Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 19:19, 20 cze 2012

justi napisał(a)
Super Pelasia
Takie dziury w ziemi i umnie są. Zastanawiam się kret czy nornice jakieś? a może myszy bo widziałam kiedyś jak się chowała do dziury. Czym je przegonić?

Dzieki Justi

Ja dzisiaj w dziure nasypalam "ciasteczek" dla nornic. Licze na efekt. Kupilam za rada Elfika trutke Brosa
justi 19:20, 20 cze 2012

A ja wczoraj powtykałam kulki naftaliny, bo w jednym z programów Mai jakiś pan zachwalał
bociek 19:21, 20 cze 2012

anna_studio napisał(a)
...te podkłady mają swój urok....i to DUŻY
...podobają mi się te Twoje rabaty !

Aniu, dziekuje, bardzo, ale to bardzo mi milo
bociek 19:22, 20 cze 2012

justi napisał(a)
A ja wczoraj powtykałam kulki naftaliny, bo w jednym z programów Mai jakiś pan zachwalał

Justi, tez cwiczylam, wywalaly mi na wierzch Jesli juz to pokrusz na proszek, bo sie nie zdziwie jak je znajdziesz na powierzchni
bociek 19:35, 20 cze 2012

Wczoraj zdazylam opryskac Confidorem kulki cisowe na misecznika i od razu polecialam po thujach oraz podlalam bukszpany Previcurem. Z kolei M opryskal trawnik na dwuliscienne.
No i zastawilam stol nornicowatym.

I tyle, pogoda sie popsula, wiec tyle mojej roboty, pada

Poczytalam sobie Wasze posty i kurcze milo mi, ale blagam nie porownujcie moich skromniutkich podkladow do mega wypasionej i wypieszczonej skarpy Richiego. Toz on ma na tej skarpie cud, miod i wodotryski, gdziez mi do Rysia.

betysia 20:57, 20 cze 2012

tak sie usmialam,ze az mnie policzki bola i malo twarzy mi nie sparalizowalo hihihi
...az meza zawolalam... i rozwod odroczony bo chyba zrozumial dlaczego od 2 dni tylko wzdycham i znikam...
Wasze komentarze bezcenne, UWIELBIAM i sciskam mocno!!!!
p.s "cyrkowy" futrzak wlasnie zajal lozko w sypialni i zerka na mnie jednym okiem, chyba go obudzilam tym smiechem hihi
anula_wn 21:17, 20 cze 2012

Boćku, zaglądam brak czasu na pisanie...mam nadzieję, że po kleszczu ani śladu ! szałwia obłedna, treszta też
ana_art 21:29, 20 cze 2012

Kaśka jak zwykle teksty masz powalające nie wspomnę o cwietkach
bociek 21:48, 20 cze 2012

betysia napisał(a)
tak sie usmialam,ze az mnie policzki bola i malo twarzy mi nie sparalizowalo hihihi
...az meza zawolalam... i rozwod odroczony bo chyba zrozumial dlaczego od 2 dni tylko wzdycham i znikam...
Wasze komentarze bezcenne, UWIELBIAM i sciskam mocno!!!!
p.s "cyrkowy" futrzak wlasnie zajal lozko w sypialni i zerka na mnie jednym okiem, chyba go obudzilam tym smiechem hihi

Betysia, witaj w mych skromnych progach Dzieki za wizyte, strasznie mi milo
Moje futro schowalo sie pod lozko bo mamy tega burze i ostro grzmi A on jest straaaaaasznie odwazny I waleczny nadzwyczaj Sciskam

bociek 21:50, 20 cze 2012

anula_wn napisał(a)
Boćku, zaglądam brak czasu na pisanie...mam nadzieję, że po kleszczu ani śladu ! szałwia obłedna, treszta też

Anula, ale cudny avatarek - sliczna jestes jak z obrazka Ja wiem, ze masz teraz emocje w zwiazku z akcja sikanie.

Kleszcza wybijam antybiotykiem, ale swoja droga w pore zauwazylam. Kontrolujcie sie prosze.

Dzieki za dobre slowo Motywacja do dzialania jest kosmiczna