DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1
14:29, 28 sty 2012
Syla, dzięki za każdy doskok do kompa i mojego wątku
Ten ekran z cisa wymyśliłam w tym miejscu właśnie po to, żeby odgrodzić część ogrodu za katalpami aż do ogrodzenia (powstanie tam prawie 10arowa działka). W odległości 2,5m na prawo od tego żywopłociku bukszpanowego, który już jest posadzony jest rabata z donicą i ciurkadełkiem, którą projektowałyśmy parę stron temu
Nie zadałam jeszcze bardzo ważnego pytania: czy dosadzić piątą sztukę katalpy w rzędzie (tam gdzie dałaś pole lawendy) albo jakieś inne drzewo? W projekcie oryginalnym miałam 4szt.katalpy, a tam gdzie lawenda- magnolię. Wg Szefowej 4szt. źle wyglądają...
Myślisz, że po jednej sztuce hortensji wystarczy między miskanty, czy dać po 2, ale tak bardziej nieregularnie, jak radziła Magnolia?

Nie zadałam jeszcze bardzo ważnego pytania: czy dosadzić piątą sztukę katalpy w rzędzie (tam gdzie dałaś pole lawendy) albo jakieś inne drzewo? W projekcie oryginalnym miałam 4szt.katalpy, a tam gdzie lawenda- magnolię. Wg Szefowej 4szt. źle wyglądają...
Myślisz, że po jednej sztuce hortensji wystarczy między miskanty, czy dać po 2, ale tak bardziej nieregularnie, jak radziła Magnolia?