wszystko możliwe, bo M mówił ze w szkółce mu powiedzieli, że to jabłoń ozdobna jest i jest śliczna więc kupił ....
w Szepietowie nie byłam bo okazało się że będę miala gości
Aniu jesli szukasz jeszcze stozkow bukszpanowych to pare dni temu w NOMI widzialam - calkiem duzo (nie 3 jak w ubieglym sezonie), rowne, po 65 zl/szt, mialy tak ok 60 cm.
pozdrawiam!
Dzięki, ale nawet nie wiem gdzie jest najbliższy. Jak znam zycie to w stolicy ja mieszkam w takiej dziurze gdzie nie ma ŻADNYCH duzych galerri pomimo że miasto ma ponad 60tyś mieszkańców
Aniu jesli szukasz jeszcze stozkow bukszpanowych to pare dni temu w NOMI widzialam - calkiem duzo (nie 3 jak w ubieglym sezonie), rowne, po 65 zl/szt, mialy tak ok 60 cm.
pozdrawiam!
Dzięki, ale nawet nie wiem gdzie jest najbliższy. Jak znam zycie to w stolicy ja mieszkam w takiej dziurze gdzie nie ma ŻADNYCH duzych galerri pomimo że miasto ma ponad 60tyś mieszkańców
To markecik, ale masz rację - przy galerii...
A gdzie mieszkasz? Moje miasto ma z 50 tys mieszkańców, a marketów sporo...
pozdrówka!
Łaaaał!!! Ale superaśny plac zabaw! W wielu przedszkolach takiego nie ma! Coś czuję Aniu, że będziesz mieć dodatkowy oddział szkolno-przedszkolny, jak się wszystkie okoliczne dzieciaki zlecą
O rany !!! TO u Ciebie... myślałam, że plac zabaw...SUPER
U nas 20 tysięcy, a marketów i galerii mimo wszystko duużo