a moje kulki wyglądaja kiepsko, w nowej obwódce trzy sztuki podmarzły... nie wiem czy dobrze kombinuje ale mniemam że moje okrywanie tylko zaszkodziło moim bukszpanom,stożi przed domem też mają podmarznięte czupryny Mój M patrząc jak tne te podmarznięte wkurzył się że chce kupować duże stożki... ale jedzie ze mną w piątek na zakupy
ja w ubiegłym roku żurawki kupowałam przez net, przyszły ładne niestety citronelle nie wytrzymały slońca i wygineły, zostały tylko te bordowe.
tak wyglądają teraz:
Aniu jedź do Warszawy na zakupy . Nic tak humoru ogrodowiczankom nie poprawia jak nowe roślinki A Broniszy to Ci już zazdraszczamy. Spytaj jednak wcześniej Danusi gdzie kupisz stożki abyś na darmo nie jeździła.
Marzenko ja będę w pobliżu Broniszy więc tak z automatu zajadę, nigdy nie byłam a pamiętam że Danusia kiedyś pisała że kupowała kule i stożki... Tylko nie wiem czy tam są jakieś tematyczne hale Danusia chyba robi zakupy z drugiej strony Warszawy, a przewalić się przez nią w godzinach szczytu i to jeszcze przed długim weekendem to sama rozkosz
Wypytaj sie Danusi gdzie kupić, może jeszcze inne bukszpanowe źródelko z tej strony Wraszawy płynie
I dla poprawy humoru o złote tarsy zachacz po jakieś nowe buciki na wiosne
Aniu, po 30 sztuk trzmielin warto jechać do Rogienic. W tamtym roku na jesieni mieli sporo bylin. myślę, że mają żurawki Widziałam też kule bukszpanowe. Wejdź na ich stronę inernetową, możesz też zadzwonic i zapytać, bo czasami nie mają wszystkiego w cenniku
Andziula ja w Rogienicach robiłam zakupy w ubieglym roku, w tym jeszcze nie byłam bo te rośliny które mnie interesują mają malutkie. W ubiegłym roku byłam u nich baaardzo często i nigdy nie widzialam dużych formowanych bukszpanów. Kupowalam takie mniejsze na obwódk. O trzmielinie d nich nie pomyślałam, jutro podjadę, żurawek w tamtym roku nie mieli...
Aniu jedź do Warszawy na zakupy . Nic tak humoru ogrodowiczankom nie poprawia jak nowe roślinki A Broniszy to Ci już zazdraszczamy. Spytaj jednak wcześniej Danusi gdzie kupisz stożki abyś na darmo nie jeździła.
Marzenko ja będę w pobliżu Broniszy więc tak z automatu zajadę, nigdy nie byłam a pamiętam że Danusia kiedyś pisała że kupowała kule i stożki... Tylko nie wiem czy tam są jakieś tematyczne hale Danusia chyba robi zakupy z drugiej strony Warszawy, a przewalić się przez nią w godzinach szczytu i to jeszcze przed długim weekendem to sama rozkosz
bardzo ładnie wyszedł ten taras idealnie komponuje się z domem. Mebelki też fajnie pasują, czy one będą stały w takim ustawieniu? tzn rozumiem że na przeciwko jest ściana? na tych ostatnich fotkach dopiro widac jak ładnie są obsadzone płyty wokół tarasu Wiesz czego tam jeszcze brakuje?
Abiko to miejsce było od początku przeznaczone na plac zabaw, dzieciaku muszą gdzieś się bawić Jak przeprowadziliśmy się na wieś z bloku to przez dwa miesiace mialam płacz że oni tutaj nie maja się gdzie i z kim bawić i żebym zawiozła ich do starego mieszkania Ana, Wieloszka Antków chyba teraz sporo... imie znów staje się popularne. Ja mam w domu Macieja, Maksymiliana, Franciszka i Jana
Plac zabaw mnie powalił Pięknie, Ano!
Imiona synków tradycyjne - uwielbiam takie Sama mam Stanisława
Dzisiaj mam mega doła normalnie, objeździłam wszystkie ogrodnicze w okolicy, okazało się że z przed nosa kobitka wykupiła mi stożki bukszpanowe takie ze 140cm były po 300zł, ngdzie indziej nie było bukszpanów, chciałam kupić trzmielinę żółtą, i żurawki caramel na rabatę z cisami... trzmieli potrzebuje 30szt było 8 żurawek wogóle... jestem zła!!!!! Chcialam zrobić te dwie rabaty ale nie mam czym
W piątek jadę do stolicy na chwilę M obiecał zajechać na Bronisze, może coś kupię... humor odraz by mi się poprawił...
Abiko to miejsce było od początku przeznaczone na plac zabaw, dzieciaku muszą gdzieś się bawić Jak przeprowadziliśmy się na wieś z bloku to przez dwa miesiace mialam płacz że oni tutaj nie maja się gdzie i z kim bawić i żebym zawiozła ich do starego mieszkania Ana, Wieloszka Antków chyba teraz sporo... imie znów staje się popularne. Ja mam w domu Macieja, Maksymiliana, Franciszka i Jana
Aniu jesli szukasz jeszcze stozkow bukszpanowych to pare dni temu w NOMI widzialam - calkiem duzo (nie 3 jak w ubieglym sezonie), rowne, po 65 zl/szt, mialy tak ok 60 cm.
pozdrawiam!
Dzięki, ale nawet nie wiem gdzie jest najbliższy. Jak znam zycie to w stolicy ja mieszkam w takiej dziurze gdzie nie ma ŻADNYCH duzych galerri pomimo że miasto ma ponad 60tyś mieszkańców
U nas 20 tysięcy, a marketów i galerii mimo wszystko duużo