Cześć Marta ☺ stesknilam się za Tobą ☺
I mnie nudy
Ogrodowa rozpawilam się z trzcinniksmi,seslerie,podcinam gałęzie starych drzew owocowych....
Na ten rokchyba wielkich rewolucji nie będzie....planuje obsadzić powojnikami zabudowę śmietnika. ...być może zrobimy jakiś projekt wiary na samochód i jakiś wstępny kosztorys...I generalnie chyba to wszystko....
A w domu wymienilam młodej łóżko na większe i muszę teraz zagospodarować kąt sypialniany. ...myślę o tapecie imitujące białe cegły. ..na ścianę takie zagłówki pikowane....A wczoraj jak byliśmy w I spodobały jej się te papierowe lampy wiszące. ..więc będę papierwo chmurki
W tym roku komunie mamy więc też się już organizuje -kiecka zamówiona,wianek już robiłam pierwsze przymiarki ma być z żywych kwiatów konkretnie z gipsowki...nawet coś tam mi wyszło no
i została cala reszta ☺☺☺☺
W pracy też mam się duża impreza szykuje i też już musimy niektóre sprawy załatwiać więc golnie trochę się dzieje .
Sama wiesz jak fajnie jest moc coś samemu zmajstrowac....teraz przymierzam się do stolika kawowego....jak coś wyjdzie to pokaże. ..Ale ciągle jestem pod wrażeniem tej twojej własnoręcznie wykonanej obudowy kominkowego....brawo Ty