gusiarz
22:17, 05 lis 2014
Magdziu... przejrzałam od 100-nej stronki... zmiany kolosalne. Domek wypiękniał - nie umknęło mi - o nie
... a rabaty coraz bardziej wypasione. Zobaczysz jak roślinki będą zasuwać już od przyszłego roku. To prawda co piszesz - roślinki sadzone jesienią już od kolejnej wiosny "idą" do przodu bo są solidnie ukorzenione. Mój cały ogród powstawał głównie jesienią. Podziwiam za trud i masę pracy włożone w tworzenie waszej wizji... choć wielu odradzało, bo bali się, że nie dasz rady "doskoczyć" do wysoko postawionej poprzeczki.
Ale wy bez problemu tę poprzeczkę przeskoczyliście. Masz Magdziu świetne wyczucie stylu i... robisz fajne ujęcia foto. Cudnie wyglądają cienie roślin na ścianie przy grillu...
Buziak szalona kobietko
PS.
Córcia cała mama
.
Psiaki młode robią dużo szkód... wiem coś o tym - mam takiego urwisa. Ale jemu na szczęście już przeszły psoty - ma trzy lata...

Ale wy bez problemu tę poprzeczkę przeskoczyliście. Masz Magdziu świetne wyczucie stylu i... robisz fajne ujęcia foto. Cudnie wyglądają cienie roślin na ścianie przy grillu...
Buziak szalona kobietko

PS.
Córcia cała mama

Psiaki młode robią dużo szkód... wiem coś o tym - mam takiego urwisa. Ale jemu na szczęście już przeszły psoty - ma trzy lata...