 2016

ana_art napisał(a)
nie ważne, jakiej są wielkości

Dzis eM kupił sprzęt, więc zabieram się zaraz do pracy. Pierwszy raz, to mam stresa. Najwyżej je zmasakruję mam też takie maciupkie buksiki, co to dopiero mają być formowane i to dopiero będzie jazda.
ana_art 22:20, 25 kwi 2016

_Martini_ napisał(a)

Dzis eM kupił sprzęt, więc zabieram się zaraz do pracy. Pierwszy raz, to mam stresa. Najwyżej je zmasakruję mam też takie maciupkie buksiki, co to dopiero mają być formowane i to dopiero będzie jazda.
spokojnie, kochana tnij powolutku bez paniki,a a nawet jak coś Ci nie pójdzie to pamiętaj że one szybko odrosną
Rumianka 22:25, 25 kwi 2016

Mam pytanie w sprawie hortensji, a może z doświadczenia wiesz, czy hortensja bukietowa Unique pokłada się w czasie kwitnienia....Mam okazję je kupić, ale nie mogę znaleźć informacji na ten temat,,,Jeżeli możesz odpowiedz u mnie..
jolanka 22:26, 25 kwi 2016

Też będę podglądać. Sama próbowałam ale stydałam sie zrobić zdjęcia. Przed i po Ale może... Stożki i kulki są.
ana_art 07:25, 26 kwi 2016

jolanka napisał(a)
Też będę podglądać. Sama próbowałam ale stydałam sie zrobić zdjęcia. Przed i po Ale może... Stożki i kulki są.
nie wstydaj się pokazuj, przecież nikt się nie urodził z umiejętnością strzyżenia bukszpanów, nawet Danusia mistrzyni kiedyś przycinała pierwszy raz
ana_art 07:27, 26 kwi 2016

Rumianka napisał(a)
Mam pytanie w sprawie hortensji, a może z doświadczenia wiesz, czy hortensja bukietowa Unique pokłada się w czasie kwitnienia....Mam okazję je kupić, ale nie mogę znaleźć informacji na ten temat,,,Jeżeli możesz odpowiedz u mnie..
niestety nie znam tej odmiany
LyraBea 09:31, 26 kwi 2016

Dzień dobry. W Twoim ogrodzie byłam już setki razy. Nie pamiętam, jak od dawna, ale od kiedy zostałam "podglądaczem" forum. Najwyższy czas więc wyrazić swój podziw dla Twojej pracy i pięknego ogrodu co też czynię. Od dawna jest w moich inspiracjach.
Pozdrawiam ciepło i dalej podglądam.
malkul 09:58, 26 kwi 2016

ana_art napisał(a)

Będę wdzieczna z pomoc i każdą sugestię

pamietam jak zaczynałaś dziś sobie to pooglądałam w spokoju i jak tu nei wierzyć w słowa "dla chcącego nic trudnego"
Makao_J 10:04, 26 kwi 2016

Też pamiętam tę opcję. Na czasie były ślimaki z bukszpanów. Teraz jest duuużo lepiej.