Makusiu mówisz i masz wszystkie roślinki własne -nic a nic nie kupiłam wszystko z własnych podziałów ….na razie szału nie ma
trawy
-chyba jakieś turzyce -zabrane ze skalniaka ,rudbekie ,1 kalina ,1 brzózka i tulipany van ejki …..nie wykończone jeszcze ,bo kory zabrakło z 3 stron obfocona ku pamięci
Aga cieszę się ,że zaglądasz
jeszcze tu uporządkować i na ten sezon koniec prac ….oby bo mam powoli dość tej orki
i dla odmiany coś ładniejszego -klony ,które uwielbiam w każdej odsłonie
Madziu czy jak kosisz trawe to ta kora nie zachacza ob kosiarke bo sama chcem nasypac taka kore wiosną i niewiem a bardzo mi sie to podoba co do rozplenicy Hamern chcialam ja zamowic aze tak zakrecona bylam ze juz drugi raz trawy domowilam ze o nich zapomnialam po raz drugi ehhhhh
Magda, powiedz co Ty dajesz tym klonom że takie rosną? No ja nie wiem co jest z moimi, niemrawe jakieś. Twoje to mutanty, tak szybko rosną!
Ale masz roślin z podziału, kochana sama dla siebie szkółką roślin jesteś jaka to oszczędność kasiorki Też powoli zaczynam korzystać ze swoich siewek etc. Fajne to
Sylwia byłam ,widziałam ….muszę poszukać tego odcinka
powolutku doprowadzam do w miarę ładu na nowej części -jeszcze domek i warzywnik ….jeszcze z 2 tygodnie ładnej pogody potrzebuję i koniec na ten sezon ….już jestem trochę zmęczona
Kasiu tu gdzie mam obrzeża to nie zachacza-kółkiem jadę po obrzeżu ...a tam gdzie nie ma ,to niestetety trochę łapie korę ….
rozplenice są śliczne ,ale wielkie rosną -ja już z 6 szt ze skalniaka przesadziłam, bo tak się rozrosły ,że pożarły inne rośliny -myślę ,że ponad metr im trzeba zostawić ….i u mnie się sieją na potęgę
buziaki