Ale ze mnie gapa, dopiero czytając cały wątek, zorientowałam się, że wstawiałaś zdjęcia ode mnie Świetnie fotografujesz, dziękuję
Takie to było wtedy spotkanie w biegu totalnym
Zaraz, zaraz...jakie odrobiłam u siebie....nie będzie więcej zbliżeń z nasadzeń? Bo ja ciągle na tych ogólnych fotkach zaglądam na pojedyncze połączenia.
Wspominam mile 2 godz w Twoim ogrodzie bo Łukasz nie marudził i mogłyśmy spokojnie pogadać. Dzięki Darii pewnie też. Super jej ten pokój zrobiłaś. Łukasz ma zieleń a teraz chce na biało. A ja nie mam sił na malowanie
Bardzo dziękuję za odwiedziny
Właśnie jestem po obchodzie, u mnie samotnie lub czasami z Funia ale ona to tylko jaszczurki wypatruje, żona zostawiła mi całkowicie wolna rękę ( nie może być przecież dwoch dyrektorów) I dobrze ze chodzi tylko czasami bo przynajmniej nie widzi co przybywa
Ula, śliczne widoczki.
Tymczas kosmosowo-werbenowy mnie się też bardzo podoba. Taki lekki i zwiewny. Naturalny. Mnie by wcale nie przeszkadzało na stałe mieć taki tymczas
Podziwiam też Silver Dollar.
Pod oknami ciągle misz masz ale trawy już rosną- z tyłu dwa miskanty, rozplenica i hakone. Z przodu brązowe są do wysadzenia ale nie wiem gdzie Kosmosy robią za tymczasowy busz
W tym sezonie nic tu już nie zrobię bo korzonki mnie chwyciły i leczenie jest priorytetem. A roślinki niech robią co chcą.
Pod murem kosmosowo-werbenowo- tymczasowo....ciekawe ile to tymczasowo będzie trwało
To część wielkiej rabaty przy ogrodzeniu. Cała ma ok 30m. A część ze śmiałkami pewnie z7, 8m. Musiałabym zmierzyć. Plan
Część brzozowo śmiałkowa zakreślona.