Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:09, 08 gru 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)

te szyszki gdzieś powieszę.... ale na pewno nie na drzwiach

sensacja we wsi powiadasz... dobrze przynajmniej mówią o pozytywnych rzeczach zresztą dziś gadają, a za rok same coś kupią, bo coraz więcej w kwiaciarniach promuje się wianki

Aniu, wczoraj podczas spaceru zauważyłam już dwa wianki na drzwiach u sąsiadów więc może jest tak jak mówisz?!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:07, 08 gru 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Oj, ale muszę nadgonić u Ciebie.
Bombki iście cudowne… oczywiście jak dam radę to sobie zgapię!
Dekoracje bardzo ładne!
Pozdrowienia i całuski zostawiam

Zgapiaj, zgapiaj W razie pytań służę pomocą.
Za pochwały dziękuję
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:05, 08 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Ojj nie mam dobrych skojarzeń z tymi bombkami Tak chciałem takie mieć i próbowałem zrobić w zeszłym roku, jednak to co wyszło było jedną wielką tragedią
Twoje są cudowne

Luki podejrzewam, że nie natłuściłeś balonów ( ale to brzmi) albo za mało sznurka?

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:04, 08 gru 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Poczytałam sporo stron do tyłu , obejrzałam kajakowe wycieczki z piękna letnia zielenia i produkcje bombek, pięknie Ci wyszły, podziwiam. Pozdrówka zostawiam.

Bożenko nie ma co podziwiać, bombki proste do wykonania tylko czasochłonne.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:01, 08 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Super te Twoje bombki, mega trendy

Kamień z serca. Mam choć jedną dekorację modną
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:00, 08 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Przytruptałam z rewizytą.. jak zawsze początek czytam i koniec Do ogródka jak się zmienił nie doszłam ... ale kajaki obejrzałam (fajnie mieć pasje) i bardzo podoba mi sie kompozycja w donicy. Myślę nad swoimi, chyba coś zmałpuję, bo puste mnie drażnią.

Anek cieszę się, że jesteś Ogródek zobaczysz w kolejnym sezonie, nie ma teraz co czasu tracić na poszukiwania Kajaki to jeszcze nie pasja, fajny sposób na spędzenie wolnego czasu a moja miłość to Wasze bieszczadzkie szlaki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:58, 07 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Temat dekoracji ogrodowych prawie skończony eM jeszcze tylko lampki musi rozwiesić.

te szyszki gdzieś powieszę.... ale na pewno nie na drzwiach

sensacja we wsi powiadasz... dobrze przynajmniej mówią o pozytywnych rzeczach zresztą dziś gadają, a za rok same coś kupią, bo coraz więcej w kwiaciarniach promuje się wianki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:56, 07 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

eM powiedział dokładnie to samo

Już go lubię
Miejsko & sielsko 14:55, 07 gru 2014

Do góry
quote=ewa004 napisał(a)]Ewciu buziaczki zostawiam

Oj, dziękuje za buziaczki i serdeczności. Oczywiście odwzajemniam !

Ewkakonewka napisał(a)
Jak się masz Ewcia? Wyciepałaś już modrzewiowe śmieci do końca??? Buziak

a…. mam się raz lepiej raz gorzej
Modrzew to moja zmora… co już mam posprzątane to on znowu postanawia zrzucać.
Jeszcze nie jest cały łysy a pogoda nie sprzyja porządkom.

Iwk4 napisał(a)
Ten modrzew może wkurzać. Zagadnij sąsiada, czy nie chce go w przyszłości wyciepać na amen? Podpowiedz mu jakieś fajne drzewo w to miejsce. Zanim urośnie, będziesz miała chwilę na oddech

Niestety w tym przypadku szkoda mojej energii na walkę o wycięcie modrzewia.
Ściskam

polinka napisał(a)
U Ciebie modrzew za płotem a ja od kilku dni poszukuję gałązek modrzewiowych z miernym skutkiem

Hmmm…. Polinko, dlaczego u mnie w ogródku nie szukałaś???
Zapraszam

Buziak… aaaa… piękna !

Marzena2007 napisał(a)
Ewo zwalniamy i cieszymi się drobiazgami

Ba, wiadomo od lat, najważniejsze są drobiazgi

lojalna_ napisał(a)
Oj u mnie tez modrzewi ile chcesz dobrze że po drugiej stronie ulicy .... Ewcia tak zwalniamy ! Jupi kominek , kominek, kominek ale cudnie Ewka czekam na Twój

Powinnaś się cieszyć, że igiełki modrzewiowe nie są u Ciebie. Byłaby szkoda tak wypieszczonego i pięknego ogrodu.
Buziaki Jolcia niedzielne!

malkul napisał(a)
Mało coś Ciebie Pokaż świeteczne przygotowania

Z przygotowań do świat…
Światełka ledowe są zawieszone na balustradach, na stożkach bukszpanowych,
Właściwie tam gdzie się dało do są… dyskoteka będzie

Ozdoby mam kupione… czekają na mnie
Pierniki na choinkę już są …

Zdjęcia w najbliższym czasie

nicol21 napisał(a)
Ewcia - nie wiem jak tam Wasze plany działkowo budowlane, ale jeśli lubisz tematykę budowlaną to polecam grand designs, na necie jest z 14 serii, domy w super różnych tematach. Oglądam ostatnio namietnie, choć budować sie nie będziemy. No ale jakby ładna działeczka się trafiła to serio rozważę

Ewelinko, moje plany mocno zweryfikowane przez los, który płata figle
Ściskam
Rododendronowy ogród II. 21:20, 06 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Bożenko ptaków i wiewióry zazdroszczę. W poprzednim ogrodzie miałam nawet sarny, które nauczyłam przychodzić o określonej godzinie. Tęsknię bardzo za takimi widokami i dziękuję, że mogę u Ciebie oczy i duszę nacieszyć.

Miło Cie widziec Polinko. Takich miejsc gdzie przychodzą dzikie zwierzeta jest coraz mniej więc bardzo chciwie o nich czytam, szkoda ze juz tego nie masz. Ja robię coraz mniej zdjec bo juz wszystko obfotografowałam co tylko u mnie bywa. Do lasu przestałam chodzic odkąd go tak zniszczyli ze nawet chodzenie po nim jest uciązliwe bo pełno gałęzi i rowy od ciągnietych drzew i ciężkiego sprzętu. Przypuszczam że sarny i dziki wyniosły się gdzieś indziej.Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:54, 06 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Mam przerwę na kawkę to pokażę co dzisiaj działam

W gałązkach świerkowych będą jeszcze białe lampki, które mam nadzieję zrobią fajny klimat w nocy...Jeszcze tylko graby przyozdobię w czerwone kokardki i lampki, i temat ogrodu będzie zamknięty O przypomniałam sobie, jeszcze wianek... do którego coś nie mam weny

Przytruptałam z rewizytą.. jak zawsze początek czytam i koniec Do ogródka jak się zmienił nie doszłam ... ale kajaki obejrzałam (fajnie mieć pasje) i bardzo podoba mi sie kompozycja w donicy. Myślę nad swoimi, chyba coś zmałpuję, bo puste mnie drażnią.
Kondziowy ogrod cz II 17:43, 06 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Konrad macham i zabieraj się do dekoracji świątecznych a wszelkie smutki miną
Miłego weekendu
J wtym roku nie robię dekoracji bo wigilia nie u nas Ja nie jestem smutny jest wszystko u mnie wporządku zapisałem się już na Jogę bo trzba gdzieś odreagować zamiast ogrodu
Rododendronowy ogród II. 17:32, 06 gru 2014

Do góry
Bożenko ptaków i wiewióry zazdroszczę. W poprzednim ogrodzie miałam nawet sarny, które nauczyłam przychodzić o określonej godzinie. Tęsknię bardzo za takimi widokami i dziękuję, że mogę u Ciebie oczy i duszę nacieszyć.
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:28, 06 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Pierwsze ognisko w sezonie?? Anek tylko pogratulować terminu Choć lepiej póżno niż wcale

p.s. znam całą historię z rabatą w ognisku...

No właśnie.. szkoda było tego dobra... w realu wyglądała dużo lepiej niż na filmie czy na fotkach
Dziś trochę pociachałam bylin.. i zrobiło się tego na przyczepę.. niestety nie mogę całego wycinania zostawiać na wiosnę, bo nie wyrobię czasowo.. mam tego dobra trochę... jak się gapię na rabaty to mało, ale jak zaczynam czyścić to końca nie ma.
Przeciętny śmiertelnik nie zdaje sobie sprawy ile tego mam... to wiedzą tylko Ci co maja podobnie Bogdzia, Alinka, Dzidka, Viva, Pszczółka też sie rozpędza z bylinówkami.. Ale jak mieć ogród bez bylin?????
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:26, 06 gru 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Polinko, zacznę od awatarka - cudny jest Dekoracje śliczne, nie kokoszkowe, subtelne, bardzo mi się podobają. Jestem ciekawa tych bombek choinkowych, nie znałam tej techniki 'na balona". Pozdrawiam cieplutko

Agnieszko cieszę się, że avatarek wywołuje taką radość Za pochwały dekoracji dziękuję choć wiem, że daleko im do tych modnych, nowoczesnych...
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:17, 06 gru 2014

Do góry
Pierwsze ognisko w sezonie?? Anek tylko pogratulować terminu Choć lepiej póżno niż wcale

p.s. znam całą historię z rabatą w ognisku...
Dla odmiany czas na zmiany... 17:13, 06 gru 2014

Do góry
beta napisał(a)
trochę morskich klimatów

Dobrze rozpoznaję okolice Poddąbia?
Kondziowy ogrod cz II 16:53, 06 gru 2014

Do góry
Konrad macham i zabieraj się do dekoracji świątecznych a wszelkie smutki miną
Miłego weekendu
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 16:44, 06 gru 2014

Do góry
Małgosiu jak tam zakupy na giełdzie? Udało się poskromić kokoszkowanie?
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:40, 06 gru 2014

Do góry
Rewelacyjna choinka Zwróciłam też uwagę na ramę od lustra. Ładny kolor drewna i prosty kształt tak jak lubię
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies