Przystojniaków nowych widziałam - swietnie sie komponują w tym miejscu - juz ich lubię

Dylemat drzewkowy przestudiowałam i podpowiedzi dziewczyn też...jakie profesjonalne i rzeczowe te dyskusje tu sie toczą..podziwiam, naprawde, nie zartuje i wiedzę i wyobraźnie przestrzenną

Ja nie pomoge bo ani wiedza nie ta ani doswiadczenie - jak juz posadzisz to mogę spojrzec i ocenic czy mi sie podoba czy nie - tyle...nie bedziesz mieć ze mnie pożytku jako doradcy ..
Zmiany na rabatach widzę, rosliny powiekszaja gabryty, taki już dojrzały sie ten twój ogród robi, pieknie jest - ja nie umiem tak komponowac rabat, zwycięża u mnie dusza kokoszki albo sroczki - co zobaczę że mi się podoba i "błyszczy" to chce miec i kupuje a potem mam misz - masz ale może to tak ma byc że ogród jest taki jak włascicielka....nie mam natury uporzadkowanej, formalnej to i ogród mam taki mniej uporządkowany ......
Żałowałam wielce że sie spotkałysmy w Wojsławicach, Zielonej-Marty pytałam nawet bo mysłałamże ciebie po prostu nie rozpoznałam wśród tylu nowych twarzy, ale niestaty nie dotarłas Paulinko........ no nic może nastepnym razem

Miłego pogodnego ogródkowania zycze - weekend ma byc u was prawie letni....