dajana
22:37, 12 lip 2012

Wszyscy chcemy czytać twoje bajki Bożenko .Od jutra zaczynam je czytać razem z moją wnusią ,opowiedziałam jej o tobie podczas obserwacji kosa który każdego dnia po kilka godz maszeruje i zbiera pokarm tuż przy moim tarasie ,, pewnie dla swych piskląt.Będziesz dla niej wspaniałą wirtualną babcią .Moja wnusia jest bardzo ciebie ciekawa, ogrodu ptaszków bajek i wszystkiego.co o tobie słyszy z moich ust. A słyszy wiele
oczywiście dobrego Doczekać się jutra nie może .Siądziemy obie do komputera tatusia,, bo mój mnie zawodzi Mam za mało już pamięci a na nowy póki co mnie nie stać. Inne wydatki są na pierwszym planie .Tata ma dobry komputer wiec go wysadzimy z niego .Napiszemy jakich uczuć doznała ta mała dziewczynka ciekawa wszystkiego co ją otacza a teraz ciebie Powiedziała że ta pani to pewnie czarodziejka ? owszem powiedziałam ,,wszyscy ludzie ją kochają ale nie tylko,, zwierzęta , ptaszki a kiedy się uśmiecha to tak jakby zaświeciło słoneczko .W niczym nie przesadziłam dla mnie taka własnie jesteś .Nie wkleiłam ci kwiatuszka z okazji 1000 stronki ,nie dlatego ze nie chciałam ale ten mój komputer mi szwankuje nie mam możliwości .Gratuluję następnego tysiąca .U ciebie taka liczba to pikuś U mnie to pewnie z rok minie albo i dłużej .hi.Cieszę się że nie odchodzisz bo bardzo mnie zasmuciło to co przeczytałam .Nie wracam do tego ,już nie ważne Jesteś i będziesz i to najmocniej mnie cieszy .Uściski cieplutkie posyłam