Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 23:10, 23 lut 2017

Monika natchnienie mnie opuściło, ale w tajemnicy Ci powiem że w firmowym magazynie mamy takie stare przemysłowe lampy, już zaklepane na wypadek gdyby zamierzali elektrykę zmieniać
jankosia 23:17, 23 lut 2017

Hihi perły z odzysku- taka grupa na fb

Edit. Nie to jednak Vintage PRL Design się nazywa jak głupio by to nie brzmiało Na perłach info bez handlu
nawigatorka 23:26, 23 lut 2017

jankosia napisał(a)
Molinie na KF. No popatrz
zaskoczona?
nawigatorka 23:27, 23 lut 2017

jankosia napisał(a)
A, no właśnie. Bo szukam patentu. Nie mam karniszy i rozważam albo rurkę (mam stary rurkowy stolik do rozbiórki) albo czymś innym. Ty kiedyś podawałaś nazwę jakiejś gumy czy taśmy którą nocujesz różne rzeczy do ścian. Przypomnij nazwę. Myślisz że niewielkie szkiełko by dało radę utrzymać? Nie mam kompletnie doświadczenia, u mnie wszystko na kołki rozporowe a potem wiesz jak jest- szpachelka i heja bo trzeba w nowe miejsce przewiesić. Tylko w salonie mam listwę pod obrazy ale tam to już musiałam
uzywam commanada. jeszcze mnie nie zawiódł. da tam rózne haczyki nawet do 15 kg. tasmy same pewnie tez mają
nawigatorka 23:28, 23 lut 2017

Magda70 napisał(a)

Ty to szybka jesteś robilaś teraz czy zeszloroczne?? Bo już nie pamiętam i nie jestem na bieżąco u Ciebie niestety

A ostatnio na blogu Szelągowskiej siedze i przeglądam i też się na ten wianek natknęlam i jest fajny i tylko czy mi się chce go robić...wrr..
no jak zeszłoroczne. co prawda jajka mam od ubiegłego lata i czekały grzecznie na swoją kolej ale "ulepione" trzy dni temu w zeszlym roku były hiacynty w mchu
amelia_b 23:29, 23 lut 2017

jankosia napisał(a)
Hihi perły z odzysku- taka grupa na fb

Edit. Nie to jednak Vintage PRL Design się nazywa jak głupio by to nie brzmiało Na perłach info bez handlu
aż pójdę zobaczę
nawigatorka 23:30, 23 lut 2017

Magda70 napisał(a)

Ty to szybka jesteś robilaś teraz czy zeszloroczne?? Bo już nie pamiętam i nie jestem na bieżąco u Ciebie niestety

A ostatnio na blogu Szelągowskiej siedze i przeglądam i też się na ten wianek natknęlam i jest fajny i tylko czy mi się chce go robić...wrr..
a jaki wianek bo nie oglądam. ale nie jest zle kojarze kto to jest
nawigatorka 23:31, 23 lut 2017

Magda70 napisał(a)

ooo modna zieleń butelkowa
wszyscy widza tylko kolor. a kształt? a krzywizję widać? uroczy jest przez to
nawigatorka 23:33, 23 lut 2017

lindsay80 napisał(a)
kurcze Asia, u Ciebie takie niepozorne rzeczy nabierają super looku, jak będę u rodziców to aż muszę zajrzeć na strych, bo też tam stoją dwa gąsiory, tylko białe.

Wianek świetny, w zeszłym roku kupowałam na giełdzie 2 opakowania takich jajeczek, każde po 12 szt i tanie nie były, a Ty tu pewnie ze 100 szt zużyłaś!
gąsiory dostana drugie zycie
nie latwo prawdziwe znaleźć jajka. dostałam od dobrej ogrodowiskowej duszy i to wydmuszki! podziwiam za wysiłek i dobre serce.
cos koło setki poszło ale 10 sobie zostawiłam jeszcze. tak jakby np spadł np. co sie jeszcze mi nie zdazyło
nawigatorka 23:34, 23 lut 2017

amelia_b napisał(a)
czytałam gdzieś artykuł że to po naszemu błogostan, dla mnie stan nie osiągalny moje geny też są urocze, aż strach się bać co jeszcze wymyślę. Ostatnio przygarnełam pewne stare biurko, wyprodukowane w Rumuni, kosztowało 2.800 cena przed denominacją, machoniowe, fornier na wysoki połysk. Cieszyłam się strasznie jak prezes pozwolił mi je zabrać, zorganizowałam transport i co i dupa bo w domu nie przeszło jakości kontroli. Zostało powyzywane od zabytków i wylondowało w garażu. Niestety mój mąż kochany nie dostrzegł w nim potencjału. I jeszcze długo mogła bym snuć wywody, ale dam już sobie spokój
kurcze postaw sie eMowi może...może to coś da... oj błogostanu bym tez nie mogła osiagnąć