Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 21:37, 17 mar 2015

Napia napisał(a)

Wszystko w jednym Też muszę zajrzeć na tę stronę, bo warto mieć wszystkie ważne informacje z własnymi zapiskami w jednym miejscu Dzięki Ewa, że pamiętałaś

Chyba to będzie fajne. Obym tylko pisać nie zapominała Na razie wpisane mam co kiedy wysiałam, pikowałam itd.
Ewkakonewka 21:42, 17 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
Ewcia swietny ten kalendarz

Jolcia zobaczymy za pół roku czy nie będę o nim zapominać i czy będę pamiętać, żeby do niego zaglądać i jak jest napisane "Tego dnia pracujemy w ogrodzie tylko po południu" to faktycznie będę tak robić
Ewkakonewka 21:43, 17 mar 2015

dorciabe napisał(a)
Ewa macham

Macham słonecznie, radośnie
Iwk4 21:48, 17 mar 2015

Ewuniu, nadrobiłam zaległości. Sama kopiesz, czy masz pomocników?
Ewkakonewka 21:51, 17 mar 2015

eda napisał(a)
Ewcia jak tam ? Ja jutro w końcu coś mam zamiar podziubać może się uda słońce ma być a w sobotę deszcz ze śniegiem
buziaki

Edzia brak czasu mnie dopadł na ogrodowe działanie. W ramach rekompensaty wysiałam jeszcze wczoraj nocną porą paprykę, kapustę - drugi raz, a tamta stoi na zewnątrz i zatrzymała się, ale w razie czego będzie druga , pory i pomidorki koktajlowe. I poprzesadzałam kwiatki domowe
Dostałam torebkę werbeny w prezencie, tylko chyba na sianie jej w domu to już za późno trochę i do gruntu pójdzie od razu. Sama nie wiem co z nią począć??? I gdzieś czytałam, że sklepowa nie zawsze jest tą właściwą. Ale to się przekonam jak urośnie chyba dopiero
Życzę Ci słońca na jutro dziubaj ile tylko dasz radę, aż zazdroszczę, obym nie zapeszyła pogody ładnej tfu tfu A do soboty może jeszcze się prognozy zmienią, trzymam kciuki Buziak
Ewkakonewka 21:52, 17 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
Ewuniu, nadrobiłam zaległości. Sama kopiesz, czy masz pomocników?

Sama, sama, sama pomocnika mam jednego co muszę uważać, żeby mu krzywdy nie zrobić jak ma silną potrzebę "kopać" ze mną, a drugi pomocnik wywozi taczką trawę zdjętą.
Iwk4 23:13, 17 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Dostałam torebkę werbeny w prezencie, tylko chyba na sianie jej w domu to już za późno trochę i do gruntu pójdzie od razu. Sama nie wiem co z nią począć??? I gdzieś czytałam, że sklepowa nie zawsze jest tą właściwą. Ale to się przekonam jak urośnie chyba dopiero

Ewuniu, werbenę posiej w domu. Przecież w domu masz cieplej. Potem będziesz hartować. Zawsze szybciej wzejdzie, niż na zewnątrz
jazzy 23:59, 17 mar 2015

Ja też werbeny jeszcze nie posiałam Będę siać w domu za jakiś tydzień
A lawende właśnie dzisiaj ciachnęłam, tylko że moja w donicy - sztuk jeden
Buziaki o północy
Ewkakonewka 00:21, 18 mar 2015

Iwk4 napisał(a)

Ewuniu, werbenę posiej w domu. Przecież w domu masz cieplej. Potem będziesz hartować. Zawsze szybciej wzejdzie, niż na zewnątrz

Już pół kuchni zastawiłam, ale chyba wysieję w takim razie
Ewkakonewka 00:23, 18 mar 2015

jazzy napisał(a)
Ja też werbeny jeszcze nie posiałam Będę siać w domu za jakiś tydzień
A lawende właśnie dzisiaj ciachnęłam, tylko że moja w donicy - sztuk jeden
Buziaki o północy

Dlaczego za tydzień??? To jakaś magiczna data??? Muszę sprawdzić w moim kalendarzu Aaaaa spodobało Ci się cięcie buziaki