Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Mala_Mi 00:46, 19 cze 2012

Biedna sówka....dalej się drze z tego samego miejsca.... chyba ją rodzice zostawili
Dobranoc i do odzyskania internetu...... poluj na Panią żabę..która sie skusi na takie balony
ana_art 10:02, 19 cze 2012

Martek napisał(a)

Irenko można kupić sprzęt do pieczenia chleba,ale to normalnie mieszasz wszystko ręką

Moja córka piecze w tej maszynie i chwali ale dla mnie to za mały i nie jest na zakwasie więc nie kupuję maszyny.

Ja też nie zamierzam kupować maszyny,taki sprzęt szybko się nudzi przeważnie dlatego,że się nie chce go myć

ja uzywam i jestem zadowolona myje się minutkę, fajnie piecze a i ciasto drożdżowe fajnie wyrobi, potem tylko w blaszkę i do pieca i wychodzi ogromna drożdżówka z kruszonką
Bogdzia 11:10, 19 cze 2012

asc napisał(a)
Na takie balony pokusi się napewno nie jedna panna...... a może i o innym stanie cywilnym

Ania , no pękam ze śmiechu.
popcorn 11:11, 19 cze 2012

Też mamy maszynkę do chleba... po tygodniu wróciła do kartonu i nie jest uzywana A mowilam ze to bedzie bez sensu zakup

pozdrowka!
Bogdzia 11:12, 19 cze 2012

monteverde napisał(a)
Pan żaba od tych balonów aż wytrzeszczu dostał fajne zdjęcie Bogdziu

Ma wytrzeszcz rzeczywiście. Sama jestem ciekawa ile żabek się zjawi bo całą noc tak nawoływał.
Bogdzia 11:15, 19 cze 2012

asc napisał(a)
Biedna sówka....dalej się drze z tego samego miejsca.... chyba ją rodzice zostawili
Dobranoc i do odzyskania internetu...... poluj na Panią żabę..która sie skusi na takie balony

Masz szansę adoptowac sówkę, ale może jednak lepiej nie. Myślę że jej nie zostawią tylko ona wymusza żeby się nią zajmowali i karmili. Pewnie była najmłodsza i później opuściła gniazdo. Ja też od rana nie miałam prądu. Podobno ma nie byc do 15 ale nagle właczyli, nie wiadomo na jak długo.
Bogdzia 11:17, 19 cze 2012

ana_art napisał(a)

Irenko można kupić sprzęt do pieczenia chleba,ale to normalnie mieszasz wszystko ręką

Moja córka piecze w tej maszynie i chwali ale dla mnie to za mały i nie jest na zakwasie więc nie kupuję maszyny.

Ja też nie zamierzam kupować maszyny,taki sprzęt szybko się nudzi przeważnie dlatego,że się nie chce go myć

ja uzywam i jestem zadowolona myje się minutkę, fajnie piecze a i ciasto drożdżowe fajnie wyrobi, potem tylko w blaszkę i do pieca i wychodzi ogromna drożdżówka z kruszonką

No proszę następna zadowolona. Wiele osób własnie za to wyrabianie ciasta chwali tą maszynę.A chleb piekłas?
Bogdzia 11:19, 19 cze 2012

popcarol napisał(a)
Też mamy maszynkę do chleba... po tygodniu wróciła do kartonu i nie jest uzywana A mowilam ze to bedzie bez sensu zakup

pozdrowka!

Może za wcześnie ją do kartonu wysłałaś , zobacz jak ja chwalą i spróbuj upiec np drożdżówkę. Gabrysia będzie zachwycona jak razem upieczecie.
betysia 12:41, 19 cze 2012

Oficjalnie przyszlam sie przywitac i podziekowac za wizyte i mile przyjecie choc tutaj juz bylam i to wieeeellleee razy a dzisiaj juz bez ukrywania moge wyrazic moj zachwyt, podziw i uwielbiebie do tego ogrodu, ktory mnie zauroczyl od pierwszych chwil i tak pozostalo do teraz...wiec bede zagladac juz bez strachu i zostawiac garace pozdrowienia...
Sciskam cieplutko- Beata
ana_art 13:21, 19 cze 2012

Tak piekę, ale taki z mieszanki lidlowej, do której dosypuje jeszcze rózne ziarna, amarantus, płatki owsiane, na zakwasie jeszcze się nie nauczyłam