Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

abiko 09:53, 24 kwi 2012

Kurcze Ania, chyba zazdroszczę Ci tego miejsca na taki cudny plac zabaw. Naprawdę świetny i chłopaki są pewnie zachwyceni Już widzę moje maluchy, ale u mnie miejsca brak, nawet na trampolinę chyba trzeba inna działkę kupić
Ana 10:54, 24 kwi 2012

Aniu, genialny plac zabaw - mój Antek chyba nawet na posilki by nie wracał do domu, on tylko na ogrodzie by siedział...

Oj zmiany u Ciebie zmiany, jest coraz piękniej
Wieloszka 11:01, 24 kwi 2012

Ana napisał(a)
Aniu, genialny plac zabaw - mój Antek chyba nawet na posilki by nie wracał do domu, on tylko na ogrodzie by siedział...

Oj zmiany u Ciebie zmiany, jest coraz piękniej

Antek popularne imie wśród ogrodowiskowych dzieciaczków Mój starszy synek też Antek, a młodszy Jaś.
Ana 11:07, 24 kwi 2012

Bo Antki to fajne chlopaki
Wieloszka 11:09, 24 kwi 2012

Potwierdzam!!!
ana_art 16:22, 24 kwi 2012

Abiko to miejsce było od początku przeznaczone na plac zabaw, dzieciaku muszą gdzieś się bawić Jak przeprowadziliśmy się na wieś z bloku to przez dwa miesiace mialam płacz że oni tutaj nie maja się gdzie i z kim bawić i żebym zawiozła ich do starego mieszkania
Ana, Wieloszka Antków chyba teraz sporo... imie znów staje się popularne. Ja mam w domu Macieja, Maksymiliana, Franciszka i Jana
ana_art 16:33, 24 kwi 2012

Dzisiaj mam mega doła normalnie, objeździłam wszystkie ogrodnicze w okolicy, okazało się że z przed nosa kobitka wykupiła mi stożki bukszpanowe takie ze 140cm były po 300zł, ngdzie indziej nie było bukszpanów, chciałam kupić trzmielinę żółtą, i żurawki caramel na rabatę z cisami... trzmieli potrzebuje 30szt było 8 żurawek wogóle... jestem zła!!!!! Chcialam zrobić te dwie rabaty ale nie mam czym
W piątek jadę do stolicy na chwilę M obiecał zajechać na Bronisze, może coś kupię... humor odraz by mi się poprawił...
motylla 16:35, 24 kwi 2012

ana_art napisał(a)
Abiko to miejsce było od początku przeznaczone na plac zabaw, dzieciaku muszą gdzieś się bawić Jak przeprowadziliśmy się na wieś z bloku to przez dwa miesiace mialam płacz że oni tutaj nie maja się gdzie i z kim bawić i żebym zawiozła ich do starego mieszkania
Ana, Wieloszka Antków chyba teraz sporo... imie znów staje się popularne. Ja mam w domu Macieja, Maksymiliana, Franciszka i Jana

Plac zabaw mnie powalił Pięknie, Ano!
Imiona synków tradycyjne - uwielbiam takie Sama mam Stanisława
ana_art 17:09, 24 kwi 2012

Mam głupie pytanie Czy jak przesadzę w tej chwili tulipany (bo chcę wsadzić nowe rośliny na docelową rabatę) to nic im się nie stanie? zakwitną?
Gardenarium 17:11, 24 kwi 2012

Tak, dopiero co przesadzałam, tylko musisz wiedzieć na jakiej głębokości są cebule, bo zdarza się przy wykopywaniu uciąć cebule Kop i przenoś na szpadlu i zaraz wsadzaj. Nawet śladu nie będzie i zakwitną.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies