w listopadzie pokazywałam takie zdjęcie mówiąc że chyba szafirki mi wschodzą, ale powiedzieliście że na szafirki to nie wygląda...
a teraz wyglądają tak
no one są różnej wysokości, a tam jest spadek w kierunku domu. Wcześniej bylo od najwyższej do najniższej teraz na odwrót od strony domu jest najwyższa, zgodnie ze wskazówkami Danusi dałam tak by z okna w kuchni były na jednym poziomie i wydaje mi się że tak jest... Teraz tylko kwestia ustawienia rwniutko pni... tak myślę
Ja też myślałam nad żaglem, ale chyba taras zostanie na patelni
Ja jestem zależna od M mi się podoba a jemu nie albo kupię taki mały parasol jak parasolki japońskie
HAHAHA w pierwszej chwili myslalam że mnie zacytowalaś, ale widzę że mamy ten sam problem....
Cicho sza niech myśli, że ma wpływ na kolor śledzi do żagla
M kupił sobie wędzarnie - uwaga ze stali nierdzewnej w piątek dojedzie. Przygotowania do weekendu trwają
Łaaał - no to będziesz jadła stylowo przyrządzoną kiełbasę
Ja jestem zależna od M mi się podoba a jemu nie albo kupię taki mały parasol jak parasolki japońskie
HAHAHA w pierwszej chwili myslalam że mnie zacytowalaś, ale widzę że mamy ten sam problem....
M kupił sobie wędzarnie - uwaga ze stali nierdzewnej w piątek dojedzie. Przygotowania do weekendu trwają
Łaaał - no to będziesz jadła stylowo przyrządzoną kiełbasę
ojtam ojtam przecież specjalnie tak napisalam na dwa wątki Pewnie się zdziwisz bo patent już mam, tylko żagla mi brakuję
Ania nawet gdyby ci się nie podobało to i tak cię lubię ale skoro ci się podoba to jeszcze bardziej cie lubię
To jak sobie też żagiel kupię to przybywaj sterniku