Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 19:16, 24 kwi 2012

Zakwitła po raz pierwsz amanogawa, ma dopiero 1,5 roku

Magnolia, którą kupowałam jesienią bez etykiety okazała się być Susan

I czekam otwarcie pąków River Yellow

a zakuione hortensje pasion you & me zostaną posadzone do donic i będą zadołowane w gruncie a na zimę przeniosą się do garażu.
malkul 19:24, 24 kwi 2012

Ale się "rasowo" na tym tarasie zrobiło Fiu fiu Przypomnij mi proszę jakie drewno masz na elewacji?
ana_art 19:25, 24 kwi 2012

bardzo ładnie wyszedł ten taras idealnie komponuje się z domem. Mebelki też fajnie pasują, czy one będą stały w takim ustawieniu? tzn rozumiem że na przeciwko jest ściana? na tych ostatnich fotkach dopiro widac jak ładnie są obsadzone płyty wokół tarasu Wiesz czego tam jeszcze brakuje?
Madzenka 19:33, 24 kwi 2012

Jagana, faktycznie ciemy ale i tak kasztan przebija, muszę w okularach przeciwslonecznych na niego patrzyć....
Malkul - drewno modrzew, najtańszy III gatunek bo kasiory zabrakło , kiedyś wymienię na kompozyt w kolorze szarym....
Ania - z ustawieniem eksperymentuję, na razie widokowo ustawione na pola, jak drzewa osłonią mnie od drogi to będą na ścianę wodną. Czego brakuje????
ana_art 19:39, 24 kwi 2012

nie wiesz? no proszę Cię wiadomo żagla....i będzie git wisielczy mam dzisiaj humor :/
Jagna 19:44, 24 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Jagana, faktycznie ciemy ale i tak kasztan przebija, muszę w okularach przeciwslonecznych na niego patrzyć....
Malkul - drewno modrzew, najtańszy III gatunek bo kasiory zabrakło , kiedyś wymienię na kompozyt w kolorze szarym....
Ania - z ustawieniem eksperymentuję, na razie widokowo ustawione na pola, jak drzewa osłonią mnie od drogi to będą na ścianę wodną. Czego brakuje????

No chyba nie to że ciemny tylko odcien brązowawy. Ale jak mówisz pewnie nieco wypłowieje, a najbardziej i tam dekoracyjne meble widać i donice. No bardzo wdzięcznie to wygląda. Naprawdę nie sądziłam ze mi sie takia nowoczesna aranżacja spodoba.
Sebek 19:45, 24 kwi 2012

Marzenko - ślicznie Ci to wyszło - dobra wiadomość, że taras się trochę rozjaśni - będzie fajniejszy.

Ja mam tylko pytanie - jak się wchodzi na ten taras? Bezpośrednio z domu czy od podjazdu?
Jagna 19:48, 24 kwi 2012

To nie pytanie do mnie ale ja widze drzwi za żaluzjami.
jak patrzysz od czoła to po lewej stronie tarasu. No chyba że źle widzę .
Syla 19:57, 24 kwi 2012

Ale to wszystko wygląda !!! wpraszam się na kawę piękne tulipany i wogóle
Bogdzia 20:02, 24 kwi 2012

Marzenko mebelki ustawione ,taras zachęca do wypoczynku no i widok na pięknie kwitnące rośliny, czyli plan wykonany. Od 1 maja tylko zdjęcia blondynki odpoczywającej na tarasie.I tak przez cały rok?