I jak wśród tych sosenek zrobić fotkę zwinnym rudzielcom...
Anka Leśne Wzgórze;
"Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth." Marcus Aurelius
Tak się własnie ostatnio zastanawiałam nad Twoją i moją .
Ty masz chyba więcej słońca....u mnie ten mrok z lasu wchodzi na połowę działki i juz od dawna w niektórych miejscach słońce nie dochodzi i dlatego trawa cały czas mokra i gnije i tam gdzie jej mniej pełno mchu - albo to inna przyczyna a ja za mało na ten temat wiem
Aniu piękne te Twoje sosny, wspaniały masz ten swój prywatny las.
Po cichutku bardzo zazdraszczam i mam nadzieję, że i kiedyś moje marzenie o domku w takim miejscu się spełni...
Dzięki za artykuł, tak jak z większością produktów tak i tu liczy się wiedza i umiejętność czytania etykiet Na razie ciężko mi idzie przyswajanie wiedzy o ekologicznym ogrodzie ale zima przed nami
Zielona trawka się trochę przerzedziła, mech pojawia się gdzieniegdzie, ale pomimo dużego zacienienia (chyba dzięki piaszczystemu podłożu) nie gnije.
Dzięki za docenienie wyglądu mojego trawnika, choć w rzeczywistości wygląda jednak ciut gorzej niż na zdjęciach
Mówią, że najwięcej pracy w ogrodzie wymaga właśnie trawnik... trudno go utrzymać w dobrej kondycji... niestety...
jest irga major, jakaś z drobnymi biało-obrzeżonymi liśćmi i zwykła, są też beberysy, cisy, głóg, śnieguliczka.... i już zapas słonecznika na zimę kupiłam
Miło, że klonik się podoba
Miło słyszeć, że choć posadzony ludzką ręką w rządkach, to się podoba
tak właściwie musiałabym je kiedyś policzyć, w każdym razie w przyszłym roku będzie już o 6 mniej - nie wytrzymały tegorocznej suszy
No właśnie bez wiedzy czytanie etykiet nie ma sensu, bo i tak nie wiadomo co się czyta... obie wiemy, że przyswajanie wiedzy o czymś co się lubi nie jest, aż tak trudne - gorzej właśnie wyszukać interesujące materiały warte przeczytania czy analizy