Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Typografia ogrodu 10:53, 24 lut 2017

Do góry
malkul napisał(a)
przepiękny ten gąsior. boooooooombbbbboooowyyyyy!!!!! i w cudnym kolorze. och ty!
wianek tez zacny
zdolna besita z ciebie bardzoooooo

Mocno trzymam kciuki za wasz biznes ślubny bo takich pomyslów i zestawieień nasz świat potrzebuje. I kto ma zgarniac tę kasę jak nie właśnei takie pracowite zdolne dziewuchy!!!!?????
i jak Cię nie kochać babo równie zdolna. aż od kompa się chce wrócić.buziaki za to
A niebawem komunijne też bedzie zdradzę
Typografia ogrodu 10:51, 24 lut 2017

Do góry
przepiękny ten gąsior. boooooooombbbbboooowyyyyy!!!!! i w cudnym kolorze. och ty!
wianek tez zacny
zdolna besita z ciebie bardzoooooo

Mocno trzymam kciuki za wasz biznes ślubny bo takich pomyslów i zestawieień nasz świat potrzebuje. I kto ma zgarniac tę kasę jak nie właśnei takie pracowite zdolne dziewuchy!!!!?????
Typografia ogrodu 07:50, 24 lut 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
ja miałam jak się okazuje pod nosem u teściowej i to nie jest ich największy ja też akceptuję tylko dobre ceny
Wianek dziękuję

Dobra teściowa-jak podarowała

Moja jest typem zbieracza-ciężko od niej coś wytargać-bo wszystko się jej przyda.
Typografia ogrodu 23:33, 23 lut 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)
kurcze Asia, u Ciebie takie niepozorne rzeczy nabierają super looku, jak będę u rodziców to aż muszę zajrzeć na strych, bo też tam stoją dwa gąsiory, tylko białe.

Wianek świetny, w zeszłym roku kupowałam na giełdzie 2 opakowania takich jajeczek, każde po 12 szt i tanie nie były, a Ty tu pewnie ze 100 szt zużyłaś!
gąsiory dostana drugie zycie
nie latwo prawdziwe znaleźć jajka. dostałam od dobrej ogrodowiskowej duszy i to wydmuszki! podziwiam za wysiłek i dobre serce.
cos koło setki poszło ale 10 sobie zostawiłam jeszcze. tak jakby np spadł np. co sie jeszcze mi nie zdazyło
Typografia ogrodu 23:30, 23 lut 2017

Do góry
Magda70 napisał(a)

Ty to szybka jesteś robilaś teraz czy zeszloroczne?? Bo już nie pamiętam i nie jestem na bieżąco u Ciebie niestety

A ostatnio na blogu Szelągowskiej siedze i przeglądam i też się na ten wianek natknęlam i jest fajny i tylko czy mi się chce go robić...wrr..
a jaki wianek bo nie oglądam. ale nie jest zle kojarze kto to jest
Typografia ogrodu 23:28, 23 lut 2017

Do góry
Magda70 napisał(a)

Ty to szybka jesteś robilaś teraz czy zeszloroczne?? Bo już nie pamiętam i nie jestem na bieżąco u Ciebie niestety

A ostatnio na blogu Szelągowskiej siedze i przeglądam i też się na ten wianek natknęlam i jest fajny i tylko czy mi się chce go robić...wrr..
no jak zeszłoroczne. co prawda jajka mam od ubiegłego lata i czekały grzecznie na swoją kolej ale "ulepione" trzy dni temu w zeszlym roku były hiacynty w mchu
Typografia ogrodu 22:55, 23 lut 2017

Do góry
kurcze Asia, u Ciebie takie niepozorne rzeczy nabierają super looku, jak będę u rodziców to aż muszę zajrzeć na strych, bo też tam stoją dwa gąsiory, tylko białe.

Wianek świetny, w zeszłym roku kupowałam na giełdzie 2 opakowania takich jajeczek, każde po 12 szt i tanie nie były, a Ty tu pewnie ze 100 szt zużyłaś!
Typografia ogrodu 22:38, 23 lut 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
No i rogi zdjęte a w ich miejsce wiosenne klimaty - gniazdo

Typografia ogrodu 20:47, 23 lut 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
ja miałam jak się okazuje pod nosem u teściowej i to nie jest ich największy ja też akceptuję tylko dobre ceny
Wianek dziękuję

u teściowej powiadasz hmmm moja ma chyba ze cztery mus poszperać
Typografia ogrodu 20:40, 23 lut 2017

Do góry
leon60 napisał(a)
Wow taki gąsior chodzi za mną od dawna ale w dobrej cenie nic nie znalazłam... wspaniały ma kolor !
Wianek jajowy prześliczny
Wianek dziękuję
Typografia ogrodu 20:35, 23 lut 2017

Do góry
Wow taki gąsior chodzi za mną od dawna ale w dobrej cenie nic nie znalazłam... wspaniały ma kolor !
Wianek jajowy prześliczny
Typografia ogrodu 20:20, 23 lut 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)
Piękny wianek, designerski gąsior. Nacieszyłam oczy, tego mi było trzeba
kto by 40 lat temu pomyślał że gosior może być designerski i co to wogole znaczy
Sciskam
Typografia ogrodu 20:18, 23 lut 2017

Do góry
Piękny wianek, designerski gąsior. Nacieszyłam oczy, tego mi było trzeba
Typografia ogrodu 14:45, 21 lut 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)

a tez widziałam. ładne. lubie sukulenty. dziś miałam chęć na wianek wielkanocny może zrobie bo wszystko na niego mam a pomysł od roku w glowie. prosty jak zawsze ostatnio u mnie.
zgadnij co dzis z niezapominajką zrobiłam niebawem bedzie
ja nie mam ochoty na wianki, ale na żywy obraz nad kanapą już tak, muszę coś zamiast gałęzi powiesić, bo nadal wisi i marzy mi się grafika/obraz z liściem monstery, mam ją w pracy to jak sobie jednego liścia zawinę to nikt nie zauważy, tylko odbić trzeba będzie na płótniena niezapominajki czekam z niecierpliwością a udało się?
Typografia ogrodu 14:31, 21 lut 2017

Do góry
amelia_b napisał(a)
zaglądam, podczytuje i czekam na jakieś wiosenne inspirację, bo wiesz ja bez Ciebie to jak bez nogi, leżę i kwiczę inspiracyjni. Znalazłam gdzieś nie powiem gdzie małe sukulenty w skorupkach po jajkach

a tez widziałam. ładne. lubie sukulenty. dziś miałam chęć na wianek wielkanocny może zrobie bo wszystko na niego mam a pomysł od roku w glowie. prosty jak zawsze ostatnio u mnie.
zgadnij co dzis z niezapominajką zrobiłam niebawem bedzie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 15:58, 15 lut 2017

Do góry
Gardenarium napisał(a)
No, poszłam i powyciągałam gałęzie jodły, eukaliptusa, świerku, sosny wejmutki i żarnowca. Zabezpieczyłam bombki. Następnie powiesiłam wianek zielono-biały. Na razie ten będzie. Zimy nie ma w dekoracjach, ale jest jeszcze fizycznie.

Brawo Ty
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 15:51, 15 lut 2017

Do góry
W starej lutowej Magnolii też jestem

No, poszłam i powyciągałam gałęzie jodły, eukaliptusa, świerku, sosny wejmutki i żarnowca. Zabezpieczyłam bombki. Następnie powiesiłam wianek zielono-biały. Na razie ten będzie. Zimy nie ma w dekoracjach, ale jest jeszcze fizycznie.
Działeczka, moje małe miejsce na ziemi 16:51, 11 lut 2017

Do góry
Basilikum napisał(a)
Viola ja wianek jakos przeoczylam, sliczny jest

:-*
buziaczek Izuniu
Działeczka, moje małe miejsce na ziemi 16:35, 11 lut 2017

Do góry
Viola ja wianek jakos przeoczylam, sliczny jest
Działeczka, moje małe miejsce na ziemi 14:38, 11 lut 2017

Do góry
Kochana Violka robisz ozdoby z wstążek? Ja zaczęłam robić ozdoby przed świętami Bożego Narodzenia córka potrzebowała do szkoły gwiazdki , bombki. Napisz mi jak robisz wianek od podstaw czy potrzebujesz drutu czy masz może inny sposób? Będziesz robisz coś na święta wielkanocne?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies