Ja swoje dzisiaj aż odkopałam. 20cm. od góry ziemia mokra, poniżej sucho. Wąż rozciągnęłam i podlewałam ostro. Też przeszło mi przez myśl, że to brak wody
Madziu- hurtownia florystyczna lub duże centrum ogrodnicze. Samemu będzie ciężko zrobić idealny podkład pod wianek. Najważniejsze aby miał duże przestrzenie między gałązkami wtedy z łatwością ''wtykasz'' co chcesz
Inspiracje to pinterest
A Toszka co na to?
Ja swoje też pod koniec kwietnia sadziłam i jestem przerażona ilością suchych gałązek. Czyściłaś je dokładnie po posadzeniu czy nic nie było suchego w środku?
Madziu- baza na wianek to 20 letni podkład wierzbowy Dobrze mi się na nim pracuje bo jest już wyrobiony i mogę upychać pomiędzy te gałązki wierzbowe nie używając drutu
Z hortensji łatwo i szybko robi się wianek
Joanko w takim małym ogródeczku to każdy listek codziennie mogę sprawdzać Niestety choróbska i do mnie przychodzą, obecnie walczę z grzybem na buksach
Ściskam weekendowo.
Ha, ha dobre Przeczytałam to eMowi i mówi co to takiego? Każdy ma jakieś hobby. Zero uśmiechu, tylko stwierdzenie rzeczywistości
W tej wielkiej pelerynie z kijem od szczotki to nawet ja sobie nie mogę Ciebie wyobrazić
Małgosiu kilka dni temu sąsiad stwierdził, że chyba kocham te moje rośliny skoro tak je fotografuję... Dzisiaj sprawdzałam wszystkie możliwe ustawienia aparatu robiąc fotki jednej trawce. Możesz sobie wyobrazić co ten sąsiad pewnie dzisiaj o mnie myśli