Polu drzewka to ja bardzo chcę, ale ja i tak mam ich dużo.Myślę o nich
A Danusi juz nie będę zawracała głowy.Ma teraz książkę i inne sprawy na głowie.Muszę dać radę
Ewa dzięki.Ja widzę jak u Was się dużo dzieje i wiem że zmian się nie uniknie.Ogród rośnie, zmienia się i nam coś innego zaczyna się podobać.
Muszę zacząć od szkieletu, a reszta się w głowie poukłada
Agatko kotka nawet na dwór wychodziNajgorsze to zakraplanie oczka, nie podoba jej się toA i kocur bardziej się wtedy interesuje.
Możesz ściągać z projektu jeśli coś się spodobało.
Na pewno jeśli będą te linie proste to musi być więcej bukszpanu na jakieś obwódki skoro ogród ma być bardziej formalny niż nowoczesny.i tak sobie myślałam, że może dobrze byłoby wprowadzić jakąs obwódkę z boku domu.Wtedy łączyłoby się jakby.
Gosia,
faktycznie wygląda toto jak stipa. Na werbenkę musisz jeszcze trochę poczekać, ona wschodzi 20-30dni.
Projekt fajny Nie traktuj go jako gotowca, ale tak jak pisały dziewczyny, szablon, który możesz zastosować przy tworzeniu ogrodu. Ogród w projekcie wydaje się duży z prostej przyczyny. Moim zdaniem wszystkie drzewa są wielkości 1/3 tego co w realu
Nie stresuj się i nie patrz na konkretne rośliny, tylko na grupy roślin, kształty. Jeśli zdecydujesz, że w danym miejscu dobrze wyglądają trzy drzewa o kulistej koronie, to konkretny gatunek wybierzesz na końcu. O wypełniaczach typu lawenda czy byliny nie wspomnę. Pojedziemy do Dobrego Pola i wybierzesz sobie spośród dziesiątków gatunków