Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

"W kolorze blue" 19:05, 30 maj 2015

Do góry
Ewcia juz wstawiła i to superowe o te:
https://pl.pinterest.com/pin/520728775637375313/
https://pl.pinterest.com/pin/523965737873923185/
nie chodzi o konkretne rosliny tylko o samą forme i poezję tych nasadzeń
Miejsko & sielsko 19:04, 30 maj 2015

Do góry
Ewciu- napisz chwilkę na powaznie jak się kociątko sprawuje? pewno się chowa i boi jeszcze, je?
Miejsko & sielsko 16:18, 30 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)
ja myśle że się zakochała.

w kotku

Jestem stała w uczuciach – Love Gosia
"W kolorze blue" 12:46, 30 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Danuś takie własnie z Chelsea Flower Show. byliny z dodatkami koloru tu i ówdzie
Makul, pokaż którą inspirację masz na myśli, falowanie mnie intryguje
"W kolorze blue" 12:39, 30 maj 2015

Do góry
Danuś takie własnie z Chelsea Flower Show. byliny z dodatkami koloru tu i ówdzie
Miejsko & sielsko 12:37, 30 maj 2015

Do góry
ja myśle że się zakochała.

w kotku
"W kolorze blue" 12:27, 30 maj 2015

Do góry
Ensata dawno mówiłam że tam z leksza bajzlik masz
ale być może teraz jak szefowa to głosno powiedziała siądziesz i zerkniesz realnie na to
ja wolę nie doradzać bo się nie znam.
Miejsko & sielsko 21:35, 29 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)

Sonet do Sebcia
Młodzieniec z niego przystojny i nade wszystko skromny. miły i bardzo etyczny oraz lojalny
Dobrze wychowany, pięknie wysłowiony pracowity, i ma mega zaletę: nigdy nie przerywa jak baby trajkoczą
A na dodatek posiadzła jej graba najpierw walecznie rozebrawszy podjazd

Gosia, turlam się ze śmiechu Ty na pewno o mnie piszesz czy o swoim mężu?
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 13:15, 29 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)

kuźwa ja to samo! wchodze gapie się i klnę pod nosem jek to możliwe do diabła! potem pomyślałam że chce nas oszukać, ale sprawa sie rypła (kalina:)

no, że zdjęcia zeszłoroczne wcisnęła
Miejsko & sielsko 11:17, 29 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)

Sonet do Sebcia
Młodzieniec z niego przystojny i nade wszystko skromny. miły i bardzo etyczny oraz lojalny
Dobrze wyhowany, pięknei wysłowiony pracowity, i ma mega zaletę: nigdy nie przerywa jak baby trajkoczą

Relacja cała mi się podobała, jednak z jednego zdania wynika, że Sebek wogóle się nie odzywał
Miejsko & sielsko 10:27, 29 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Denemtuję Wszelkie opowieści
jestem normalna

Nie patyczkuje się, nei przebiera w słowach, każda wade mi wytknęła na głos z ironicznym usmiechem, każdą ryse na wyglądzie równeiż.

a i zapisaliśmy się z Sebkiem na szkolenia do niej

i nie moge jej nigdy do siebie zaprosic bo miała wsysprzątane na lśniąco. błysk jak z reklamy, fugi wylizane.Pani sie postarała

No dobrze, dziękuję za sprawozdanie, wiadomoz kim się NIGDY nie spotykać. Jedna kłamie, zee jest normalna Druga porządnicka, a trzeci etyczny.
Miejsko & sielsko 09:25, 29 maj 2015

Do góry
miał być jeszcze sonet do psa ale musze lecieć na przedszkolny dzień mamusi
Miejsko & sielsko 09:24, 29 maj 2015

Do góry
Denemtuję Wszelkie opowieści
jestem normalna

I musze sie wytłumaczyć z braku fotek!
Prada jest tylko jedna- mianowicie i sebuś i Ewcia mieli ochote cyknąć fotki ale ja nie lubie być fotografowana i wyraziłam stanowczy sprzeciw.

a teraz
Sonet do Ewci:)
brakło by mi czasu żeby opisac jak sobei pięknei wygląda jaka jest energtyczna. Śliczna drobna brunetka usmiech na pół buzi
Zazdroszczę jej tej energii i tego optymizmu, to neibywałe że można tak świetnie nastawic sie do życia. Bardzo fajna szczera świruska.
Nie patyczkuje się, nei przebiera w słowach, każda wade mi wytknęła na głos z ironicznym usmiechem, każdą ryse na wyglądzie równeiż.

a i zapisaliśmy się z Sebkiem na szkolenia do niej

i nie moge jej nigdy do siebie zaprosic bo miała wsysprzątane na lśniąco. błysk jak z reklamy, fugi wylizane.Pani sie postarała

Sonet do Sebcia
Dobrze wychowany, pięknie wysłowiony pracowity, i ma mega zaletę: nigdy nie przerywa jak baby trajkoczą

Sonet do Sernika
znacie takie ciasta które są jak nieboskłon?
ewa właśnie upiekła taki sernik (zakłądam że to nei ta pani co jej tak chatę wymuskala)
przepyszny, nie za słdoki, piękne idealnej gramatury grudki twarogu

Miejsko & sielsko 08:58, 29 maj 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)
To ja już tym bardziej sie nie pokażę bo ja ani piękna, ani zgrabna ,ani nawet ogrodu nie mam ... ech i nawet nie ma fotek żeby się na was pogapić ,a ja tak czekałam ....Ewciu pliisss chociaż jedno

nie grzesz Babo!!!! Widziałam Cię! Wstyd tak kłamać wiesz...wstydź się!

A przez to wasze spotkanie i gadanie jaka to Malkul ładna - to mi się ta Baba śniła dziś dacie wiarę?!

wpadla do mnie z dzieciakami i mężulkiem...dzieci jakieś dziwnie większe miała tzn chyba , że muszę poczekać kilka lat na jej wizytę. A moja chałupa! jakie cudo mialam w śnie...z tego co pamietam to właśnie się wprowadziłam. A i jej mąż okazał się Anglikiem urodzonym we Włoszech

Koszmary jakieś
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 11:46, 28 maj 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Jak sie człowiek naogląda takich pokazowych warzywniczkow jak u Magdy, Oli i Malkul to wsytd warzywniczek w bajzlowniczku pokazac. Spuśćmy zaslonę milczenia na moje skrzynki w kolorze kukurydzy....... do ktorych aby sie przedrzeć trzeba ominąć worki z bio, taczkę, walec i przechowalnik brzydkich roslin....

Madżenko ciesz się, że masz "takie" miejsce
Psssst nic już nie mówię
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:03, 28 maj 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)
o jakiej Oli wspominasz? bo do malkul i magdy trafiłam tam ostatni krzyk mody jest szaro i nowoczesnie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3458-moja-codziennosc-ogrod-oli?page=784#post_2
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:24, 28 maj 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Muszę się w końcu pochwalić prezentem od Edytki

Dziękuję Ci za tę śliczną konwalię

Mam nadzieję, że z płytami załatwiłaś wszystko tak jak było uzgodnione

Dziękuję Kochana, najważniejsze te zdjęcia gdzie widać szczegóły
A konwalia niech się pięknie rozrośnie.

Przy okazji się ujawniłaś, że dzieje się u Was na całego, już jestem ciekawa jak będzie wyglądał dokończony wgłębnik, ale wiadomo spodziewam się wielkiego WOW!

Tak sobie wróciłam do pierwszych stron Twojego wątku i to jest niesamowite ile już się u Was zmieniło od początku ogrodowej rewolucji

Z płytami poszło wszystko tak jak było ustalone, dziękuję za włączenie się w ten temat, dzięki Tobie zaoszczędziłam niemałą kwotę
A teraz pozostaje się zabrać do roboty, rozważamy jeszcze wykończenie blachą tak jak u malkul - temat w toku.

Ogród Tosi 08:10, 28 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)
RB będzie pięknie w łanie wyglądał)

Doczekać się nie mogę
Ogród Tosi 08:10, 28 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)

my świecimy latem sporo, często lezymy z emusiem na ogrodzie ognisko się tli, na leżaczkach pod kocykiem słuchamy swierszczy i gadamy przy winku, dzieci śpia i jest błoga ciasza

Taki to romantyzm naszych ogródków i tarasów. Oświetlenie jest git
Pogubiłam się po drodze... 06:45, 28 maj 2015

Do góry
Toszka dobrze radzi, skocz do Malkul, tam będzie gotowa inspiracja do donicy - lawenda i tarwy.
Wpadnij tez do Gusiarz Ogrod do kwadratu tam są wielkie odnice i nasadzenia, godne kopiowania

Wpadnij tez do ogrodu "jurajski" tam znajdziesz inspiracje dla roz i lawendy przy murkach
Ostatnio Kacha z Ogrodu pod górkę sadziła przy takich schodach pas lawendy
Tosia (Atena) z Ogrodu Tosi ma tez donice przy tarasie, ogród zaprojektowany przez Szefowa to warto podpatrzyć nasadzenia.
EwaKatowice ma mały ogród Z donicami murowanymi - godnymi kopiowania
Trzymam kciuki abys sie odnalazła

Jesli sie zdecydujesz na roze i lawende to wpadnij do mnie na pewno doradzę, tylko poogalądaj ogrody abym wiedziała w jakim kierunku bedziesz podążać - roz z niebieskim, biele czy inne kolory

Ps w wyszukiwarke na gorze wystraczy wpisać - Malkul - otrzymasz wyniki wyszukiwania
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies