Czasami aby zauważyć zmiany potrzebne takie porównanie eM. narzeka, że nie może zapamiętać nazw roślin, które w danym miejscu rosną bo co miesiąc są gdzie indziej
Zmiany będą chyba co rok, mam cały czas parcie na działanie a w takim małym ogrodzie miejsca brak na nowe rabaty
Plany w 3/4 zrealizowane. Cebulowe dalej nie wsadzone, niby dużo nie mam ale jakoś nie przepadam za tym. Dwie czynności które doprowadzają mnie do szału w ogrodzie to sadzenie cebulowych i czyszczenie szmaragdów...
Pięknie się prezentują te bukszpany gdyby nie to że już listopad to bym sobie posadziła (a może jeszcze da radę?) Polinko to jest Twoja środkowa rabata?
Mam nadzieję, że ten Twój psiak, to nie wróżka jakaś
Polinko pisałaś o swoich kwitnących grackach....ja dziś z rana podlewałam trochę ogród...coby rośliny napoić przed zimą....i zobaczyłam, że mój ML wypuścił kwiat jeden tylko wprawdzie i to skromniutki, ale ponad wszelką wątpliwość jest to kwiat... dziwi mnie to niezmiernie, bo mam go pierwszy rok.....nie kwiat oczywiście, tylko ML
Taki mam system pracy, tydzień w pracy, tydzień wolnego Ma to swoje plusy i minusy ale tydzień temu też zazdrościłam tym wszystkim co mogli cieszyć się słońcem
Pozdrawiam Małgoś i trzymam kciuki za słoneczny weekend.