przepiękny ten gąsior. boooooooombbbbboooowyyyyy!!!!! i w cudnym kolorze. och ty!
wianek tez zacny
zdolna besita z ciebie bardzoooooo
Mocno trzymam kciuki za wasz biznes ślubny bo takich pomyslów i zestawieień nasz świat potrzebuje. I kto ma zgarniac tę kasę jak nie właśnei takie pracowite zdolne dziewuchy!!!!?????
gąsiory dostana drugie zycie
nie latwo prawdziwe znaleźć jajka. dostałam od dobrej ogrodowiskowej duszy i to wydmuszki! podziwiam za wysiłek i dobre serce.
cos koło setki poszło ale 10 sobie zostawiłam jeszcze. tak jakby np spadł np. co sie jeszcze mi nie zdazyło
no jak zeszłoroczne. co prawda jajka mam od ubiegłego lata i czekały grzecznie na swoją kolej ale "ulepione" trzy dni temu w zeszlym roku były hiacynty w mchu
kurcze Asia, u Ciebie takie niepozorne rzeczy nabierają super looku, jak będę u rodziców to aż muszę zajrzeć na strych, bo też tam stoją dwa gąsiory, tylko białe.
Wianek świetny, w zeszłym roku kupowałam na giełdzie 2 opakowania takich jajeczek, każde po 12 szt i tanie nie były, a Ty tu pewnie ze 100 szt zużyłaś!
ja nie mam ochoty na wianki, ale na żywy obraz nad kanapą już tak, muszę coś zamiast gałęzi powiesić, bo nadal wisi i marzy mi się grafika/obraz z liściem monstery, mam ją w pracy to jak sobie jednego liścia zawinę to nikt nie zauważy, tylko odbić trzeba będzie na płótniena niezapominajki czekam z niecierpliwością a udało się?
a tez widziałam. ładne. lubie sukulenty. dziś miałam chęć na wianek wielkanocny może zrobie bo wszystko na niego mam a pomysł od roku w glowie. prosty jak zawsze ostatnio u mnie.
zgadnij co dzis z niezapominajką zrobiłam niebawem bedzie
No, poszłam i powyciągałam gałęzie jodły, eukaliptusa, świerku, sosny wejmutki i żarnowca. Zabezpieczyłam bombki. Następnie powiesiłam wianek zielono-biały. Na razie ten będzie. Zimy nie ma w dekoracjach, ale jest jeszcze fizycznie.
Kochana Violka robisz ozdoby z wstążek? Ja zaczęłam robić ozdoby przed świętami Bożego Narodzenia córka potrzebowała do szkoły gwiazdki , bombki. Napisz mi jak robisz wianek od podstaw czy potrzebujesz drutu czy masz może inny sposób? Będziesz robisz coś na święta wielkanocne?