Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:31, 24 kwi 2012

Do góry
ja w ubiegłym roku żurawki kupowałam przez net, przyszły ładne niestety citronelle nie wytrzymały slońca i wygineły, zostały tylko te bordowe.
tak wyglądają teraz:

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:00, 24 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Aniu jedź do Warszawy na zakupy . Nic tak humoru ogrodowiczankom nie poprawia jak nowe roślinki A Broniszy to Ci już zazdraszczamy. Spytaj jednak wcześniej Danusi gdzie kupisz stożki abyś na darmo nie jeździła.

Marzenko ja będę w pobliżu Broniszy więc tak z automatu zajadę, nigdy nie byłam a pamiętam że Danusia kiedyś pisała że kupowała kule i stożki... Tylko nie wiem czy tam są jakieś tematyczne hale Danusia chyba robi zakupy z drugiej strony Warszawy, a przewalić się przez nią w godzinach szczytu i to jeszcze przed długim weekendem to sama rozkosz

Wypytaj sie Danusi gdzie kupić, może jeszcze inne bukszpanowe źródelko z tej strony Wraszawy płynie
I dla poprawy humoru o złote tarsy zachacz po jakieś nowe buciki na wiosne
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:59, 24 kwi 2012

Do góry
andziulka napisał(a)
Aniu, po 30 sztuk trzmielin warto jechać do Rogienic. W tamtym roku na jesieni mieli sporo bylin. myślę, że mają żurawki Widziałam też kule bukszpanowe. Wejdź na ich stronę inernetową, możesz też zadzwonic i zapytać, bo czasami nie mają wszystkiego w cenniku
Andziula ja w Rogienicach robiłam zakupy w ubieglym roku, w tym jeszcze nie byłam bo te rośliny które mnie interesują mają malutkie. W ubiegłym roku byłam u nich baaardzo często i nigdy nie widzialam dużych formowanych bukszpanów. Kupowalam takie mniejsze na obwódk. O trzmielinie d nich nie pomyślałam, jutro podjadę, żurawek w tamtym roku nie mieli...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:55, 24 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aniu jedź do Warszawy na zakupy . Nic tak humoru ogrodowiczankom nie poprawia jak nowe roślinki A Broniszy to Ci już zazdraszczamy. Spytaj jednak wcześniej Danusi gdzie kupisz stożki abyś na darmo nie jeździła.

Marzenko ja będę w pobliżu Broniszy więc tak z automatu zajadę, nigdy nie byłam a pamiętam że Danusia kiedyś pisała że kupowała kule i stożki... Tylko nie wiem czy tam są jakieś tematyczne hale Danusia chyba robi zakupy z drugiej strony Warszawy, a przewalić się przez nią w godzinach szczytu i to jeszcze przed długim weekendem to sama rozkosz
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:33, 24 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
nie wiesz? no proszę Cię wiadomo żagla....i będzie git wisielczy mam dzisiaj humor :/

Aniu romzyślania na ten temat zostawiam na weekend majowy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:31, 24 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
nie wiesz? no proszę Cię wiadomo żagla....i będzie git wisielczy mam dzisiaj humor :/

Ania zaraz wpadnę do ciebiena herbatkę
Mój mały raj na ziemi :) 20:27, 24 kwi 2012

Do góry
Anulka wpadłam do Ciebie i widzę prześliczne wiosenne zdjecia. Uwielbiam magię wiosny
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:39, 24 kwi 2012

Do góry
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:25, 24 kwi 2012

Do góry
bardzo ładnie wyszedł ten taras idealnie komponuje się z domem. Mebelki też fajnie pasują, czy one będą stały w takim ustawieniu? tzn rozumiem że na przeciwko jest ściana? na tych ostatnich fotkach dopiro widac jak ładnie są obsadzone płyty wokół tarasu Wiesz czego tam jeszcze brakuje?
Ogród w Tarnowie 19:19, 24 kwi 2012

Do góry
Rysiu wracam raz jeszcze do cisów w ekranie napisz mi proszę jaka to odmiana?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:09, 24 kwi 2012

Do góry
Mam głupie pytanie Czy jak przesadzę w tej chwili tulipany (bo chcę wsadzić nowe rośliny na docelową rabatę) to nic im się nie stanie? zakwitną?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:35, 24 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Abiko to miejsce było od początku przeznaczone na plac zabaw, dzieciaku muszą gdzieś się bawić Jak przeprowadziliśmy się na wieś z bloku to przez dwa miesiace mialam płacz że oni tutaj nie maja się gdzie i z kim bawić i żebym zawiozła ich do starego mieszkania
Ana, Wieloszka Antków chyba teraz sporo... imie znów staje się popularne. Ja mam w domu Macieja, Maksymiliana, Franciszka i Jana

Plac zabaw mnie powalił Pięknie, Ano!
Imiona synków tradycyjne - uwielbiam takie Sama mam Stanisława
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:33, 24 kwi 2012

Do góry
Dzisiaj mam mega doła normalnie, objeździłam wszystkie ogrodnicze w okolicy, okazało się że z przed nosa kobitka wykupiła mi stożki bukszpanowe takie ze 140cm były po 300zł, ngdzie indziej nie było bukszpanów, chciałam kupić trzmielinę żółtą, i żurawki caramel na rabatę z cisami... trzmieli potrzebuje 30szt było 8 żurawek wogóle... jestem zła!!!!! Chcialam zrobić te dwie rabaty ale nie mam czym
W piątek jadę do stolicy na chwilę M obiecał zajechać na Bronisze, może coś kupię... humor odraz by mi się poprawił...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:22, 24 kwi 2012

Do góry
Abiko to miejsce było od początku przeznaczone na plac zabaw, dzieciaku muszą gdzieś się bawić Jak przeprowadziliśmy się na wieś z bloku to przez dwa miesiace mialam płacz że oni tutaj nie maja się gdzie i z kim bawić i żebym zawiozła ich do starego mieszkania
Ana, Wieloszka Antków chyba teraz sporo... imie znów staje się popularne. Ja mam w domu Macieja, Maksymiliana, Franciszka i Jana
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:49, 23 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Aniu jesli szukasz jeszcze stozkow bukszpanowych to pare dni temu w NOMI widzialam - calkiem duzo (nie 3 jak w ubieglym sezonie), rowne, po 65 zl/szt, mialy tak ok 60 cm.
pozdrawiam!

Dzięki, ale nawet nie wiem gdzie jest najbliższy. Jak znam zycie to w stolicy ja mieszkam w takiej dziurze gdzie nie ma ŻADNYCH duzych galerri pomimo że miasto ma ponad 60tyś mieszkańców

U nas 20 tysięcy, a marketów i galerii mimo wszystko duużo
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012 23:10, 23 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
OOO matko wyobrażacie to sobie? Biedna trawa o Danusi nie wspomnę

w SKARPETACH PO TRAWIE BĘDZIEMY CHODZIĆ
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:52, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Łaaaał!!! Ale superaśny plac zabaw! W wielu przedszkolach takiego nie ma! Coś czuję Aniu, że będziesz mieć dodatkowy oddział szkolno-przedszkolny, jak się wszystkie okoliczne dzieciaki zlecą

O rany !!! TO u Ciebie... myślałam, że plac zabaw...SUPER
Ogród z Czerwonym mostkiem 22:47, 23 kwi 2012

Do góry
Kasiu kiedy zazwyczaj wychodzą Ci trawy?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:43, 23 kwi 2012

Do góry
Sylwia był pierwszy do wypróbowania i żałował bardzo że jak był mały to takiego nie miał , zarezerwował sobie hamak pod domkiem i leży tam bykiem
Ogród Sylwii od początku :) 22:39, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Syla wpadłam się przywitać, a przy okazji nadgoniłam wątek

Fajnie , że jesteś ..... normalnie tragedia bo M mi taczki nie kupił ... jutro jestem bezrobotna ogrodowo A przymierzałam się do ciężkiej roboty a tu kiszeczka ....

Ziemię przywiozą , piasek przywiozą a ja bez sprzętu zostałam .... hihihi

A może to celowa robota? M. dba o Ciebie, a że zna Cię dobrze to wie, że z pustą taczką byś nie jeździła, a po paru kursach z pełną będziesz nie do "użytku" potem, hihihi

hihihi przyznam, że też tak pomyślałam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies