Na froncie szybka zmiana - zniknęła świerkowa choinka, a pojawił się zeszłoroczny bukszpan z bluszczem, kiełkujące tulipany i wianek sprzed.... pięciu lat Albo sześciu? Moje lenistwo ogrodowe osiągnie w tym roku apogeum, czuję to
Ha ha, przestańcie dziewczyny
Nie taki wianuszek, on jest duży, ma dobre 30cm średnicy i 8cm grubości.
Hiacynty są wielkie, to wianek przy nich może wydawać się mniejszy. Tam jest 5 cebul ale 11 kwiatów.
Monia, Ty u mnie doradzasz a u Ciebie taka cisza? Cofnęłam się kilka stron i powiem Ci że wianek cudny, baardzo w moim klimacie.
Wiem że temat myjki przestarzały ale zajmę głos. Mam myjkę z karchera.Dla mnie cudo, szybko się tym myje.Ale jak dziewczyny pisały , bez smug nie umiem. Ja przecieram zaraz po myciu suchą szmatką i po smugach. Ja sobie bardzo chwalę.
Cześć Marta ☺ stesknilam się za Tobą ☺
I mnie nudy
Ogrodowa rozpawilam się z trzcinniksmi,seslerie,podcinam gałęzie starych drzew owocowych....
Na ten rokchyba wielkich rewolucji nie będzie....planuje obsadzić powojnikami zabudowę śmietnika. ...być może zrobimy jakiś projekt wiary na samochód i jakiś wstępny kosztorys...I generalnie chyba to wszystko....
A w domu wymienilam młodej łóżko na większe i muszę teraz zagospodarować kąt sypialniany. ...myślę o tapecie imitujące białe cegły. ..na ścianę takie zagłówki pikowane....A wczoraj jak byliśmy w I spodobały jej się te papierowe lampy wiszące. ..więc będę papierwo chmurki
W tym roku komunie mamy więc też się już organizuje -kiecka zamówiona,wianek już robiłam pierwsze przymiarki ma być z żywych kwiatów konkretnie z gipsowki...nawet coś tam mi wyszło no
i została cala reszta ☺☺☺☺
W pracy też mam się duża impreza szykuje i też już musimy niektóre sprawy załatwiać więc golnie trochę się dzieje .
przepiękny ten gąsior. boooooooombbbbboooowyyyyy!!!!! i w cudnym kolorze. och ty!
wianek tez zacny
zdolna besita z ciebie bardzoooooo
Mocno trzymam kciuki za wasz biznes ślubny bo takich pomyslów i zestawieień nasz świat potrzebuje. I kto ma zgarniac tę kasę jak nie właśnei takie pracowite zdolne dziewuchy!!!!?????
gąsiory dostana drugie zycie
nie latwo prawdziwe znaleźć jajka. dostałam od dobrej ogrodowiskowej duszy i to wydmuszki! podziwiam za wysiłek i dobre serce.
cos koło setki poszło ale 10 sobie zostawiłam jeszcze. tak jakby np spadł np. co sie jeszcze mi nie zdazyło
no jak zeszłoroczne. co prawda jajka mam od ubiegłego lata i czekały grzecznie na swoją kolej ale "ulepione" trzy dni temu w zeszlym roku były hiacynty w mchu
kurcze Asia, u Ciebie takie niepozorne rzeczy nabierają super looku, jak będę u rodziców to aż muszę zajrzeć na strych, bo też tam stoją dwa gąsiory, tylko białe.
Wianek świetny, w zeszłym roku kupowałam na giełdzie 2 opakowania takich jajeczek, każde po 12 szt i tanie nie były, a Ty tu pewnie ze 100 szt zużyłaś!