Bardzo kocha zwierzęta, przyrode i lubi kwiatki póki co, bo wiesz, może jej to minąc, chodz fajnie by bylo Hortensje u mnie to niektóre duże drzewa to fakt i to są tylko pojedyncze sadzonki. Ciesze się, że Ci się podoba. To był ciężki sezon ogrodowy u mnie i przez całe lato ogród był w złej kondycji przez susze chodz podlewałam ale teraz juz lepiej chodz liscie leca.
Wreszcie trawnik zielony i trawa do koszenia od dwóch miesięcy albo i więcej pierwszy raz.
Wyglądasz jak mamusia a nie babcia więc spokojnie możesz obchodzić "40" bo na tyle wyglądasz. Super fotki i super rodzinka. Bardzo dobry pomysł by rocznice i urodzinki takie jubileuszowe uczcić takim super wyjazdem bo to co zobaczyliście i przeżyliście to już Wasze na zawsze a i bardzo zachęcają do życia i apetyt rośnie na kolejne podróże i bardzo dobrze Miło Was widzieć szczęsliwych, uśmiechniętych, masz cudowne dzieci i wnuki, masz z czego być dumna Pozdrawiam aaa i córcia ma racje, że ogród taki dziki naturalniejszy i piękniejszy
Haniu ja tez frekwencje podziwiam i ze ludziomsie chce w takim tlumie sieziec.Jenak czlowiek to zwierze stadne. My pojechalismy cos zjesc do malej kameralnej knajpki.
jak bylam na urlopie ktos postawi mi pod drzwi taka ladna rudbeckie