to kilka szerszych kadrów..
nie pokazuje bo nie mam co pokazywac.. no ale ,zebyście miały obraz sytuacji haha
frontówke już znacie.. czekam na larriski, stipy,lavendy, perovskie i czosnki.. i z obawą na ML..nie wiem czy nie ukatrupione, nie dają znaku zycia niestety
frontówka cała( udajcie ,że nei widzicie tych worów na śmieci
moje nowe nabytki 3 wisienki i zamienione tuje na cisy( zaszalałam i kupiłam takie duże
lecimy z bokiem.. szafirki i narcyzki, budzące się carexy evergold( ale słabiutko na razie.. z tyłu te małe ciski hillii
i rozpoczęte w tamtym roku tyły.. bo częśc ogrodu jest wyżej, więc będzie murek i na srodku schodki do wgłębnika( warzywnik, basen trampolinek i domek na narzędzia)
tyłów wam nie pokaże, bo jest sajgon.. nie ma jeszcze ogrodzenia, zdemolowany warzywnik, sosna do wycięcia , i kupa żwiru hihi
za to tutaj, gdzie młoda mi kijek bambusowy kradnie, będzie kostka( i wyrównana rabata do szerokosci tego domku.. tam wstawie hustawkę a po jej obu bokach będa hortensje annabelki i dwie wisnie umbraculiferki
a te mikrusy to zalażek żywopłociku z buksów, a za nim będzie żywopłocik z erecty( na razie mają z 10 cm tyci gałązeczki hehe)