Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 23:35, 23 lut 2017

jankosia napisał(a)
O rany! Posnuj jeszcze chwilę Amelia bo ja już oczami wyobraźni politurkę moją ukochaną zobaczyłam. Mieszkam w zagłębiu takich ekstra rzeczy jakby co
burka Wam zostawiam. do drewna i to w takiej formie jeszcze nie dorosłam
nawigatorka 23:36, 23 lut 2017

amelia_b napisał(a)
Monika natchnienie mnie opuściło, ale w tajemnicy Ci powiem że w firmowym magazynie mamy takie stare przemysłowe lampy, już zaklepane na wypadek gdyby zamierzali elektrykę zmieniać
lampy to co innego tylko wieszać nie mam juz gdzie. chyba na obecnych pieciu skonczę
nawigatorka 23:37, 23 lut 2017

jankosia napisał(a)
Hihi perły z odzysku- taka grupa na fb

Edit. Nie to jednak Vintage PRL Design się nazywa jak głupio by to nie brzmiało Na perłach info bez handlu
o ja się chyba zapiszę
nawigatorka 23:37, 23 lut 2017

amelia_b napisał(a)
aż pójdę zobaczę
jankosia 23:58, 23 lut 2017

commanada- przyjęłam, zapisałam Jutro poczytam. Gąsior pojechał do brata miesiąc temu a trzy lata stał w garażu. Chciałam w nim las zakładać ale żal mi było A tak to jest nadzieja że braciszek cydrem poczęstuje jak wszystkiego znowu sam nie wyżłopie

W temacie lamp nie jestem bo u mnie stare jak świat i tak niemodne że wrogowi bym nie życzyła ale jestem ponad to I staram się nie patrzeć do góry Ale na taką z giętej sklejki to bym chrapkę miała tylko kasa kasa kasa Tak sobie nawet patrzę teraz w górę że nawet pierwsze lepsze DIY z papieru byłoby lepsze niż to co mam nad głową Dobra, bo znowu się rozpraszam
Madzenka 06:59, 24 lut 2017

W Dobrym Wnętrzu widziałam piekne połączenie soczystej zieleni i szarości. Idelane połączenie. U mnie jednak takiego nie będzie, bo przed latem likwiduję szarosci w domu..... Ale moze zieleń zagości?
nawigatorka 07:42, 24 lut 2017

jankosia napisał(a)
commanada- przyjęłam, zapisałam Jutro poczytam. Gąsior pojechał do brata miesiąc temu a trzy lata stał w garażu. Chciałam w nim las zakładać ale żal mi było A tak to jest nadzieja że braciszek cydrem poczęstuje jak wszystkiego znowu sam nie wyżłopie

W temacie lamp nie jestem bo u mnie stare jak świat i tak niemodne że wrogowi bym nie życzyła ale jestem ponad to I staram się nie patrzeć do góry Ale na taką z giętej sklejki to bym chrapkę miała tylko kasa kasa kasa Tak sobie nawet patrzę teraz w górę że nawet pierwsze lepsze DIY z papieru byłoby lepsze niż to co mam nad głową Dobra, bo znowu się rozpraszam

Powinnam mieć u nich udziału z zysku
https://www.google.pl/search?q=command&client=ms-android-huawei&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjVpcKikKjSAhXmA5oKHTViCSoQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#tbm=isch&q=command+3m
nawigatorka 07:43, 24 lut 2017

Madzenka napisał(a)
W Dobrym Wnętrzu widziałam piekne połączenie soczystej zieleni i szarości. Idelane połączenie. U mnie jednak takiego nie będzie, bo przed latem likwiduję szarosci w domu..... Ale moze zieleń zagości?
to może być bardzo dobre połączenie.ale szarych ścian w planach na razie nie ma
kasja83 07:50, 24 lut 2017

nawigatorka napisał(a)
ja miałam jak się okazuje pod nosem u teściowej i to nie jest ich największy ja też akceptuję tylko dobre ceny
Wianek dziękuję

Dobra teściowa-jak podarowała

Moja jest typem zbieracza-ciężko od niej coś wytargać-bo wszystko się jej przyda.
nawigatorka 08:15, 24 lut 2017

kasja83 napisał(a)

Dobra teściowa-jak podarowała

Moja jest typem zbieracza-ciężko od niej coś wytargać-bo wszystko się jej przyda.
uśmiech zostawię