Większa kępa z prawej to Delicious Candy, w lewo - Vintage Wine. One przede wszystkim różnią się kształtem kwiatu - DC są mocno wypukłe, a VW to bardziej takie płaskie talerzyki. VW są nieco niższe. No i DC są bardziej żarówiaste.
Dzisiaj upał nie odpuścił. Trzeba było interwencyjnie chwytać się węża. A przy okazji.. cyknąć kilka zdjęć. Zmiany kolorystyczne już są widoczne. Czyżby sierpień chce dorównać lipcowi?
Miło mi czyta się takie słowa, wiesz, taaaki ogród jest tylko naprawdę tylko taki sobie, ryją mi myszy i zjadają mi wszystkie jeżówki i inne cenne kwiaty, naprawdę nie wiem jak sobie z tym poradzić, ale mój ogród żyje dzięki drzewom
To dla mnie bardzo miły wpis,,,charty właśnie rosyjskie kocham, miałam ich szóstkę, teraz są już wspomnieniem, ale zkładając wątek na ogrodowisku miałam charty i one były z nami jeszcze przed ogrodem
Ozzy jest zdrowy ma się dobrze, ale nadal jest smutny, małe go pokochały, on trochę
tak mi się wydaje, trzyma się bliżej nas i oby mu ten smutek trochę minął tak mi się
wydaje, że jest z nim lepiej, no ja nie wiem czy zwariowałam, że przygarnęłam te dwa kociaki, ale nam jest lżej,
te dwa nowe serca wytrącają z nas smutek