Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

GabiK 22:15, 15 lip 2012

Gratuluję sukcesu. Wielki jest.
Diana 22:15, 15 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)

wciskam kanny ponownie ... poprzednio zostały totalnie zignorowane a to największy (dosłownie) mój sukces ogrodniczy ... gdybym stanęła obok ja byłabym niższa )) ...

nie wiem jak mogłybyć zignorowane !!!!!!!!!!!!!!
są śliczne
moje w chwili obecnej mają może 0.5 m ciekawe czy wogóle zakwitną ...........

Kuklik 22:17, 15 lip 2012

Kanny boskie, ale - wybacz- ta tojeść bardziej mi się podoba - i coraz bardziej się zastanawiam czemu u mnie takie cudo nie rośnie...
Może po to żeby pozachwycało u innych?...
Naparstnice super, też je kocham
ana_art 22:19, 15 lip 2012

Iza czy mi się wydaje, czy przynudzałaś, że nic w ogrodzie nie masz? widzisz klamstwo ma krótkie nogi a Kany ochocho olbrzymy i jak pięknie kwitną. Mialam w ubieglym roku w donicach i w porównaniu do tych to byly drobinki. A jak z kwitnieniem? długo się utrzymują?
Konstancja30 22:19, 15 lip 2012

GabiK napisał(a)
Gratuluję sukcesu. Wielki jest.

Gabi wybacz ... sprostuję ... dla mojego małża podczytującego nas regularnie ... zatem sprostowanie dotyczy słowa "wielki" ... wielki sukces i wielki kwiat jak mam nadzieję dobrze interpretuję ... dlatego kochanie choć już pewnie urosłeś ... ...
Konstancja30 22:23, 15 lip 2012

ana_art napisał(a)
Iza czy mi się wydaje, czy przynudzałaś, że nic w ogrodzie nie masz? widzisz klamstwo ma krótkie nogi a Kany ochocho olbrzymy i jak pięknie kwitną. Mialam w ubieglym roku w donicach i w porównaniu do tych to byly drobinki. A jak z kwitnieniem? długo się utrzymują?

Ana mam je po raz pierwszy ... gdy dostałam w skrzynce były karpy i absolutnie to nie rokowało ... sama nie wierzę, że w tyci ziemi bylejakiej takie giganty wyrosły ... ofiarodawczyni mówiła o całym lecie ... ja się nie znam ... zobaczę ...

imputowanie kłamstwa pominę ... wspominałam ... nieśmiało ale wspominałam ... zadawałam nawet pytanka ogrodnicze ale nikt mnie tu o ogrodnictwo nie podejrzewa ))) ... ciekawe dlaczego ?
Konstancja30 22:27, 15 lip 2012

Kuklik napisał(a)
Kanny boskie, ale - wybacz- ta tojeść bardziej mi się podoba - i coraz bardziej się zastanawiam czemu u mnie takie cudo nie rośnie...
Może po to żeby pozachwycało u innych?...
Naparstnice super, też je kocham

Izuś tojeść na prawdę jest zachwycająca ... w mroku jej białe kwiatuszki odbijają światło nagromadzone w ciągu dnia ... delikatnie pachnie ... uwielbiam jak się kołysze gdy siadają na jej kwiatach motylki i bączki ... moja przyjechała z Rzeszowa od Ani Asc ... fajne bo ilekroś nie patrzę na krzaczek myślę o Ani ...
Konstancja30 22:31, 15 lip 2012

Diana napisał(a)

wciskam kanny ponownie ... poprzednio zostały totalnie zignorowane a to największy (dosłownie) mój sukces ogrodniczy ... gdybym stanęła obok ja byłabym niższa )) ...

nie wiem jak mogłybyć zignorowane !!!!!!!!!!!!!!
są śliczne
moje w chwili obecnej mają może 0.5 m ciekawe czy wogóle zakwitną ...........

a były tu ale surfinia i pachruście przejęły całą uwagę https://www.ogrodowisko.pl/watek/1829-ogrod-marzen-cegla-roza-lawenda-i-mila-do-tego-co-mam-w-glowie?page=106

Diano lubią być na patelni ... lubią wodę i odżywki ... możesz też mieć mniejszą odmianę ... koniecznie pokaż bo te maluchy mają jeszcze piękniejsze kwiaty ...

moje zimą leżakowały w torfie ... to się nachapały hormonu wzrostu ...
GabiK 22:48, 15 lip 2012

Izo, oba sukcesy wielkie.

Jaka duża rośnie ta tojeść?
Evchen 22:51, 15 lip 2012

Ej, Iza, a M. nie wielki?,.... Pomyśl - donice jeszcze nie skończone....
Wielki, wielki!!!