Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:36, 14 maj 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Melduję, ze u mnie w Obi traw nie ma!,, a pojechałam w celu upolowania czerownych, mogło byc nawet vertigo.! Ale wrociłam z lawendą....

Pewnie Wrocław wykupił już ogrodowiskowy hicior Zapraszam w moje strony, tu nie powinno braknąć - rozplenice purpurowe też były
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:31, 14 maj 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Byłam, nadrobiłam i krótko podsumuję - pięknie! Na vertigo poluję, ale jeszcze jej nie trafiłam. Pozdrawiam

Kasiu - przechodzę na PW
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:30, 14 maj 2015

Do góry
Asiuniaa napisał(a)
Sebek boskie zdjęcia. Tulipany przepiękne, zamiataniem trawnika wymiatasz po prostu. Kompozycje w donicach świetne. Ja stokrotek też jeszcze nie mama serca wyrzucić . Mam rozplenicę fireworks myślisz, że mogę ją skomponować w donicach z białą bacopą?

Wg mnie lepiej będzie jak do purpurowych roślin dodasz też coś z tego odcienia - różowe surfinie, pelargonie - coś bardziej wyrazistego niż delikatna bakopa... Np. rozplenica obsadzona różowymi pelargoniami z bakopą w nogach wyglądałaby bosko
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:27, 14 maj 2015

Do góry
Aska napisał(a)
Cześć Sebek zastanawiam się czy bukszpany podsypać korą czy otoczakami. Moje bukszpany są w bliskim sąsiedztwie z thujami szmaragdowymi, wygodniej byłoby mi podsypać korą, ale nie wiem czy kora im nie zaszkodzi.

Aska, bukszpany będą dobrze rosnąć w tym i w tym - jednak z powodu bliskości tui zainwestowałbym w korę. Mam pod żywotnikami żwir w powodu huśtawki i po latach więcej jest igieł niż kamieni A sprzątam je odkurzaczem rok w rok Kora na pewno bukszpanom nie szkodzi
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:23, 14 maj 2015

Do góry
Agania napisał(a)
Twój ogród jest piękny, tulipany, donice i ich wypełnienie, trawniczek, kanciki, obwódki, a wrażenia estetyczne mniam

Trawnika jeszcze nie zamiatałam

Aga - no niby się mogę zgodzić, ale gdzie te kanciki? Robione były wiosną, teraz już zarosły

Wczoraj machałem z bliska, bo byłem w Krk - dziś macham już z daleka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:22, 14 maj 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)
Ładne tulipany, fajne połączenie kolorystyczne.
Dzięki za odwiedziny w moim małym zakątku i za rade z trawnikiem

Mateusz, ależ proszę Trawnik to moja miłość
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:20, 14 maj 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
Ja już też zamiatałam trawnik wprawdzie ja po prostu sztywną miotłą wyczesywałam trawnik z suchych listków. Mina sąsiadów bezcenna, zobaczymy jak zobacza mnie ze szczotką do włosów jak trawy będę czesać
Donice śliczne Też posadziłam co nieco ale nie ma się czym chwalić . Może jak się rozrośnie - surfinie te pełne mam takie jak Ty
Tulipki szkoda, że się kończą
ściskam

W weekend muszę powiązać te tulipany, bo jak będę je wykopywać to potem będę mieć problem z kolorami A tak zmniejszam ryzyko pomyłki Niestety różowe już straciły kwiaty, Queeny walczą
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:17, 14 maj 2015

Do góry
tusiawka napisał(a)
Byłam, zamiatanie trawy widziałam, cudne stokrotki i tulipany też.

Marta - ja za forum niestety ostatnio w ogóle nie mogę nadążyć i nie bardzo wiem co się u Was dzieje... Liczę na luźniejszy czas, choć nie wiem czy dopiero nie przyjdzie on w lipcu Ale... zawsze coś
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:31, 14 maj 2015

Do góry
Dziewczyny, wybaczcie, ale ostatnio nieczasowy jestem... Odpowiem na pytania i Wasze wpisy wieczorem

Pozdrawiam Was i lecę dalej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:12, 13 maj 2015

Do góry
Niesamowite fotki!!!! Przepiekne

Sebek napisał(a)
Pozdrawiam serdecznie zaglądających i zostawiam tulipany uchwycone kilka dni temu

Ogród niby nowoczesny ale... 20:50, 13 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jeszcze nie wiem I chyba wolę nie wiedzieć

No świetnie...wpadnie mi tu i rozróbę zrobi....
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:47, 13 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
O - spotkanie było

A może wkleisz jakieś zdjęcia z lotu? Chyba aż tak złe nie są?

Jak będę miała możliwość, to wkleję...jak na razie to drony tylko latają mi nad głową i uciekam przed nimi

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:33, 13 maj 2015

Do góry
Sebek boskie zdjęcia. Tulipany przepiękne, zamiataniem trawnika wymiatasz po prostu. Kompozycje w donicach świetne. Ja stokrotek też jeszcze nie mama serca wyrzucić . Mam rozplenicę fireworks myślisz, że mogę ją skomponować w donicach z białą bacopą?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:56, 13 maj 2015

Do góry
Cześć Sebek zastanawiam się czy bukszpany podsypać korą czy otoczakami. Moje bukszpany są w bliskim sąsiedztwie z thujami szmaragdowymi, wygodniej byłoby mi podsypać korą, ale nie wiem czy kora im nie zaszkodzi.
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 10:06, 13 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

W 30 róż uwierzę, ale 30 drzew? Przy bliźniaku??? Padłem!!!

Nie padaj, tylko wpadaj do mnie na kawę i sprawdź, że się da upchnąć
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 00:07, 13 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Dopiero teraz zauważyłem u Ciebie te spadki Ale to idealne rozwiązanie, bo niskie rośliny dzięki temu są wyeksponowane Kalina wygląda pięknie - o wiele lepiej wygląda w formie drzewa niż wiekiego krzewu

Lepiej późno niż wcale Tak mówią
Podobają mi się te moje skarpy, ale wciąż próbuję właściwy dobór roślin, nie wszystko chce na nich rosnąć. Siłą rzeczy tam jest bardziej sucho.
Keukenhof Holandia 23:41, 12 maj 2015

Do góry
Co roku jest tam piękniej
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 23:38, 12 maj 2015

Do góry
O - spotkanie było

A może wkleisz jakieś zdjęcia z lotu? Chyba aż tak złe nie są?
Ogród w skali mikro cz.II 23:34, 12 maj 2015

Do góry
Przykro mi, ślę uściski....
Ogród u stóp klasztoru 23:31, 12 maj 2015

Do góry
Przedogródek wyszedł świetnie Mus go na żywo zobaczyć, tylko kiedy? Niby jutro jadę przez K. - tylko busem... buuu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies