Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

05:49, 28 maj 2015
o jakiej Oli wspominasz? bo do malkul i magdy trafiłam tam ostatni krzyk mody jest szaro i nowoczesnie
Malgosik 09:03, 28 maj 2015

eee_taam napisał(a)
o jakiej Oli wspominasz? bo do malkul i magdy trafiłam tam ostatni krzyk mody jest szaro i nowoczesnie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3458-moja-codziennosc-ogrod-oli?page=784#post_2
Agatan24 09:30, 28 maj 2015

Marzenko masz jakąś dobrą metodę jak ręcznie posiac trawe na 300m. U siebie napisałam moj pomysł ale nie wiem czy dobrze myślę. Jak coś to zajrzyj do mnie.
Pozdrawiam
Janina 10:02, 28 maj 2015

Marzenko dziękuję za dobrą radę odnośnie cięcia buków. Przycięłam je wczesną wiosną dośc nisko i byłam trochę przerażona ich widokiem( pojedyncze kikuty). Teraz wyglądają dobrze, popuszczały listki z pustych patyków, ładnie się zaęściły i mają ładne przyrosty
Ensata 11:41, 28 maj 2015

Marzen, szukałaś czerwonego? Własnie kupiłam, jakby co, to moge dzielić w przyszłym roku http://kwietnik.com.pl/pl/p/miskant-chinski-Roter-Pfeil-lac.-Miscanthus-sinensis-kod-8890/7992
atena35 11:46, 28 maj 2015

Madzenka napisał(a)

Jak sie człowiek naogląda takich pokazowych warzywniczkow jak u Magdy, Oli i Malkul to wsytd warzywniczek w bajzlowniczku pokazac. Spuśćmy zaslonę milczenia na moje skrzynki w kolorze kukurydzy....... do ktorych aby sie przedrzeć trzeba ominąć worki z bio, taczkę, walec i przechowalnik brzydkich roslin....

Madżenko ciesz się, że masz "takie" miejsce
Psssst nic już nie mówię
ZielonaAnia75 18:19, 28 maj 2015

Madzenka napisał(a)

Zwykle koreczki truskawka naprzemienne z serem pleśniowym ostatnio na imprezie jadłam taka sałatke + rukola i sos vinegrett. Super polaczenie, poelcam

Ok, ja robię koreczki z sera pleśniowego i winogron, też pyszne. A co do sałatki to polecam ser pleśniowy, słonecznik, gruszka, pistacje rozdrobnione, rukola i polane sosem balsamicznym. Pyszna już nie zaśmiecam wątku i zmykam
Madzenka 18:46, 28 maj 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)

Ok, ja robię koreczki z sera pleśniowego i winogron, też pyszne. A co do sałatki to polecam ser pleśniowy, słonecznik, gruszka, pistacje rozdrobnione, rukola i polane sosem balsamicznym. Pyszna już nie zaśmiecam wątku i zmykam

To moja ulubiona sałatka z gruszka i serem pleśniowym
Madzenka 18:47, 28 maj 2015

atena35 napisał(a)

Madżenko ciesz się, że masz "takie" miejsce
Psssst nic już nie mówię

Ja nie jestem perfekcyjna i nigdy tego nie ukrywałam
Projektuje łopatą, mam bajzlownik i ciagle zmianiam zdanie Po prostu jestem człowiekiem z krwi i kosci
Madzenka 18:48, 28 maj 2015

Ensata napisał(a)
Marzen, szukałaś czerwonego? Własnie kupiłam, jakby co, to moge dzielić w przyszłym roku http://kwietnik.com.pl/pl/p/miskant-chinski-Roter-Pfeil-lac.-Miscanthus-sinensis-kod-8890/7992

Moj wiejski ogrodnik określający trawy rubrum jako red cos tam obiecał mi dostawe nex week
Lece do Cie bo mnostwo wpisow