Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Milka 11:47, 26 kwi 2016

Ale świetne fotki dałaś, jacy goście! o grzybach nie wspominając
Milka 11:49, 26 kwi 2016

jolanka napisał(a)
Kiedy zobaczyłam jak wychodzi z ziemi oniemiałam - jest taka piękna!

jodła compacta zaczyna budzić się do życia

i pierwsza donica przestała być pusta

Doniczkowo piękne
A ta hosta żyła u mnie 3 lata i w końcu mi padła.
anbu 14:41, 26 kwi 2016

He he Pan Łoś mnie na łopatki rozłożył Dobre to
KasiaW76 15:31, 26 kwi 2016

Jak grzyby? O co chodzi? Szoooook
jolanka 21:51, 26 kwi 2016

tulucy napisał(a)
Witaj
Przyszłam z rewizytą prawie sąsiedzką, co prawda z linii sochaczewskiej, ale zawsze mazowieckie to mazowieckie

Na różach się nie znam tak, żeby doradzać - tu na forum uczę się na wątkach głównie Vivy /Kolorowy ogród na piasku/ i dwóch mniej aktualnych AniDS /Ania i róże i .../ i Monic /Wichrowe wzgórze/
Ale też Ogrodowe przygody, Ogród prawie romantyczny, Wszystkiego po trochu, Ogród mały, w cieniu i ...
Generalnie jak mi gdzieś wpadnie w oko jakaś róża, albo kompozycja z różą, to kombinuję.
Na piasku też urosną tylko trzeba więcej dbać, ale Ty dbasz i dobrze karmisz

Dzięki za "namiary" ogródkowe Początki są trudne, więc pomoc się przyda. Nie bądź taka skromna, znasz się i to dobrze Róże masz przepiękne.
jolanka 21:55, 26 kwi 2016

Katkak napisał(a)

Jolanko powiem Ci, że z tym łosiem jesteś nie do pobicia . Genialne foty . Kiedyś jak wracaliśmy z wycieczki coś nam (na szczęście daleko) wyszło na drogę i wolniutko sobie przechodzi. Z daleka zastanawiamy się co to za zwierzęta? Gdy podjechaliśmy bliżej okazało się, że łosie. Wolniutko, bez pośpiechu sobie przechodziły, super .

Przepiękny widok, prawda? Mój M., kiedy zobaczył tego łosia pod naszym domem, pogrzał z aparatem i pstrykał. Łos się odwrócił i mieliśmy dużo szczęścia, bo one niekoniecznie towarzyskie są i chętnie pozujące
jolanka 21:57, 26 kwi 2016

ana_art napisał(a)
nie wstydz się !!! chwal sie strzyżeniem

Pochwalę się, a co tam, porobię jutro trochę fotek, dzisiaj byłam robiąca za pielęgniarkę
jolanka 22:02, 26 kwi 2016

Anulka, Kasia, Madzia:

Łoś rzeczywiście zrobił nam niespodziankę. Trochę dwu i czteronożnych do nas przychodzi, ale nie zawsze czekają cierpliwie aż je uwiecznimy "ku pamięci"
jolanka 22:07, 26 kwi 2016

BasiaLT napisał(a)

Basiu, dzięki za chęci truskawkowe ale w tym roku nie dam rady założyć warzywniaczkowo-owocowego ogródka Te, o których pisałam to, żartując< zabytkowe . Ale rzeczywiście są wyjątkowe, takich już nie ma, więc próbuję je odtworzyć. W przyszłym roku na pewno skorzystam z Twojej propozycji .
jolanka 22:11, 26 kwi 2016

Kasya napisał(a)
ja tez sporo truskawek juz wywalilam, ale jeszcze troche mam poza skrzynkami i moge sie podzielic

Kasieńko dzięki, ale jak już pisałam w tym roku niestety nie dam rady. A te "historyczne" jeśli mi się uda, na pewno chętnie Wam udostępnię - jesteście, tak jak ja, trzepnięte ogrodowo, więc warto