Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

waldek727 19:02, 08 gru 2014

Paulinko.
W Twoich kompozycjach widzę zwrot ku naturze.
Super! Wszystkie ozdoby mi się podobają. Cenne jest to, że dużo osób na forum ozdoby świąteczne wykonuje we własnym zakresie i nie liczy na targową sztampę lub exclusive z galerii który poza ceną wcale nie powala mnie z nóg.
Pozdrawiam.
polinka 08:13, 09 gru 2014

Waldku, kocham naturę, mieszkam w parku krajobrazowym i cenię przyrodę. Własnoręczne wykonanie daje możliwość poczucia tych świąt, posmakowania ich w trochę inny sposób niż słuchanie kolęd w centrum handlowym.
Dziękuję za miłe słowa i cieszę się bardzo, że są jeszcze osoby dla których zwykłe gałązki świerkowe czy brzozowe mają swój urok

Muszę zaznaczyć, że wszystkie ozdoby z lasu zostały pozyskane ze ścinki. Żadnego drzewa nie uszkodziłam Sporo się najeżdziłam w poszukiwaniu zrębu ale takie było zamierzenie i postanowienia dotrzymałam Sumienie mam czyste
aga_pe 10:55, 09 gru 2014

polinka napisał(a)

W trakcie tego kiermaszu będzie robiła te ozdoby?? Jeszcze powiedz, że z balonów?!

nie, muszę coś wymyślić takiego, co można wykonać na mrozie i klej nie potrzebny....bo nie łapie przy niskich temperaturach .....testowałam
monteverde 11:05, 09 gru 2014

Polinko jestem z rewizytą i widzę, że jesteś bardzo twórczą osóbką, umiesz wykorzystać dary natury i stworzyć ładne ozdoby bardzo mi się podobają, a te szyszki na drzwiach chyba skopiuję pozdrówka
Mala_Mi 09:25, 10 gru 2014

polinka napisał(a)

Anek cieszę się, że jesteś Ogródek zobaczysz w kolejnym sezonie, nie ma teraz co czasu tracić na poszukiwania Kajaki to jeszcze nie pasja, fajny sposób na spędzenie wolnego czasu a moja miłość to Wasze bieszczadzkie szlaki

Bieszczadzkie szlaki znam najlepiej... z zimy... narty, foki i w nieznane... ale to też było już chwilę temu. Wtedy Bieszczady są puste i dziewicze
malkul 10:34, 10 gru 2014

Kobietko, czasochłonne roboty winny byc najbardziej doceniane.
Ty już na ukończeniu z dekoracjami a ja nawet palcem jeszcze nie kiwnęłam
Mathildis 19:40, 10 gru 2014

polinka napisał(a)

U Was same artystyczne dusze U nas jest jakieś koło gospodyń wiejskich ale z tego co się orientuję to panie nastawione tylko na szydełko i druty

Paulina w przyszłym roku musisz im zaproponować, żeby kupiły materiały i poprowadzisz Ty takie warsztaty pokażesz kilka łatwiejszych do zrobienia ozdób, a jak się kobietki rozkręcą to za dwa, trzy lata jakąś plastyczkę same zaproszą na prowadzenie warsztatów
polinka 07:04, 12 gru 2014

aga_pe napisał(a)

nie, muszę coś wymyślić takiego, co można wykonać na mrozie i klej nie potrzebny....bo nie łapie przy niskich temperaturach .....testowałam

Aga, wymyśliłaś?

Ja mam pomysł
polinka 07:07, 12 gru 2014

monteverde napisał(a)
Polinko jestem z rewizytą i widzę, że jesteś bardzo twórczą osóbką, umiesz wykorzystać dary natury i stworzyć ładne ozdoby bardzo mi się podobają, a te szyszki na drzwiach chyba skopiuję pozdrówka

Aniu witaj

Czy jestem twórcza? Hm...różnie to wychodzi Często z braku funduszy jestem zmuszona do twórczego myślenia ale daje mi to ogromną satysfakcję mimo, że efekty są różne

Dziękuję za miłe słowa
polinka 07:22, 12 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)

Bieszczadzkie szlaki znam najlepiej... z zimy... narty, foki i w nieznane... ale to też było już chwilę temu. Wtedy Bieszczady są puste i dziewicze

W porównaniu do Karkonoszy czy Tatr, Biesy nadal najmniej zaludnione w sezonie letnim i jeśli poszukamy szlaku mało popularnego można przez cały dzień wędrówki spotkać jednego czy dwóch piechurów.

Zimą byłam tylko w Karkonoszach, po dotarciu do schroniska pocałowałam podłogę z wdzięczności, że dotarliśmy...