Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:04, 15 lip 2012

Do góry
boje się uczesać moje bukszpany choć już czas! pada u mnie codziennie z różną intensywnoścą, a ksieciunio coś kapryśny i mi z lekka od środka choruje
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:00, 15 lip 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
Ana, ale śliczna różanka!
Asia mi też się podoba pienne właśnie wypuszczaja nowe pąki, golden celebration też wypuściła sporo nowych listków i widzę pączki, Skoleji graham thomas jeszcze niepozorna malutka a kwiaty ma iponujące
pienne

golden celebration

graham thomas
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:53, 15 lip 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Aniu Aneto, pokaz swieze fotki
Kaśka domu mnie jeszcze zwą Anula, Anulka, Andźka, nie wiem jak to spamiętasz
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:51, 15 lip 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)
Aniu, jestem pełna podziwu dla Ciebie......
i nie chodzi tylko o ogród......o ile dobrze pamiętam...to masz czterech mężczyzn w domu...teraz czytam...pięć kotów....ja na samą myśl dostaję... kota,
napisz mi jeszcze, że masz w domu dywany...to zwariuję......
nadrabiam zaległości....
pozdrawiam ciepło i oddycham z ulgą...........
rabata frontowa....nietknięta !

daj na luz w domu w sumie mam 5 chłopa (łolaboga!) muszę Cię niestety roczarować bo w domu ani jednej firanki i maly ogryzek pod kawowym stolikiem... ups czar prysł
rabata frontowa o ktorą pytasz nie tknięta ale mnie korci...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:48, 15 lip 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Aniu ślicznie robisz ta rabatkę i wszystko ładnie kwitnie i super wrażenie robi tą trawę musisz doniczkować na zimę albo dobrze okryć, a można w te gazony posadzić tojeść rozesłaną
Aniu dziękuję! w gazony zamówiłam już macierzankę białokwitnącą. Trawki posadzę w innym miejscu
Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :) 22:25, 15 lip 2012

Do góry
Andziula warzywa pierwsza klasa zazdraszczam! zaintrygowalaś mnie tym ekologicznym preparatem na grzyby. co to jest, gdzie kupujesz i na jakie rośliny stosujesz? Wiejska rabata śliczna przypomniał mi się ogród mojej babci ktora miała właśnie przed domem takie kwitnące barwne plamy
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:23, 15 lip 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Iza czy mi się wydaje, czy przynudzałaś, że nic w ogrodzie nie masz? widzisz klamstwo ma krótkie nogi a Kany ochocho olbrzymy i jak pięknie kwitną. Mialam w ubieglym roku w donicach i w porównaniu do tych to byly drobinki. A jak z kwitnieniem? długo się utrzymują?

Ana mam je po raz pierwszy ... gdy dostałam w skrzynce były karpy i absolutnie to nie rokowało ... sama nie wierzę, że w tyci ziemi bylejakiej takie giganty wyrosły ... ofiarodawczyni mówiła o całym lecie ... ja się nie znam ... zobaczę ...

imputowanie kłamstwa pominę ... wspominałam ... nieśmiało ale wspominałam ... zadawałam nawet pytanka ogrodnicze ale nikt mnie tu o ogrodnictwo nie podejrzewa ))) ... ciekawe dlaczego ?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:19, 15 lip 2012

Do góry
Iza czy mi się wydaje, czy przynudzałaś, że nic w ogrodzie nie masz? widzisz klamstwo ma krótkie nogi a Kany ochocho olbrzymy i jak pięknie kwitną. Mialam w ubieglym roku w donicach i w porównaniu do tych to byly drobinki. A jak z kwitnieniem? długo się utrzymują?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:14, 15 lip 2012

Do góry
apeluję byś nie zmieniała tego awatara, jest cudny!
Kiedy czesaliście topiary? ja chcialam w ubieglym tygodniu ale codziennie pada... i się bałam, że im zaszkodzę tym cięciem
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:11, 15 lip 2012

Do góry
Marzenko życzę Wam ciekawej przygody, a jak jedziecie z BP to bez przygód
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:48, 15 lip 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Wiecie, że bardzo tęsknię za tą łąką

o kurcze... to zapraszam do siebie mam taką łąkę za płotem
Ogród Sylwii od początku :) 17:39, 14 lip 2012

Do góry
Sylwia ale numer wracam na forum po dwóch dniach i znowu jako pierwszy odwiedzam Twój ogród Bardzo fajne maryśki. Masz fotkę tej rabaty z innej strony? A i będziesz ją cieła czy będzie rosła 'jak chciała'?
Ogród Sylwii od początku :) 23:36, 12 lip 2012

Do góry
Martek napisał(a)

I tak zrób! Żadna filozofia. Ja zrobiłam

u mnie też tak się skończy... Tzn kupię gotowy plastikowy....

W Lidlu teraz jakieś są po 79 zł ?Czy 73 zł ?
mam takie dwa właśnie tylko że kupowane jak jeszcze nei były w promocji. Nawet nie myslałam że takei pojemne są póki co jeszcze nawet jednego nie zagraciłam, dokladam trawkę z koszenia od poczatku sezonu plus jakieś drobne listeczki poza chwastami...
3 rabaty przed biurowcem.... plissss 23:30, 12 lip 2012

Do góry
dzięki rabaty/klomby mają 1 x 5m i są oddalone od budynku około metra. Podoba mi się pomysł z wiśniami w ramach z bukszpanów . Chyba 3sztuki na te pięć metrów wystarczy? Jeśli kwadraty miałyby być równe to na 5 metrow wychodzi mi 3 wisnie i pomiędzy nimi dwa kwadraty na 'coś' skorzystałam z rysunku Sebastiana

żeby nie mieszać i nie zrobic balaganu chyba lepiej wyglądały by te dwa kwadraty z jednego gatunku, może coś do strzyżenia w kulki? Czy cyprysy te aurea nana można strzyc? a może w bukszpanowych kwadratach dać jeszcze trawy... myślę że fajnie by wyglądały
Rododendronowy ogród. 23:00, 12 lip 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Dobrze wiesz,że chętnych nie zabraknie na Twoje bajanie i rym

Wcale nie mam takiej pewnosci a nawet mam obawy czy rzeczywiscie kogoś to interesuje, czy nie piszecie tak tylko z grzecznosci.Pozdrawiam Marto.

Bożenko strasznie grzeczny mamy naród no bo jak to wytłumaczyć?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:26, 12 lip 2012

Do góry
nie zagineła, nie zagineła teraz czytam zaległości, wciągu dnia załatwiałam formalności szpitalne bo jutro się wybieram z moim średniakiem na zabieg...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:19, 12 lip 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
wczoraj od 17 pradu nie miałam przez burze ktore grasowaly nademną jak glupie i teraz nadrabiam Zdjęcia ktore pokazujesz sa prześliczne, trawy niesamowite, niby takie byle co na wiosne , niepozorne a eraz gaj normalnie, pieknie komponują się z resztą. Cieszę się że bambusy odżyły bo pasuja tam idealnie, domyślam się że takie przysuszone z lekka Cię denerwowały Nie dziwie sie natomiast że lubisz wracać do domu bo mając takie widoki na podjeździe nawet kąt oka może się pojawić wbrew reklamie. A chciałam jeszcze jedno malutkie słuweczo odnośnie widoku na ścianę wodna w towarzystwie zieloności... MIODZIO!!!!

Aniu dziękuję za komplimenta
Trawa rzeczywiście moja faworytka, nawet jeśli zmarźnie zimą w garażu będę w przyszlym roku szukać znow. Ale w przyszlym roku w tym miejscu zrobię płodozmian
Ps trawa już pisałam rozplenica vertigo, w naszych centrach ogrodowych nie miała wzięcia
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:26, 12 lip 2012

Do góry
wczoraj od 17 pradu nie miałam przez burze ktore grasowaly nademną jak glupie i teraz nadrabiam Zdjęcia ktore pokazujesz sa prześliczne, trawy niesamowite, niby takie byle co na wiosne , niepozorne a eraz gaj normalnie, pieknie komponują się z resztą. Cieszę się że bambusy odżyły bo pasuja tam idealnie, domyślam się że takie przysuszone z lekka Cię denerwowały Nie dziwie sie natomiast że lubisz wracać do domu bo mając takie widoki na podjeździe nawet kąt oka może się pojawić wbrew reklamie. A chciałam jeszcze jedno malutkie słuweczo odnośnie widoku na ścianę wodna w towarzystwie zieloności... MIODZIO!!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:14, 12 lip 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Coby nie było tylko o cellulicie, dobrym winie i ten tego trochę fotek ogrodu po deszczu
Przed moja kulą ciągle się ślinię Aktulnie trawy wybuchły, hortensja magical mooonlight kwitnie i zaczyna szaleć perowskia. Jeszcze czekam na podrośnięcie budlei

A tak było wiosną

no moja droga teraz zaczne 100 pytan do... co to za ciemna trawa? i czy ona zimuje w gruncie?
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 12:55, 11 lip 2012

Do góry
Aniu dzięciaki masz jak aniołki , też obiecuję sobię, że zdjęcia będę wywoływać bo takie mają inną 'duszę' .
Z okazji 3 setek życzę Ci wszystkiego co najlepsze buziak
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies