Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Między brzozami 21:47, 17 paź 2019

Do góry
W ramach dzisiejszych porządków w warzywnym natknęłam sie na na małe znalezisko, więc jest zagatka co to jest?

Z liścI podobne do narcyzów są tego 4 sztuki, wygląda jakbym to posadziła, ale nie mogę sobie przypomnieć co to i czy na pewno to posadziłam hihi skleroza nie boli
Ogród w Tarnowie 21:45, 17 paź 2019

Do góry

Ogród z rzeźbą 21:44, 17 paź 2019

Do góry
Zana napisał(a)

No ja wiem żeś Ty w gorącej wodzie kąpana. Jak już jest w ulubionych to pewnie lada moment będzie w koszyczku.
A Ty chora jesteś? Aaaa no to współczuję bardzo, oj bardzo. Wykuruj się, bo szkoda takiej pogody. Chociaż z drugiej strony możesz sobie na tarasie posiedzieć i jesień popodziwiać. Też dobrze.

A co do pierdolnika, to jakbyś zobaczyła to na żywo to załamka, no mówię Ci. Tak się wykadrowało miło.

Hehe oj, emek ostro mnie stopuje ostatnio, więc jarząbek w tym roku raczej się nie pojawi

No choroba mnie dopadła ale przynajmniej odpocznę od roboty bo już dość trochę miałam, dzień w dzień to samo. Nie wiem jak ludzie mogą pracować bez przerwy. Ja potrzebuję resetu co jakiś czas.

Mówisz, że pierdolnik pierdolnikowaty Hehe no nie widać. A poidełko ptaszorkowe rozkoszne jak kiedyś takie piękne znajdę to kupię
Ptasi gaj 21:44, 17 paź 2019

Do góry
CD

Ptasi gaj 21:40, 17 paź 2019

Do góry
Dzisiaj

Bluszcz bije po oczach

Po prawej azalia

Ogród z wilkiem zamkn. 21:39, 17 paź 2019

Do góry
Magleska napisał(a)

Ewa nie wiem czemu tak rosną nic im nie daję ….rosną w ciężkich warunkach ,na skarpie wietrznie ,słonecznie ,nie okrywane ….hmmm

własne siewki sa fajne mam teraz pełno siewek stipy -jak znalazł na nową część -ale to dopiero wiosną -zobaczę czy przeżyją ……

....a jak macierzanka żyje ?

No nie, w takich warunkach i takie okazy a u mnie dopieszczone i dupa

Macierzanka ma się super, jutro pokażę fotki
Wszystkiego po trochu 21:35, 17 paź 2019

Do góry
[quote

Marzenie
Ogród w Tarnowie 21:34, 17 paź 2019

Do góry
Barwy jesieni zdobią ogrody i zachwycają kolorami

Ranczo Szmaragdowa Dolina II 21:28, 17 paź 2019

Do góry
a pojechałam tylko po te

Ogród z rzeźbą 21:27, 17 paź 2019

Do góry
Zana napisał(a)

Ha, ha dół kompostowy jest mega. Teraz muszę zaplanować jak go obsadzić, co mam nadzieję uda się w przyszłym roku.
Z balansem bieli miałam podobną sytuację, tylko że u mnie eM przestawił, nic nie powiedział a ja zachodziłam w głowę co się stało.

Przepięknie przebarwiają się liście hortensji Little Quick Fire, mam trzy sztuki zadołowane jeszcze od ubiegłego roku (o zgrozo!) i one pewnie trafią właśnie na to "dołowe" miejsce

A taki grzyb wyrósł jej w donicy, czymś psikać?

Hortensję pamiętam - kupowałaś razem z Satomi, dobrze, że one przetrwały . Ale kolorek odjechany na maxa, przepiękny.
Psikać na grzyba nie warto , już jesień
Mój azyl na wichrowym wzgórzu 21:27, 17 paź 2019

Do góry
Anitka napisał(a)
Ja wpadłam w wir osobisty i zawodowy, a do ogrodu pomalutku wkraczała jesień.
Zmieniłam wianek na zeszłoroczny.

Do Twojego ogrodu zawsze chętnie zaglądam, w jesiennej i oszronionej szacie też wygląda imponująco. Patrząc na Twój ogród na mojej twarzy maluje się zachwyt.
Na jednej z fotek widziałam jakieś niziutkie zielone roślinki i mnóstwo opadłych liści z drzew. Jak Ty ich usuwasz?
U mnie naleciało liści w żwir obok altany, dobrze że mam dmuchawę, ale z rojników usuwałam ręcznie.
Bardzo podobają mi się te białe, małe dynie. Od dwóch lat poszukuję nasion, sprawdzam na ryneczku czy ktoś nie sprzedaje. Niestety u nas są nieosiągalne. Gdybyś mogła zebrać dla mnie troszkę nasionek bardzo bym się cieszyła.
Ja nazbierałam dla Was nasion z tych niskich jeżówek dwie torebki po mące.
Ranczo Szmaragdowa Dolina II 21:27, 17 paź 2019

Do góry
kurcze teraz to już nie mam pewności irgi czy trzmieliny....
do brzeziniaka w każdym bądź razie

magnolie
Sieboldi

i

Ogród z rzeźbą 21:26, 17 paź 2019

Do góry
inka74 napisał(a)
Jarząbki pięknie się przebarwiły. I klonik. I Lady w trawkach piękna w jesiennej odsłonie.
Te jarząbki widziałam w ogrodniczym. Cudne.

Och, żeby wszystkie trzy tak się pięknie prezentowały. Najładniejszy jest ten z lewej strony, środkowy to schorowana miernota, a ten po prawicy jeszcze trochę pomarańczowy. Ale mimo problemów nabrałam ochoty na kolejne trzy sztuki.

Ranczo Szmaragdowa Dolina II 21:24, 17 paź 2019

Do góry
jarzębiny

Ranczo Szmaragdowa Dolina II 21:23, 17 paź 2019

Do góry
oczary

Ogród z rzeźbą 21:22, 17 paź 2019

Do góry
galgAsia napisał(a)
Anulka, spróbuję być oryginalna - mnie najbardziej podoba się dół kompostowy ! Taki żarcik Najbardziej podoba mi się wszystko. Gratulacje!
Ja dzisiaj walczyłam z balansem bieli - zmieniałam i zapomniałam . I nie mogłam zrozumieć, dlaczego te kolory jakieś takie dziwne... Buziam

Ha, ha dół kompostowy jest mega. Teraz muszę zaplanować jak go obsadzić, co mam nadzieję uda się w przyszłym roku.
Z balansem bieli miałam podobną sytuację, tylko że u mnie eM przestawił, nic nie powiedział a ja zachodziłam w głowę co się stało.

Przepięknie przebarwiają się liście hortensji Little Quick Fire, mam trzy sztuki zadołowane jeszcze od ubiegłego roku (o zgrozo!) i one pewnie trafią właśnie na to "dołowe" miejsce

A taki grzyb wyrósł jej w donicy, czymś psikać?

Ranczo Szmaragdowa Dolina II 21:21, 17 paź 2019

Do góry
Moje zakupy
Fotergilla

jabłonka co nie wygląda na jabłoń

Dwa ogrody 21:15, 17 paź 2019

Do góry
te hortensje dziś przesadzałam, to z moich patyczków

i kurczak
Ogród z wilkiem zamkn. 21:12, 17 paź 2019

Do góry
effka napisał(a)
Magda, powiedz co Ty dajesz tym klonom że takie rosną? No ja nie wiem co jest z moimi, niemrawe jakieś. Twoje to mutanty, tak szybko rosną!

Ale masz roślin z podziału, kochana sama dla siebie szkółką roślin jesteś jaka to oszczędność kasiorki Też powoli zaczynam korzystać ze swoich siewek etc. Fajne to

Ewa nie wiem czemu tak rosną nic im nie daję ….rosną w ciężkich warunkach ,na skarpie wietrznie ,słonecznie ,nie okrywane ….hmmm

własne siewki sa fajne mam teraz pełno siewek stipy -jak znalazł na nową część -ale to dopiero wiosną -zobaczę czy przeżyją ……

....a jak macierzanka żyje ?

Ranczo Szmaragdowa Dolina II 21:11, 17 paź 2019

Do góry

i my z naszymi zakupami

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies