nadrabiam tygodniowe zaległości łany lawendy powalają na kolana w projekcie jej nie mam, ale sobie posadzę a co ... ta która mam w donicach jeszcze nie kwitnie chociaż ma dużo pąków . Ide czytać dalej, buźka
Danusiu czy te Pro agro substrala jest tylko jedno czy dla różnych roślin? Bo szukam w necie i widzę że chyba są różne... i nie wiem co dla bukszpanów będzie dobre?
A drugie pytanie to czy uszkodzone listki oberwać przed pryskaniem? bo obrywalam spryskałam, ale widzę że dziewczyny nie obrywają. został mi jeszcze długaśna obwódka do poskubania i zastanawiamsie jak robić (bo to czasochłonne) czy obrywać i pryskać, czy tylko pryskać?
Oj dziewczyny dziękuje za odwiedziny w skrócie nie wyrabiam na zakrętach... nic nie pisalam i nie czytałam od kilku dni bo dodatkowo padł mi mój la[top, ale dzisiaj już go mam JUPI za wiele to ja nie robiłam ostatnio w ogrodzię, no nie liczę nieszczęsnego pielenia, poobrywania zakażonych liści w bukszpanach ioprysku od grzyba... na reszte brak mi czasu .... ale już jutro wstawiaja meble, posprzatam i tesciowa może w piatek przyjeżdżać na gotowe mam nadzieje że spodoba jej się to jak dla niej nowe mieszkanko zrobiliśmy (nic nie wie, totalna niespodzianka z wykończeniem !!!!)
mogę jedynie Wam w tej chwili pokazać moje takie kfiotki
w tle widać bukszpany wroclawskie które mam nadzieję dzisiaj przyciąć.
Tymczasem, lecę do ogrodu
Buziole dla chłopaków!!! Teściowej lepiej walerianę zapodaj.....
I daj fotki bukszpanów po stylizacji
ech nie bylo mnie kilka dni i pierszy ogrod jaki odwiedziłam to Twój ślicznie poczesałaś cisy, obwdki jak spod igły normalnie. Siedze i sie zachwycam A jak wyglądaja żurawki zaaakowane grzybem?
Dzięki Aniu Wydaje mi się że żurawki wówczas mają takie brązowe kropeczki w dużych ilościach ..... buziolek
Oj dziewczyny dziękuje za odwiedziny w skrócie nie wyrabiam na zakrętach... nic nie pisalam i nie czytałam od kilku dni bo dodatkowo padł mi mój la[top, ale dzisiaj już go mam JUPI za wiele to ja nie robiłam ostatnio w ogrodzię, no nie liczę nieszczęsnego pielenia, poobrywania zakażonych liści w bukszpanach ioprysku od grzyba... na reszte brak mi czasu .... ale już jutro wstawiaja meble, posprzatam i tesciowa może w piatek przyjeżdżać na gotowe mam nadzieje że spodoba jej się to jak dla niej nowe mieszkanko zrobiliśmy (nic nie wie, totalna niespodzianka z wykończeniem !!!!)
mogę jedynie Wam w tej chwili pokazać moje takie kfiotki
w tle widać bukszpany wroclawskie które mam nadzieję dzisiaj przyciąć.
Tymczasem, lecę do ogrodu
Irenko można kupić sprzęt do pieczenia chleba,ale to normalnie mieszasz wszystko ręką
Moja córka piecze w tej maszynie i chwali ale dla mnie to za mały i nie jest na zakwasie więc nie kupuję maszyny.
Ja też nie zamierzam kupować maszyny,taki sprzęt szybko się nudzi przeważnie dlatego,że się nie chce go myć
ja uzywam i jestem zadowolona myje się minutkę, fajnie piecze a i ciasto drożdżowe fajnie wyrobi, potem tylko w blaszkę i do pieca i wychodzi ogromna drożdżówka z kruszonką
No proszę następna zadowolona. Wiele osób własnie za to wyrabianie ciasta chwali tą maszynę.A chleb piekłas?
Irenko można kupić sprzęt do pieczenia chleba,ale to normalnie mieszasz wszystko ręką
Moja córka piecze w tej maszynie i chwali ale dla mnie to za mały i nie jest na zakwasie więc nie kupuję maszyny.
Ja też nie zamierzam kupować maszyny,taki sprzęt szybko się nudzi przeważnie dlatego,że się nie chce go myć
ja uzywam i jestem zadowolona myje się minutkę, fajnie piecze a i ciasto drożdżowe fajnie wyrobi, potem tylko w blaszkę i do pieca i wychodzi ogromna drożdżówka z kruszonką
ech nie bylo mnie kilka dni i pierszy ogrod jaki odwiedziłam to Twój ślicznie poczesałaś cisy, obwdki jak spod igły normalnie. Siedze i sie zachwycam A jak wyglądaja żurawki zaaakowane grzybem?
Marzena u mnie dzisiaj strefa kibica, więc odpadam, na tę okazję M 2 tygodnie temu przygotował parówki po czesku
Aniu to się nazywa perfekcyjne planowanie Miłej zabawy.
Mojego M o 14 do rynku wyekspediowalam. Wierchowka z centrali sie mu dzisiaj zwaliła i wszyscy mecz na stadionie będą oglądać. Ciekawa jestem jak ja go odbiorę....
śliczna ta róża w połączeniu z tą trawką, piękna a i szałwiowa rabata wymiata.
a a marginesie to u mnie dzisiaj też strefa kibica i muszę przygotować wyżerkę, a M 2 tygodnie temu zrobił paróki po czesku na dzisiejszy wieczór