Zrobiłabym Aniu fotkę PO, ale to jeszcze potrwa. Chodniczek jeszcze nie ukończony i muszę dosypać ziemi, jak już będzie zrobiony. Cały czas robię nasadzenia na rabatę, jak już pan skończy, to muszę jeszcze wykończyć brzeg, bo o kancikach na tych piaskach nie ma mowy. Na dodatek będzie jeszcze latem rozgardiasz na podwórku (dach na gospodarczym trzeba przykryć blachą), więc musi to potrwać.
Pan jeszcze wszedł na taras wyłożyć kostkę, a właściwie poprawić, bo tam też było wielkie koło. Teraz jest prosto. Jak to się gusta zmieniają.
Ja też lubię tawułkę, mam dwa krzaczki, dlatego się pytałam o nią. Coś mi latem mocno zzieleniała. Muszę ją drugi raz chyba ciąć.
Za krokosmią się rozejrzę
I o to chodzi by miały te 4 żdżbła, czy to ważne w jaki sposób uzyskane
Naleweczki są, co prawda jak będą potrzebne przy każdym pikowaniu to szybko sie skończą, a eM będzie mnie musiał na odwyk wysłać
Ewcia nastepnym razem tak zrobie
Wczoraj poprosiłam meza zeby moja malutka podlał i zlal ja prysznicem , stipa lezy hihihi mam nadzieje, ze sie podniesie
O matko. Krasnal, hi, hi.
Ja już się pogubiłam z twoimi planami. Czemu w hortensjach madz znak zapytania? Tam nic nie zmieniaj. Jest ślicznie.
Berberys fajnie doda koloru.
Działaj, zajrzę później.