Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:29, 20 cze 2012

Do góry
Kaśka jak zwykle teksty masz powalające nie wspomnę o cwietkach
Mój mały raj na ziemi :) 21:21, 20 cze 2012

Do góry
no to czekamy na sikające foty
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:02, 20 cze 2012

Do góry
hosty śliczne, a żurawki też zamawiałaś na funkia.pl? Chopin cudniasty a te biale róże obok bukszpanów to jakie są, okrywowe?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 20:57, 20 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

pomęczę was lawendą, wyszło słońce i od razu odżyła

A męcz nas tak, męcz!!! Cudowny widok!

dzięki Aguś oby jak najdłużej kwitły; może w tym roku zasuszę trochę kwiatostanów i powieszę w kuchni

nadrabiam tygodniowe zaległości łany lawendy powalają na kolana w projekcie jej nie mam, ale sobie posadzę a co ... ta która mam w donicach jeszcze nie kwitnie chociaż ma dużo pąków . Ide czytać dalej, buźka
Choroby i szkodniki bukszpanów, bukszpan - Buxus 14:10, 20 cze 2012

Do góry
Danusiu czy te Pro agro substrala jest tylko jedno czy dla różnych roślin? Bo szukam w necie i widzę że chyba są różne... i nie wiem co dla bukszpanów będzie dobre?
A drugie pytanie to czy uszkodzone listki oberwać przed pryskaniem? bo obrywalam spryskałam, ale widzę że dziewczyny nie obrywają. został mi jeszcze długaśna obwódka do poskubania i zastanawiamsie jak robić (bo to czasochłonne) czy obrywać i pryskać, czy tylko pryskać?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:36, 20 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Oj dziewczyny dziękuje za odwiedziny w skrócie nie wyrabiam na zakrętach... nic nie pisalam i nie czytałam od kilku dni bo dodatkowo padł mi mój la[top, ale dzisiaj już go mam JUPI za wiele to ja nie robiłam ostatnio w ogrodzię, no nie liczę nieszczęsnego pielenia, poobrywania zakażonych liści w bukszpanach ioprysku od grzyba... na reszte brak mi czasu .... ale już jutro wstawiaja meble, posprzatam i tesciowa może w piatek przyjeżdżać na gotowe mam nadzieje że spodoba jej się to jak dla niej nowe mieszkanko zrobiliśmy (nic nie wie, totalna niespodzianka z wykończeniem !!!!)
mogę jedynie Wam w tej chwili pokazać moje takie kfiotki

w tle widać bukszpany wroclawskie które mam nadzieję dzisiaj przyciąć.
Tymczasem, lecę do ogrodu

Buziole dla chłopaków!!! Teściowej lepiej walerianę zapodaj.....
I daj fotki bukszpanów po stylizacji
Ogród Sylwii od początku :) 20:54, 19 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
ech nie bylo mnie kilka dni i pierszy ogrod jaki odwiedziłam to Twój ślicznie poczesałaś cisy, obwdki jak spod igły normalnie. Siedze i sie zachwycam A jak wyglądaja żurawki zaaakowane grzybem?

Dzięki Aniu Wydaje mi się że żurawki wówczas mają takie brązowe kropeczki w dużych ilościach ..... buziolek
Rododendronowy ogród. 20:02, 19 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Tak piekę, ale taki z mieszanki lidlowej, do której dosypuje jeszcze rózne ziarna, amarantus, płatki owsiane, na zakwasie jeszcze się nie nauczyłam

Wszystko przed Tobą. Z zakwasem pewnie zdrowszy wiec kiedyś warto spróbowac tym bardziej że okazuje sie że nie jest to trudne.Pozdrawiam.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:43, 19 cze 2012

Do góry
Oj dziewczyny dziękuje za odwiedziny w skrócie nie wyrabiam na zakrętach... nic nie pisalam i nie czytałam od kilku dni bo dodatkowo padł mi mój la[top, ale dzisiaj już go mam JUPI za wiele to ja nie robiłam ostatnio w ogrodzię, no nie liczę nieszczęsnego pielenia, poobrywania zakażonych liści w bukszpanach ioprysku od grzyba... na reszte brak mi czasu .... ale już jutro wstawiaja meble, posprzatam i tesciowa może w piatek przyjeżdżać na gotowe mam nadzieje że spodoba jej się to jak dla niej nowe mieszkanko zrobiliśmy (nic nie wie, totalna niespodzianka z wykończeniem !!!!)
mogę jedynie Wam w tej chwili pokazać moje takie kfiotki

w tle widać bukszpany wroclawskie które mam nadzieję dzisiaj przyciąć.
Tymczasem, lecę do ogrodu
Rododendronowy ogród. 13:21, 19 cze 2012

Do góry
Tak piekę, ale taki z mieszanki lidlowej, do której dosypuje jeszcze rózne ziarna, amarantus, płatki owsiane, na zakwasie jeszcze się nie nauczyłam
Rododendronowy ogród. 11:17, 19 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Irenko można kupić sprzęt do pieczenia chleba,ale to normalnie mieszasz wszystko ręką

Moja córka piecze w tej maszynie i chwali ale dla mnie to za mały i nie jest na zakwasie więc nie kupuję maszyny.

Ja też nie zamierzam kupować maszyny,taki sprzęt szybko się nudzi przeważnie dlatego,że się nie chce go myć

ja uzywam i jestem zadowolona myje się minutkę, fajnie piecze a i ciasto drożdżowe fajnie wyrobi, potem tylko w blaszkę i do pieca i wychodzi ogromna drożdżówka z kruszonką

No proszę następna zadowolona. Wiele osób własnie za to wyrabianie ciasta chwali tą maszynę.A chleb piekłas?
Ogród Dominiki 10:11, 19 cze 2012

Do góry
Domi napisał(a)
[img size=640x427]

Dominko brak słów
powiedz proszę jakie masz 'czerwone' drzewa po lewej i prawej stronie serba?
Rododendronowy ogród. 10:02, 19 cze 2012

Do góry
Martek napisał(a)

Irenko można kupić sprzęt do pieczenia chleba,ale to normalnie mieszasz wszystko ręką

Moja córka piecze w tej maszynie i chwali ale dla mnie to za mały i nie jest na zakwasie więc nie kupuję maszyny.

Ja też nie zamierzam kupować maszyny,taki sprzęt szybko się nudzi przeważnie dlatego,że się nie chce go myć

ja uzywam i jestem zadowolona myje się minutkę, fajnie piecze a i ciasto drożdżowe fajnie wyrobi, potem tylko w blaszkę i do pieca i wychodzi ogromna drożdżówka z kruszonką
Ogród Sylwii od początku :) 09:49, 19 cze 2012

Do góry
ech nie bylo mnie kilka dni i pierszy ogrod jaki odwiedziłam to Twój ślicznie poczesałaś cisy, obwdki jak spod igły normalnie. Siedze i sie zachwycam A jak wyglądaja żurawki zaaakowane grzybem?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:55, 16 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzena u mnie dzisiaj strefa kibica, więc odpadam, na tę okazję M 2 tygodnie temu przygotował parówki po czesku

Aniu to się nazywa perfekcyjne planowanie Miłej zabawy.
Mojego M o 14 do rynku wyekspediowalam. Wierchowka z centrali sie mu dzisiaj zwaliła i wszyscy mecz na stadionie będą oglądać. Ciekawa jestem jak ja go odbiorę....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:01, 16 cze 2012

Do góry
Marzena u mnie dzisiaj strefa kibica, więc odpadam, na tę okazję M 2 tygodnie temu przygotował parówki po czesku
Boćkowe perypetie ogrodkowe 11:39, 16 cze 2012

Do góry
śliczna ta róża w połączeniu z tą trawką, piękna a i szałwiowa rabata wymiata.
a a marginesie to u mnie dzisiaj też strefa kibica i muszę przygotować wyżerkę, a M 2 tygodnie temu zrobił paróki po czesku na dzisiejszy wieczór
Boćkowe perypetie ogrodkowe 11:36, 16 cze 2012

Do góry
Elfik napisał(a)

Ale daje rade, wciaz jeszcze daje rade, nawet jak mowie, ze nie daje rady, to daje rade

Pofikałam koziołki ze śmiechu........ Choć bez tego tekstu nie dałabym rady................

chociaż mnie dół dopadł to się pośmiałam bo jakbym czytała o sobie
Mój kawałek raju 23:50, 15 cze 2012

Do góry
Aniu litości nie masz? takie smakowitości, a ja na diecie
Miniaturowy ogródek 23:28, 15 cze 2012

Do góry
oglądam od kilku dni i się zachwycam, efekt końcowy powalający. Najlepiej widać go na zdjęciu ogólnym 'przed i po' naprawdę wyszło ślicznie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies