Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:51, 20 cze 2012

Do góry
Ktoś pytał o dalszą perspektywę miejsca z ubieglorocznymi hostami

i zbliżenie

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:44, 20 cze 2012

Do góry
bociek napisał(a)
5 chlopa????!!!!! O matko....

To jestes dla mnie BOHATERKA
ojtam bohaterka, chłopaki mówią że królowa
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:43, 20 cze 2012

Do góry
nadrabiam zaległości oto 'czary mary' na herbaciano-pomaranczowych różach pojawily się różowe pąki

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:32, 20 cze 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Ana, jaka fantastyczna trojka No to masz lot z 4 facetami w domu. Pocieszajace, ze kiedys dolacza trzy dziewczyny i bedziesz miala (tfu tfu oby) z kim o szmatkach i kwiatkach pogadac
Właśnie bylam u Ciebie i dementuje, w domu mam 5 chłopa, najstarszy synuś jakoś po trawniku się nie tarza, może i dobrze, zrył by wszystko
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:29, 20 cze 2012

Do góry
Kaśka jak zwykle teksty masz powalające nie wspomnę o cwietkach
Mój mały raj na ziemi :) 21:21, 20 cze 2012

Do góry
no to czekamy na sikające foty
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:02, 20 cze 2012

Do góry
hosty śliczne, a żurawki też zamawiałaś na funkia.pl? Chopin cudniasty a te biale róże obok bukszpanów to jakie są, okrywowe?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 20:57, 20 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

pomęczę was lawendą, wyszło słońce i od razu odżyła

A męcz nas tak, męcz!!! Cudowny widok!

dzięki Aguś oby jak najdłużej kwitły; może w tym roku zasuszę trochę kwiatostanów i powieszę w kuchni

nadrabiam tygodniowe zaległości łany lawendy powalają na kolana w projekcie jej nie mam, ale sobie posadzę a co ... ta która mam w donicach jeszcze nie kwitnie chociaż ma dużo pąków . Ide czytać dalej, buźka
Choroby i szkodniki bukszpanów, bukszpan - Buxus 14:10, 20 cze 2012

Do góry
Danusiu czy te Pro agro substrala jest tylko jedno czy dla różnych roślin? Bo szukam w necie i widzę że chyba są różne... i nie wiem co dla bukszpanów będzie dobre?
A drugie pytanie to czy uszkodzone listki oberwać przed pryskaniem? bo obrywalam spryskałam, ale widzę że dziewczyny nie obrywają. został mi jeszcze długaśna obwódka do poskubania i zastanawiamsie jak robić (bo to czasochłonne) czy obrywać i pryskać, czy tylko pryskać?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:36, 20 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Oj dziewczyny dziękuje za odwiedziny w skrócie nie wyrabiam na zakrętach... nic nie pisalam i nie czytałam od kilku dni bo dodatkowo padł mi mój la[top, ale dzisiaj już go mam JUPI za wiele to ja nie robiłam ostatnio w ogrodzię, no nie liczę nieszczęsnego pielenia, poobrywania zakażonych liści w bukszpanach ioprysku od grzyba... na reszte brak mi czasu .... ale już jutro wstawiaja meble, posprzatam i tesciowa może w piatek przyjeżdżać na gotowe mam nadzieje że spodoba jej się to jak dla niej nowe mieszkanko zrobiliśmy (nic nie wie, totalna niespodzianka z wykończeniem !!!!)
mogę jedynie Wam w tej chwili pokazać moje takie kfiotki

w tle widać bukszpany wroclawskie które mam nadzieję dzisiaj przyciąć.
Tymczasem, lecę do ogrodu

Buziole dla chłopaków!!! Teściowej lepiej walerianę zapodaj.....
I daj fotki bukszpanów po stylizacji
Ogród Sylwii od początku :) 20:54, 19 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
ech nie bylo mnie kilka dni i pierszy ogrod jaki odwiedziłam to Twój ślicznie poczesałaś cisy, obwdki jak spod igły normalnie. Siedze i sie zachwycam A jak wyglądaja żurawki zaaakowane grzybem?

Dzięki Aniu Wydaje mi się że żurawki wówczas mają takie brązowe kropeczki w dużych ilościach ..... buziolek
Rododendronowy ogród. 20:02, 19 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Tak piekę, ale taki z mieszanki lidlowej, do której dosypuje jeszcze rózne ziarna, amarantus, płatki owsiane, na zakwasie jeszcze się nie nauczyłam

Wszystko przed Tobą. Z zakwasem pewnie zdrowszy wiec kiedyś warto spróbowac tym bardziej że okazuje sie że nie jest to trudne.Pozdrawiam.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:43, 19 cze 2012

Do góry
Oj dziewczyny dziękuje za odwiedziny w skrócie nie wyrabiam na zakrętach... nic nie pisalam i nie czytałam od kilku dni bo dodatkowo padł mi mój la[top, ale dzisiaj już go mam JUPI za wiele to ja nie robiłam ostatnio w ogrodzię, no nie liczę nieszczęsnego pielenia, poobrywania zakażonych liści w bukszpanach ioprysku od grzyba... na reszte brak mi czasu .... ale już jutro wstawiaja meble, posprzatam i tesciowa może w piatek przyjeżdżać na gotowe mam nadzieje że spodoba jej się to jak dla niej nowe mieszkanko zrobiliśmy (nic nie wie, totalna niespodzianka z wykończeniem !!!!)
mogę jedynie Wam w tej chwili pokazać moje takie kfiotki

w tle widać bukszpany wroclawskie które mam nadzieję dzisiaj przyciąć.
Tymczasem, lecę do ogrodu
Rododendronowy ogród. 13:21, 19 cze 2012

Do góry
Tak piekę, ale taki z mieszanki lidlowej, do której dosypuje jeszcze rózne ziarna, amarantus, płatki owsiane, na zakwasie jeszcze się nie nauczyłam
Rododendronowy ogród. 11:17, 19 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Irenko można kupić sprzęt do pieczenia chleba,ale to normalnie mieszasz wszystko ręką

Moja córka piecze w tej maszynie i chwali ale dla mnie to za mały i nie jest na zakwasie więc nie kupuję maszyny.

Ja też nie zamierzam kupować maszyny,taki sprzęt szybko się nudzi przeważnie dlatego,że się nie chce go myć

ja uzywam i jestem zadowolona myje się minutkę, fajnie piecze a i ciasto drożdżowe fajnie wyrobi, potem tylko w blaszkę i do pieca i wychodzi ogromna drożdżówka z kruszonką

No proszę następna zadowolona. Wiele osób własnie za to wyrabianie ciasta chwali tą maszynę.A chleb piekłas?
Ogród Dominiki 10:11, 19 cze 2012

Do góry
Domi napisał(a)
[img size=640x427]

Dominko brak słów
powiedz proszę jakie masz 'czerwone' drzewa po lewej i prawej stronie serba?
Rododendronowy ogród. 10:02, 19 cze 2012

Do góry
Martek napisał(a)

Irenko można kupić sprzęt do pieczenia chleba,ale to normalnie mieszasz wszystko ręką

Moja córka piecze w tej maszynie i chwali ale dla mnie to za mały i nie jest na zakwasie więc nie kupuję maszyny.

Ja też nie zamierzam kupować maszyny,taki sprzęt szybko się nudzi przeważnie dlatego,że się nie chce go myć

ja uzywam i jestem zadowolona myje się minutkę, fajnie piecze a i ciasto drożdżowe fajnie wyrobi, potem tylko w blaszkę i do pieca i wychodzi ogromna drożdżówka z kruszonką
Ogród Sylwii od początku :) 09:49, 19 cze 2012

Do góry
ech nie bylo mnie kilka dni i pierszy ogrod jaki odwiedziłam to Twój ślicznie poczesałaś cisy, obwdki jak spod igły normalnie. Siedze i sie zachwycam A jak wyglądaja żurawki zaaakowane grzybem?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:55, 16 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzena u mnie dzisiaj strefa kibica, więc odpadam, na tę okazję M 2 tygodnie temu przygotował parówki po czesku

Aniu to się nazywa perfekcyjne planowanie Miłej zabawy.
Mojego M o 14 do rynku wyekspediowalam. Wierchowka z centrali sie mu dzisiaj zwaliła i wszyscy mecz na stadionie będą oglądać. Ciekawa jestem jak ja go odbiorę....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:01, 16 cze 2012

Do góry
Marzena u mnie dzisiaj strefa kibica, więc odpadam, na tę okazję M 2 tygodnie temu przygotował parówki po czesku
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies