Ogród Wieloszki i Kwiatu Holandii już w 3(4 przeczytałam. Pięknie mają. Z Magdą70 jestem na początku drogi. Do Malkul i Leon jeszcze nie dotarłam.
Obejrzałam również Ogród Minimalistyczny autorstwa Danusi. Jest piękny. Pasowałby do Twojego domu ale nie do Ciebie. Ty zanudziłabyś się w takim ogrodzie.
Z dzisiejszych fotek nie umiem wybrać najładniejszej ale kulki z kostrzewą mają to coś
Gosia, nigdzie na rabacie nie mam takich trawek, tylko zaraz przy rozplenicach, wszystkich. Widać, że one wykiełkowały z nasion, bo cieniutkie. Trochę inne niż zwykła trawa i taki kolor rozplenicowy. Poczekam z wyrywaniem, może będzie łatwiej.
ja oddam swoje ale tylko do niedzieli bo potem zdechnę z tęsknoty - grzeczny i przemiły 11 letni dżentelmen, jak mu się da komputer - nie ma człowieka, czasem woła jeść. No i 4 latka, zorganizuje wam czas jak nikt, mówi co macie robić oraz co macie mówić - ale musi dokładnie jak chce, mogłaby szkolić służby specjalne w technikach przesłuchań.
Jak mam iść po nią do koleżanki to kłócimy się z emem kto idzie bo każde się boi