Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 19:46, 17 paź 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Ty masz wszędzie ładnie A ta laska unurzana w liściach wygląda tak jakoś wyjątkowo zmysłowo buźka!!!

A to akurat nieprawda jest i basta. A Lady też odpowiednio skadrowana. Cały urok to ta magia światła i już. Buźka.

Gruszka_na_w... 20:02, 17 paź 2019

Dama na tle jarząbków godnie uczciła 1000 stronę. A w tym wiklinowym foteliku to mogłabym siedzieć i omiatać bez końca. Pięknie jest.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Zana 20:36, 17 paź 2019

AgnieszkaW napisał(a)
Dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję, że ten jeden też wkrótce dogoni pozostałe dwa
Ostatnia fotka przepiękna

Fotka podobna, ale nie mogłam się napatrzeć na te moje świdośliwy i im nacykałam

KasiaLangier 20:37, 17 paź 2019

Spóźnione gratki na tysiączek Niezwykle przyjemnie jest gościć w Twoim ogrodzie i delektować się cudnymi fotkami
Zana 20:44, 17 paź 2019

deszczowymaj napisał(a)
Anulko Uwielbiam Twój ogród ..pełen tajemniczego klimatu ..piękny jest

Świdośliwy ostatnio mnie prześladują to chyba jakiś znak

Dziękuję

A jak cudnie świeciły podświetlone słońcem! Absolutnie nie umiałam tego sfocić, na żywo to był niezwykle urokliwy widok

I za gratki też dziękuję
eVka 20:46, 17 paź 2019

Zana napisał(a)

Tak, ten gość zdecydowanie gwiazdorzy. To Autumn Spire Flanrock. Szkoda, że tylko jeden z trzech tak jesiennie uwodzi.
A ja Ci zazdroszczę, że o 10:58 mogłaś sobie posiedzieć na tarasie.

Jesienny widoczek z tzw. pierdolnika

Mam już tego jarząbka w ulubionych, do zakupu
Oj siedzę od poniedziałku na L4 i tylko siedzę, nic robić nie mam siły, zatoki i przeziębienie mnie dopadły... Ale jutro nie wytrzymam i cokolwiek porobię bo zwariuję.

Kurcze jak to widoczek z pierdolnika, to ja taki pierdolnik też chcę mieć
galgAsia 20:48, 17 paź 2019

Anulka, spróbuję być oryginalna - mnie najbardziej podoba się dół kompostowy ! Taki żarcik Najbardziej podoba mi się wszystko. Gratulacje!
Ja dzisiaj walczyłam z balansem bieli - zmieniałam i zapomniałam . I nie mogłam zrozumieć, dlaczego te kolory jakieś takie dziwne... Buziam
Zana 20:50, 17 paź 2019

Alicja169 napisał(a)
Absolutnie Number one!!koniecznie muszę z ukradka podpatrzeć jak robisz te cudne ujęcia
Klonik Jordan - zachorowałam! wiosną znajdę lekarstwo
Poproszę 1000 zdjęć na tysiąclecie Gratulacje!!

Ależ dlaczego z ukradka?. Oficjalnie trzeba.

Klonik wreszcie stanął na wysokości zadania i faktycznie pięknie się tej jesieni zaprezentował.

Hasło 1000 zdjęć.... - no rozwaliło mnie. Pewna miniona epoka mi się przypomniała

Hosty kończą już powoli żywot w tym sezonie

inka74 20:55, 17 paź 2019

Jarząbki pięknie się przebarwiły. I klonik. I Lady w trawkach piękna w jesiennej odsłonie.
Te jarząbki widziałam w ogrodniczym. Cudne.
Zana 20:57, 17 paź 2019

paniprzyroda napisał(a)
Gratuluję tysiączka i kolejnego życzę z takimi cudnymi fotami

Dziękuję za gratulacje. Postaram się sprostać oczekiwaniom